Γεύσεις

Σορμπέ σοκολάτας

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015
Υλικά: 500 ml (2 φλιτζάνια + 1 κουταλιά της σούπας) νερό200γρ. (1 φλιτζάνι) ζάχαρη75γρ. (⅔ φλιτζανιού) σκόνη κακάο1 πρέζα αλάτι160γρ. μαύρη σοκολάτα½ κουταλάκι του γλυκού πάστα βανίλιας1 κουταλιά της σούπας καφέ Εκτέλεση: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το νερό, τη σκόνη κακάο και το αλάτι. Φέρνουμε το μείγμα σε σημείο βρασμού ανακατεύοντας συχνά. Αφήνουμε το μείγμα να βράσει για περίπου 30 δευτερόλεπτα, το κατεβάζουμε από τη φωτιά.Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι και ανακατεύουμε μέσα την μαύρη σοκολάτα μέχρι να λιώσει. Ανακατεύουμε μέσα την πάστα βανίλιας και τον καφέ. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.…
Υλικά: 2 φλιτζάνια ζάχαρη125γρ. σοκολάτα χωρίς ζάχαρη115γρ. ανάλατο βούτυρο, συν περισσότερο για επάλειψη2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, συν περισσότερο για πασπάλισμα2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι1 φλιτζάνι γάλα1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι μηλίτη2 αυγά1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια1 ½ φλιτζάνι σταγόνες μαύρης σοκολάτας1 ½ φλιτζάνι sour cream, σε θερμοκρασία δωματίου Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, την σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, το βούτυρο και 1 φλιτζάνι νερό σε μια κατσαρόλα. Την τοποθετούμε πάνω σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε ανά διαστήματα μέχρι να λιώσουν όλα τα υλικά…
Υλικά: 170γρ. κατσικίσιο τυρί, τριμμένο60γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, ψιλοκομμένη1 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο1 1/2 κουταλάκι του γλυκού φασκόμηλο, ψιλοκομμένοξύσμα από 1 μανταρίνι (ή λεμόνι)1 πρέζα πιπέρι καγιέν16 φρέσκους κολοκυνθοανθοί, χωρίς τους στήμονεςαλάτι και πιπέρι Για κουρκούτι: 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του2 κρόκους αυγών2 φλιτζάνια κρύο νερό1 πρέζα αλάτι και πιπέριλάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το λάδι στους 180°C.Ρίχνουμε τα πρώτα 6 συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα κορνέ.Με το κορνέ γεμίζουμε κάθε έναν ανθό με 30γρ. από το μείγμα…
Υλικά: 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο450γρ. μεσαίες γαρίδες, αποφλοιωμένες2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα1/4 φλιτζανιού φέτες φρέσκο βασιλικό1/3 φλιτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, ψιλοκομμένες2 κουταλιές της σούπας κάππαρη, στραγγισμένη1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι4 φλιτζάνια ζεστά βρασμένα ζυμαρικά1/4 φλιτζανιού (62γρ.) φέτα θρυμματισμένη Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Προσθέτουμε το σκόρδο. Σοτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τις γαρίδες. Σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την ντομάτα και τον βασιλικό. Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 3 λεπτά ή λιγότερο μέχρι να μαλακώσει η ντομάτα. Ανακατεύουμε μέσα τις ελιές Καλαμών, την κάπαρη…

Πικάντικες γαρίδες

Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015
Υλικά: 50ml ελαιόλαδο3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες1 κόκκινη καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη¼ κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένες νιφάδες τσίλι½ κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα100ml ξηρό κόκκινο κρασί50γρ. αλατισμένο βούτυρο240γρ. γαρίδες1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανόχυμός από ½ λεμόνιψωμί για το σερβίρισμα Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το σκόρδο, την πιπεριά, την πάπρικα και το τσίλι σε νιφάδες και μαγειρεύουμε για λιγότερο από 1 λεπτό μέχρι να αρχίσει το σκόρδο να ροδίζει.Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρει βράση. Μειώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να μειωθεί στο μισό. Προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.Προσθέτουμε…

Τάρτα με ροδάκινα

Κυριακή, 26 Ιούλιος 2015
Υλικά: 1 ½ φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό¾ φλιτζανιού συν 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη¼ φλιτζανιού φυτικό λάδι¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου2 κουταλιές της σούπας κρύο ανάλατο βούτυρο3 έως 5 μικρά ώριμα ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι και σε χοντρές φέτες Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε 1/2 φλιτζάνι αλεύρι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1 κουταλάκι ζάχαρη. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάμε ελαφρά τα λάδια, το γάλα και το εκχύλισμα αμυγδάλου. Ρίχνουμε αυτό το μείγμα στο μείγμα…
Υλικά: Για ζύμη: ¾ φλιτζανιού πλήρες γάλα60γρ. βούτυρο, αλατισμένο4 κουταλάκια του γλυκού ξηρή μαγιά¼ κουταλάκι του γλυκού πάστα βανίλιας50γρ. ζάχαρη1 πρέζα αλάτι375γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 αυγά + 1 αυγό χτυπημένο Για γέμιση: 100γρ. μαύρη ζάχαρη100γρ. ζάχαρη100γρ. βούτυρο1 κουταλιά της σούπας σιρόπι2 κουταλιές της σούπας κανέλα Για γλάσο: ζάχαρη άχνηνερό Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε το βούτυρο μέσα σε αυτό. Χύνουμε το μείγμα σε ένα μπολ.Προσθέτουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι και την πάστα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος τα αυγά. Η ζύμη θα είναι υγρή, ανακατεύοντας θα σφίξει.Αφήνουμε τη ζύμη…
Υλικά: 1 φλιτζάνι γιαούρτι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο½ κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη1 μεσαίο λεμόνι½ κουταλάκι του γλυκού αλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι¼ ματσάκι φρέσκο ​​μαϊντανό1,5 κιλό κοτόπουλο σε κομμάτια Εκτέλεση: Για την μαρινάρα, ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, την ρίγανη, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε ένα μπολ. Ξύνουμε την φλούδα του λεμονιού και ρίχνουμε το ξύσμα στο μπολ. Επίσης, προσθέτουμε τον χυμό από το μισό λεμόνι (περίπου 1-2 κουταλιές της σούπας). Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Χοντροκόβουμε τον μαϊντανό και τον ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα.Ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και την μαρινάρα…
Υλικά: 2 φλιτζάνια κουλούρια pretzels ή μπισκότα, θρυμματισμένα3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη¾ φλιτζανιού βούτυρο, λιωμένο450γρ. ζελέ φράουλα (1 πακέτο)450γρ. φρέσκες φράουλες, σε φέτες230γρ. κρέμα τυρί, μαλακό1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη230γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος 25×35 εκατοστών.Ανακατεύουμε τα κουλούρια, την μαύρη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο και πατάμε το μείγμα στο έτοιμο σκεύος. Το ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180°C .Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτουμε τις φράουλες λίγο πριν από την ψύξη. Το βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε εκεί μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμο.Χτυπάμε…

Τάρτα με κρέμα σοκολάτας

Σάββατο, 21 Μάιος 2016
Υλικά: Για την κρούστα: 2 φλιτζάνια μπισκότα Oreo, σε ψίχουλα6 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για την γέμιση: 5 μεγάλοι κρόκοι αυγών1 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος3 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη310γρ. μαύρη σοκολάτα, σε κομματάκιασαντιγί για το γαρνίρισμα, αν θέλετε Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα μπισκότα σε ψίχουλα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι το μείγμα να γίνει σαν υγρή άμμος. Το πατάμε στον πάτο ενός σκεύους πυρέξ 25 εκατοστών. Το βάζουμε στο ψυγείο και φτιάχνουμε την γέμιση.Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Ελαφρώς ανακατεύουμε τους κρόκους και τους…
Υλικά: 6 ντομάτες6 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτι και πιπέρι2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό450γρ. μοσχαρίσιο κιμά1 μεσαίο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους2 φύλλα δάφνης1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα καρυκευμάτων470γρ. σάλτσα ντομάτας2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη450γρ. μακαρόνια Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Ψεκάζουμε ελαφρά (ή το ραντίζουμε με λίγο λάδι) ένα ταψί με αντικολλητικό σπρέι μαγειρέματος και το αφήνουμε στην άκρη. Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε στο ταψί με τις σκελίδες σκόρδου και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και βασιλικό. Ψήνουμε για 30-35 λεπτά.Ενώ οι ντομάτες και το σκόρδο…
Υλικά: 2 συσκευασίες 250γρ. τυρί κρέμα, μαλακό3/4 φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρηξύσμα από 1 1/2 λεμόνι3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος34 μπισκότα με γεύση λεμόνι1/2 φλιτζάνι γάλασαντιγί και φράουλες, για γαρνίρισμα Εκτέλεση: Απλώνουμε σε ένα τετράγωνο ταψί 20×20 εκατοστών πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στην άκρη.Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες. Χτυπάμε μέσα και την κρέμα γάλακτος για 1-2 λεπτά ή μέχρι το μείγμα να πήξει.Βουτάμε κάθε ένα μπισκότο μέσα στο γάλα και απλώνουμε τα μπισκότα στον πάτο του ταψιού. Ρίχνουμε το 1/3 του μείγματος κρέμας τυριού πάνω…
Υλικά 200 γρ. ρύζι για ριζότο300 γρ. μανιτάρια2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες150 γρ. κρέμα γάλακτος1 κομματάκι βούτυροαλάτι – πιπέριελαιόλαδομαϊντανός για το γαρνίρισμα Εκτέλεση Βράζετε το νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτετε μία πρέζα αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και μαγειρεύετε το κριθαράκι μέχρι να είναι μαλακό. Ύστερα, σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Όταν τα μανιτάρια βγάλουν τα υγρά τους χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε το δεντρολίβανο. Αφού στραγγίζετε το κριθαράκι και το ρίχνετε το τηγάνι με τα μανιτάρια. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το μαϊντανό και μαγειρεύετε λίγο μέχρι να δέσει…

Ριγκατόνι στον φούρνο με 3 τυριά

Κυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016
Υλικά: 450γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι1 βάζο σάλτσα ντομάτας (περίπου 2,5 φλιτζάνια)½ φλιτζάνι νερό2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο450γρ. μοσχαρίσιο ή χοιρινό κιμά1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα1 συσκευασία τυρί cottage (ή τυρί ρικότα)1 μεγάλο αυγό1 1/2 έως 2 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα Εκτέλεση: Βράζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Τα βράζουμε για 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να είναι ακόμη αρκετά σκληρά για να στέκονται όρθια. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα ανακατεύουμε με 1 κουταλιά της σούπας λάδι για να μην κολλήσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το τυρί παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου…

Cupcakes Πάβλοβα

Τρίτη, 16 Ιούνιος 2015
Υλικά: Για τη μαρέγκα: ⅔ φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρη2 ασπράδια αυγών½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη Για τα cupcakes: ¾ φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις¾ φλιτζανιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου¾ φλιτζανιού ζάχαρη1½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας3 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου½ φλιτζάνι γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου Για τη σαντιγί: ½ φλιτζάνι παγωμένη κρέμα γάλακτος1 κουταλιά της σούπας μέλι Για την επικάλυψη: ανάμεικτα μούρα Εκτέλεση: Για τη μαρέγκα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 95°C. Απλώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί.Χτυπάμε…

Muffins με διπλή σοκολάτα και γλάσο

Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016
Υλικά: 1 φλιτζάνι αλεύρι1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα1 πρέζα αλάτι1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο⅓ φλιτζανιού ζάχαρη½ φλιτζάνι γάλα2 κουταλιές της σούπας δυνατό καφέ3½ κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι1 αυγό½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια½ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάταςθαλασσινό αλάτι½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο1 κουταλιά της σούπας γάλα Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι, το κακάο και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ.Ρίχνουμε μέσα το γάλα, τον καφέ, το λάδι, το αυγό και την βανίλια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας.Γεμίζουμε…

Μπισκότα με καστανή ζάχαρη

Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016
Υλικά: ½ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη¼ φλιτζανιού καστανή ζάχαρη½ φλιτζάνι μαργαρίνη (ή βούτυρο)1 αυγό1 φλιτζάνι αλεύρι½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα¼ κουταλάκι του γλυκού βανίλια½ κουταλάκι του γλυκού κρέμα ταρτάρζάχαρη επικάλυψη Εκτέλεση: Χτυπάμε την μαργαρίνη με τις 2 ζάχαρες. Ανακατεύουμε μέσα το αυγό, προσθέτουμε τα ξηρά συστατικά. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.Πλάθουμε το μείγμα ζύμης σε μπάλες και τις κυλάμε στην ζάχαρη. Δεν τις ισοπεδώνουμε.Ψήνουμε στους 180°C για 12 λεπτά. Πηγή: pinchofyum.com/
Υλικά: 600γρ. κράκερς ή μπισκότα1 κιλό φρέσκες φράουλες3½ φλιτζάνια κρέμα γάλακτος1 μπανάνα, σε λεπτές φέτες½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι Εκτέλεση: Χτυπάμε την ζάχαρη άχνη, την βανίλια και το αλάτι με την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ του μίξερ. Χτυπάμε μέχρι να σχηματιστούν οι δύσκαμπτες αιχμές.Απλώνουμε ένα λεπτό στρώμα από την σαντιγί σε ένα ορθογώνιο ταψί 25 εκατοστών για να καλύψουμε τον πάτο.Απλώνουμε 5 μπισκότα στο κέντρο του ταψιού, έπειτα άλλα δυο (σπασμένα) για τις άκρες του ταψιού.Απλώνουμε ένα παχύ στρώμα σαντιγί πάνω από τα μπισκότα και έπειτα απλώνουμε τις φράουλες σε φέτες.Απλώνουμε με…
Υλικά για τα cupcakes Βούτυρο 225g, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου225g ζάχαρη άχνη4 αυγά225g αλεύρι που φουσκώνει μόνο του3 κουταλιές της σούπας γάλα1 βανίλια2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C.Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί για cupcakes.Αν θέλεις να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, απλά βάζεις όλα τα υλικά (εκτός από την σκόνη κακάο) σε έναν μίξερ και τα χτυπάς για δυο λεπτά.Αν προτιμάς να αναμειγνύεις με το χέρι, κτυπάς το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί, στη συνέχεια προσθέτεις τα αυγά, ένα ένα, και ανακατεύεις μετά από κάθε προσθήκη.Διπλώνεις με μια σπάτουλα μέσα το…
Υλικά: 500γρ. άψητα ζυμαρικά φαρφάλες ολικής αλέσεως2 κουταλιές της σούπας βούτυρο2 κουταλιές της σούπας λάδι800γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένο σκόρδο ή φρέσκα κρεμμυδάκια, ή έναν συνδυασμόςπερίπου ⅓ φλιτζανιού λευκό κρασί½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών¼ φλιτζανιού τυρί παρμεζάνα2 φλιτζάνια σπανάκι, ψιλοκομμένο200γρ. κατσικίσιο τυρί Εκτέλεση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.Ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν, 5-10 λεπτά. Προσθέτουμε το…
Σελίδα 6 από 16

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή