Γεύσεις

Πολύ εύκολη συνταγή με εγγυημένο αποτέλεσμα μια νόστιμη και ζουμερή γαλοπούλα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, χωρίς καθόλου άγχος! Υλικά: 1 μεγάλη γαλοπούλα 1 πακέτο μπέικον 50 γρ. βούτυρο Lurpak Για τη γέμιση: 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροτριμμένη ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί 75 γρ. βούτυρο 250 γρ. έτοιμα βρασμένα κάστανα, σε κομμάτια 3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός 30 γρ. κουκουνάρι αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα: 1-2 κ.σ. αλεύρι ζεστό νερό Παρασκευή: Eίναι πολύ καλύτερο να έχετε βγάλει τη γαλοπούλα απ' το ψυγείο, τρεις ώρες πριν μαγειρευτεί ή απ' το βράδυ της προηγουμένης, ώστε να…

Κλασικά Τρουφάκια

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017
Υλικά: 400 γραμ. τρούφα για την επικάλυψη3 κούπες καρύδι χοντροκομμένο στο μπλέντερ2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο4 κουταλιές της σούπας κακάο1 σφηνάκι κονιάκ2 κουταλιές βούτυρο1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη / 300 γραμμάρια Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε με τα χέρια μας σε μεγάλα κομμάτια τα μπισκότα. Προσθέτουμε το καρύδι, το γάλα, το κακάο, το κονιάκ, το βούτυρο και τη ζάχαρη. Ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να γίνει μια μάζα. Αν θέλουμε τοποθετούμε το μίγμα για όλο το βράδυ στο ψυγείο να σφίξει. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στο πλάσιμο. Αν πάλι βιαζόμαστε μπορούμε να πλάσουμε απευθείας τα…

Η τυρόπιτα που γίνεται κανταΐφι

Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017
Υλικα: 100 γρ. βούτυρο αγελάδος1 πακέτο κανταΐφι (500 γρ.)350 γρ. τυρί χωριάτικο250 γρ. φέτα250 γρ. γραβιέρα300 γρ.κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά4 αυγά μέτριαπιπέρι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα. Λιώνουμε τα 100 γρ. βούτυρο στα μικροκύματα ή σε ένα τηγανάκι. Με ένα πινελάκι βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος 25×35 εκ. με λίγο από το βούτυρο που λιώσαμε προηγουμένως. Αφρατεύουμε – "ξάνουμε" καλά το κανταΐφι μας σε ένα μπολ. Στρώνουμε το μισό φύλλο κανταΐφι στο πυρίμαχο σκεύος. Τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τη βοήθεια ενός κουταλιού. Τα στρώνουμε πάνω από το κανταΐφι αφήνοντας…
Υλικά για 6 άτομα Ένα κατσικίσιο μπουτάκι με το κόκαλο – γύρω στο 1,5 κιλό 10 γρ. χοντρό αλάτι 10 γρ. πιπέρι Φρέσκο θυμάρι 1 λεμόνι το ξύσμα του 1-2 σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένες) 1 κιλό πατάτες Για τη σάλτσα 10 γρ. μουστάρδα 30 γρ. χυμό λεμονιού 90 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Ανακατεύουμε το αλάτι, το πιπέρι το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο και το θυμάρι. Αφήνουμε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Αλείφουμε καλά το κατσικάκι με το μείγμα των μπαχαρικών Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε…
Υλικά: ½ βιτάμ½ κούπα ζάχαρη2 αυγά2 κούπες αλεύρι1 κ.σ baking powder½ κούπα γάλαξύσμα ½ πορτοκαλιούξύσμα ½ λεμονιού1 βανίλιασταγόνες σοκολάτας12 χάρτινες θήκες για muffin Εκτέλεση:Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη βανίλια, το ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού, το γάλα, το baking powder και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3' με 4' λεπτά. Στο ειδικό ταψί για muffins, τοποθετούμε τις χάρτινες θήκες και μοιράζουμε το μείγμα. Βάζουμε τόσο μείγμα σε κάθε θήκη, ώστε να καλύπτει τα 2/3 της θήκης. Προσθέτουμε με προσοχή σε κάθε muffin μερικές σταγόνες σοκολάτας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο…

Πίτσα μπάρμπεκιου με κοτόπουλο

Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017
Υλικά3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, μαγειρεμένα και κομμένα σε κύβους1 φλ. σάλτσα barbeque1 κ.σ. μέλι1 κ.γ. μελάσα1/3 φλ. καστανή ζάχαρη½ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο, κομμένο1 βάση πίτσας (30 εκ), ψημένη1 φλ. καπνιστό γκούντα, τριμμένο1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το κοτόπουλο, τη σάλτσα barbeque, το μέλι, τη μελάσα, την καστανή ζάχαρη, τον κόλιανδρο, ανακατεύουμε και βράζουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα κοτόπουλου στη βάση της πίτσας και στη συνέχεια το τυρί και τα κρεμμύδια. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί. πηγη: dimitrisskarmoutsos.gr
Για τα κεφτεδάκια 1 κιλό βόειο κρέας (κιμάς)80 γρ. μανιτάρια2 αποξηραμένα σύκα1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδου1 αβγό1 φρατζόλα ψωμί μπαγιάτικο1/3 κούπας ελαιόλαδο2 κ.σ. ξίδι1 κ.γλ. σόδα2 κ.σ. δυόσμο φρέσκο3 κ.σ. μαϊντανό φρέσκοΛίγη ρίγανηΑλάτι - Πιπέρι Για τη σαλάτα 2 αγγούρια, κομμένα σε μισοφέγγαρα1 αβοκάντο ώριμο, κομμένο σε μικρές φέτες1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο1 κ.γλ. χυμό από λεμόνι3 κ.σ. γιαούρτι2 κ.σ. μαγιονέζαAλάτι- πιπέρι Για τα κεφτεδάκια Σε μία λεκάνη βάζουμε το ψωμί να μουλιάσει, αφαιρούμε την ψύχα και την στύβουμε στα χέρια μας για να φύγουν τα νερά. Χρησιμοποιούμε περίπου 1 ½ κούπα από αυτήν.Πολτοποιούμε στο μούλτι…
Υλικά για τα φύλλα 250 ml χλιαρό νερό2 κ.σ. ξύδι4 κ.σ. ελαιόλαδο700 - 750 γραμ. αλεύριαλάτι για τον κιμά 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο4 πράσα κομμένα σε ροδέλες2 αβγά250 γραμ. τυρί ρεγγάτο τριμένο⅛ κ.γ. μοσχοκάρυδοαλάτι, πιπέρι επιπλέον 125 γραμ. βούτυρο λιωμένο180-200 ml ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλωννισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων Εκτέλεση Ξεκινάμε με το ζυμάρι. Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε το νερό, το ξύδι, το λάδι και το αλάτι.Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι, ζυμώνοντας ενδιαμέσως. Αναλόγως με τη μάρκα, μπορεί να χρειαστούμε λίγο λιγότερο ή λίγο περισσότερο αλεύρι. Θέλουμε να έχουμε μία ζύμη μαλακή, η…

Κριθαρότο με γαρίδες

Σάββατο, 01 Απρίλιος 2017
ΥΛΙΚΆ: 400 γρ.γαρίδες200ml ελαιόλαδο100ml κρασι700ml νερό250γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο2κλωναράκια θυμάρι, ψιλοκομμένα500γρ. κριθαράκι χονδρό5γρ. μπούκοβο, σε σκόνη20γρ. αλάτι100γρ. βούτυρο αγελάδος, κρύο, σε κύβους150γρ. παρμεζάνα, τριμμένη½ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο ΕΚΤΈΛΕΣΗ: Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο με τα κεφάλια από τις γαρίδες και τα σοτάρουμε για 10 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασι και προσθέτουμε το νερό. Βράζουμε για περίπου 15-20 λεπτά και τα περνάμε από ψιλή σήτα, ούτως ώστε να πάρουμε καθαρό τον ζωμό. Θα χρειαστούμε 400 ml. Αφήνουμε στην άκρη.Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το θυμάρι, για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το κριθαράκι…
Υλικά 2 κ.σ. ελαιόλαδο50 γρ φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο200 γρ φύλλα σπανάκι, καθαρισμένα και χοντροκομμένα300 γρ ντοματίνια6 κ.σ. τριμμένο χθεσινό ψωμί ολικής άλεσης50 γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας8 αυγά1 κ.γ. αλάτι1 κ.γ. πάπρικα1 κ.γ. θυμάρι1/4 κ.γ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο130 γρ ανθότυρο Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 στον αέρα (180 αντιστάσεις).Ζεσταίνουμε σε τηγάνι τη μια κουταλιά λάδι, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για δυο λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα ανακατεύοντας, για να μαραθούν λίγο τα φύλλα και να μειωθούν σε όγκο. Απλώνουμε το μείγμα σε λαδωμένη ταρτιέρα ή μεσαίου μεγέθους πυρέξ.Επαναφέρουμε το τηγάνι στη φωτιά και…

Πίτα με χόρτα εποχής

Σάββατο, 04 Μάρτιος 2017
Υλικά για το φύλλο 320 gr. αλεύρι σκληρό½ κουταλάκι του γλυκού ξηρή μαγιά1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας ξύδι180 ml. νερό χλιαρόΚόρν φλάουρ ή νισεστέ, για το άνοιγμα των φύλλων για την γέμιση Χόρτα εποχής (μπαζιά, σπανάκι, σέσκουλα, μαρούλια, αντίδια)1 ματσάκι μυρωδικά εποχής (παπαρούνες, μυρώνια, καυκαλήθρες, μάραθο)1 ματσάκι άνηθο3 πράσα2 κουταλιές της σούπας φρυγανιά ή τραχανά1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδοΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδο1 αυγό, προαιρετικάΣουσάμι Εκτέλεση Βάζουμε τα υλικά σε ένα λεκανάκι και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια σφιχτή ζύμη.Τυλίγουμε την ζύμη με μεμβράνη και ετοιμάζουμε την γέμιση. Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε τα χόρτα.Ψιλοκόβουμε τα λάχανα και…

Η πίτα του βοσκού

Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017
Υλικά Για τον κιμά 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο1 μεγάλο κρεμμύδι4 μέτρια καρότα κομμένα σε κυβάκια100 γραμ. αρακά1 κύβο ζωμός βοδινού100 ml νερό50 γραμ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο4 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι, πιπέρι Για τον πουρέ 1 κιλό πατάτες100 γραμ. βούτυρο500 ml γάλα200 γραμ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο50 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη3 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκιαλάτι, πιπέρι Επιπλέον 50 γραμ. βούτυροτριμμένη φρυγανιά για το ταψί Εκτέλεση Ετοιμάζουμε πρώτα τον κιμά. Σε μία κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι που έχει κάψει καλά, βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι.Σωτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον κιμά.Σωτάρουμε τον κιμά μέχρι να καβουρδιστεί καλά, να αλλάξει χρώμα.Προσθέτουμε τα καρότα,…

Μαγικό σοκολατένιο κέικ

Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017
ΥΛΙΚΑ (για ένα τετράγωνο πυρέξ 22 εκ.) 115γρ βούτυρο αγελαδινό φρέσκο, ανάλατο600μλ γάλα φρέσκο115γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις45γρ κακάο σκόνη (χωρίς ζάχαρη)4 αβγά μεγάλα, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια1/2 κ.γ. ξύδι200γρ ζάχαρη άχνη1 ποτηράκι 30μλ καφέ εσπρέσο1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1 βανιλίνηέξτρα ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα.κοκκινα φρουτα για διακοσμηση ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 oC αέρα.Βουτυρώστε και αλευρώστε ένα τετράγωνο σκεύος (π.χ. πυρέξ) μεγέθους 22 εκ.Λιώστε το βούτυρο και αφήστε το λίγο να κρυώσει. Ζεστάνετε και το γάλα αλλά όχι να είναι καυτό. Γενικά σε αυτήν τη συνταγή η θερμοκρασία των υλικών παίζει πολύ ρόλο. μιας…

Στριφτή Σιροπιαστή Κολοκυθόπιτα

Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017
Υλικά Για την πίτα 1 συσκευασία, 450 gr. φύλλο κρούστας για γλυκά2000 gr. κίτρινη κολοκύθα80 gr. ζάχαρη150 gr. σταφίδες100 gr. καρύδιαΚανέλα σκόνηΓαρίφαλο σκόνη1 κάψουλα βανιλίνης1 πορτοκάλι, χυμό και ξύσμαΕλαιόλαδο Για το σιρόπι 170 ml. νερό130 gr. ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας μέλι1 ξυλάκι κανέλα3-4 μοσχοκάρφια1 φλούδα λεμονιού Εκτέλεση Αφήνουμε το φύλλο κρούστας, μέσα στην συσκευασία του, εκτός ψυγείο για 2 ώρες ώστε να ξεπαγώσει σωστά.Παίρνουμε την σάρκα από την κολοκύθα και την ψιλοκόβουμε σε επεξεργαστή τροφίμων. Την στίβουμε καλά με τα χέρια μας και την βάζουμε σε μια κατσαρόλα, την οποία τοποθετούμε σε φωτιά δυνατή, όσο βράζει η κολοκύθα θα βγάλει…

Kανελόνια με κοτόπουλο

Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2017
Υλικά 1 πακέτο κανελόνια 1 κρεμμύδι 1 στήθος κοτόπουλο 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 1 κούπα mix τριμμένων τυριών 1 αυγό 1 φρυγανιά τριμμένη Αλάτι-πιπέρι 500 ml γάλα 1 κούπα πελτέ ντομάτας Εκτέλεση: Πλύνε καλά το κοτόπουλο και στη συνέχεια, βάλ' το σε μία κατσαρόλα με νερό. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι και μόλις βράσει, σώταρέ το σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το κρεμμύδι. Σβήσε με κρασί και πρόσθεσε τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, χτύπησε ελαφρά το αυγό και πρόσθεσέ το στο μείγμα του κοτόπουλου, ανακατεύοντας γρήγορα. Πρόσθεσε το mix των τυριών και τη φρυγανιά. Γέμισε τα…

Cake με βύσσινα και καρύδα

Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017
Υλικά (για μία φόρμα 18 εκ.) για τα βύσσινα 200 γρ. βύσσινα χωρίς το κουκούτσι μία κούπα γλυκό κρασί από Μοσχάτο το ξύσμα και μία κούπα χυμό από ένα πορτοκάλι ένα κομματάκι ginger σε flakes για το cake 2 αβγά 1 κούπα ζάχαρη 1/2 κούπας ελαιόλαδο 1/2 κούπας coconut cream 1/2 κούπας ζωμό από τα βύσσινα που βράσαμε 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. baking powder 1 κούπα coconut flakes Εκτέλεση Βάζουμε το κρασί, το ginger, το πορτοκάλι και τα βύσσινα σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε σε χαμηλή ένταση μέχρι να μείνουμε με…

Ριζότο μανιταριών

Παρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017
Το ριζότο είναι ένα γρήγορο και κρεμώδες πιάτο που λατρεύει όλος ο κόσμος. Ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου και είναι εξαιρετικά θρεπτικό. Υλικά: 2 φλιτ. ρύζι αρμπόριο 100 γρ. μανιτάρια λευκά 40 γρ. ξερά άγρια μανιτάρια 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο στη μέση ½ φλιτ. παρμεζάνα τριμμένη 1 φύλλο δάφνη 4-5 φλιτ. ζωμός κοτόπουλου 3 κ.σ. λευκό κρασί ξηρό Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Διαδικασία: Σε μία μέτρια κατσαρόλα βράζετε το ζωμό με τη δάφνη. Σκεπάζετε και χαμηλώνετε τη θερμοκρασία για να διατηρηθεί ζεστός ο ζωμός. Σε μία άλλη μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία ρίχνετε το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα κρεμμύδια…
Panettone – Πανετόνε, Ιταλία. Είδος κέικ με κόντιτα (αποξηραμένα και ζαχαρωμένα φρούτα) Το πανετόνε είναι το κλασικό χριστουγεννιάτικο τσούρεκι της ΙταλΧίας που χρησιμεύει και ως βασιλόπιτα. Είναι ένα Μιλανέζικο γλυκό που γευστικά κυμαίνεται ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι. Μια πρώτη εκδοχή της καταγωγής του θέλει την αδερφή Ουγκέτα, μοναχή και μαγείρισσα ενός μοναστηρίου, να δίνει τροφή στους φτωχούς και άστεγους. Όμως μια φορά για καλή τύχη τελικά, είχε λίγα υλικά και ήθελε να φτιάξει γλυκό να μοιράσει στους φτωχούς. Αντί να φτιάξει ψωμί, έβαλε αυγά, ζάχαρη σταφίδες και ψιλοκομμένα ξερά φρούτα και έκανε ένα γλυκό. Buche de Noël, Γαλλία. Είδος…

Μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά

Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016
Υλικά για 4-6 άτομα: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1 μεγάλο καρότο 1 σέλινο 1 κρεμμύδι Μαϊντανό 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι Πιπέρι ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί 700 ml ζωμό λαχανικών 300 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ζητήστε από το χασάπη να σας κόψει το κρέας σε μικρά κομμάτια. Πλύνετε τα λαχανικά και σε ένα μπολ προσθέστε το καρότο, το κρεμμύδι, το σέλινο και το μαϊντανό, κόψτε τα σε κομμάτια και ανακατέψτε. Βάλτε λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε το σκόρδο, το δεντρολίβανο και τη δάφνη. Όταν κάψει το λάδι ρίξτε και το κρέας και μαγειρέψετε μέχρι να ροδίσει…

Μαλακά Μπισκότα με Κρέμα Mascarpone

Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017
Φημολογείται ότι το πρώτο μπισκότο εμφανίστηκε τυχαία στην Ολλανδία όταν κάποιος μάγειρας έριξε λίγη ζύμη στο ζεστό φούρνο και δημιούργησε το πρώτο μπισκότο. Η ιστορία της γαστρονομίας ισχυρίζεται ότι ξεκίνησαν από τη νεολιθική εποχή, καθώς οι άνθρωποι έψηναν καρπούς πάνω σε πέτρες αναμειγνύοντάς τους με νερό. Έτσι τα μπισκότα θεωρήθηκαν απόγονοι των πρώτων αυτών τροφών. Η πρώτη μορφή μπισκότου εμφανίστηκε στην Κίνα οπού παρασκεύαζαν πίτες από σουσάμι, ρύζι ή φρούτα. Υλικά για 16-18 Μπισκότα 1 αυγό150gr Μαύρη ζάχαρη150ml Γάλα1 Βανίλια75gr Βούτυρο1 Κουταλάκι baking powder1 Κουταλάκι στιγμιαίο καφέΜισή πρέζα αλάτι80gr Κακάο250gr Αλεύρι Για την κρέμα: 80gr Mascarpone130gr Ζάχαρη άχνη1 Βανίλια Εκτέλεση…
Σελίδα 1 από 15

Δημοφιλή Άρθρα

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Αστ. Γαβότση για το νερό που κλέβουν στη Μυγδονία

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Αστ. Γαβότση για το νερό που κλέβουν στη Μυγδονία Οι αποκαλύψεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου στους δημοσιογράφους για τις κλοπές νερού στη δημοτική ενότητα της Μυγδονίας προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις…

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017

Με αυξημένα 33% δημοτικά τέλη καταφθάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος στους δημότες Ωραιοκάστρου

Με αυξημένα 33% δημοτικά τέλη καταφθάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος στους δημότες Ωραιοκάστρου Οι πρώτοι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί με την αύξηση κατά 33% των δημοτικών τελών που επέβαλε μέσω της ΔΕΗ ο δήμος Ωραιοκάστρου,…

Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017

Aνεξαρτητοποίηση με πολλά ερωτηματικά

Aνεξαρτητοποίηση με πολλά ερωτηματικά «Υπάρχει σοβαρή διάσταση απόψεων για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου». Αλήθεια, τι θέλει να πει με αυτήν τη…

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017

"'Ελεος, ντροπή ντροπή!" Ξέσπασμα Πολυχρονίδη για κυκλοφοριακές μελέτες χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Ωραιοκάστρου

"'Ελεος, ντροπή ντροπή!" Ξέσπασμα Πολυχρονίδη για κυκλοφοριακές μελέτες χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Ωραιοκάστρου Οι 37 χιλιάδες ευρώ που πρόκειται να ξοδέψει η διοίκηση του δήμου σε μελέτες για το πως θα κυκλοφορούν τα…

Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017

Δε μαζεύουν τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά γιατί... φταίει η αντιπολίτευση!

Δε μαζεύουν τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά γιατί... φταίει η αντιπολίτευση! Ο τρόπος που αντιμετωπίζει καθημερινά η αντιδημαρχία καθαριότητας την έκκληση των πολιτών για μάζεμα ξερών χόρτων και κομμένων κλαδιών που…

Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017

Ανοίγει θερινό σινεμαδάκι στο Ωραιόκαστρο (βίντεο)

Ανοίγει θερινό σινεμαδάκι στο Ωραιόκαστρο (βίντεο) Είναι κάτι νύχτες μαγικές με καλοκαιρινό φεγγάρι, με ολόλαμπρα αστέρια στον ουρανό, με διάχυτο το άρωμα των λουλουδιών στην ατμόσφαιρα…

Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017

Στέλνει την Αστυνομία στους Πολίτες!

Στέλνει την Αστυνομία στους Πολίτες! "Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Κυριάκου Ιωσηφίδη, με την οποία ούτε λίγο ούτε…

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή