Γεύσεις

Υλικά: Για ζύμη: ¾ φλιτζανιού πλήρες γάλα60γρ. βούτυρο, αλατισμένο4 κουταλάκια του γλυκού ξηρή μαγιά¼ κουταλάκι του γλυκού πάστα βανίλιας50γρ. ζάχαρη1 πρέζα αλάτι375γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 αυγά + 1 αυγό χτυπημένο Για γέμιση: 100γρ. μαύρη ζάχαρη100γρ. ζάχαρη100γρ. βούτυρο1 κουταλιά της σούπας σιρόπι2 κουταλιές της σούπας κανέλα Για γλάσο: ζάχαρη άχνηνερό Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε το βούτυρο μέσα σε αυτό. Χύνουμε το μείγμα σε ένα μπολ.Προσθέτουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι και την πάστα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος τα αυγά. Η ζύμη θα είναι υγρή, ανακατεύοντας θα σφίξει.Αφήνουμε τη ζύμη…
Υλικά: 1 φλιτζάνι γιαούρτι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο½ κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη1 μεσαίο λεμόνι½ κουταλάκι του γλυκού αλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι¼ ματσάκι φρέσκο ​​μαϊντανό1,5 κιλό κοτόπουλο σε κομμάτια Εκτέλεση: Για την μαρινάρα, ανακατεύουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, την ρίγανη, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε ένα μπολ. Ξύνουμε την φλούδα του λεμονιού και ρίχνουμε το ξύσμα στο μπολ. Επίσης, προσθέτουμε τον χυμό από το μισό λεμόνι (περίπου 1-2 κουταλιές της σούπας). Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Χοντροκόβουμε τον μαϊντανό και τον ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα.Ρίχνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και την μαρινάρα…
Υλικά: 2 φλιτζάνια κουλούρια pretzels ή μπισκότα, θρυμματισμένα3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη¾ φλιτζανιού βούτυρο, λιωμένο450γρ. ζελέ φράουλα (1 πακέτο)450γρ. φρέσκες φράουλες, σε φέτες230γρ. κρέμα τυρί, μαλακό1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη230γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος 25×35 εκατοστών.Ανακατεύουμε τα κουλούρια, την μαύρη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο και πατάμε το μείγμα στο έτοιμο σκεύος. Το ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180°C .Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτουμε τις φράουλες λίγο πριν από την ψύξη. Το βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε εκεί μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμο.Χτυπάμε…

Τάρτα με κρέμα σοκολάτας

Σάββατο, 21 Μάιος 2016
Υλικά: Για την κρούστα: 2 φλιτζάνια μπισκότα Oreo, σε ψίχουλα6 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο Για την γέμιση: 5 μεγάλοι κρόκοι αυγών1 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος3 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη310γρ. μαύρη σοκολάτα, σε κομματάκιασαντιγί για το γαρνίρισμα, αν θέλετε Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα μπισκότα σε ψίχουλα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι το μείγμα να γίνει σαν υγρή άμμος. Το πατάμε στον πάτο ενός σκεύους πυρέξ 25 εκατοστών. Το βάζουμε στο ψυγείο και φτιάχνουμε την γέμιση.Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Ελαφρώς ανακατεύουμε τους κρόκους και τους…
Υλικά: 6 ντομάτες6 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοαλάτι και πιπέρι2 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό450γρ. μοσχαρίσιο κιμά1 μεσαίο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους2 φύλλα δάφνης1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα καρυκευμάτων470γρ. σάλτσα ντομάτας2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη450γρ. μακαρόνια Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Ψεκάζουμε ελαφρά (ή το ραντίζουμε με λίγο λάδι) ένα ταψί με αντικολλητικό σπρέι μαγειρέματος και το αφήνουμε στην άκρη. Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε στο ταψί με τις σκελίδες σκόρδου και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και βασιλικό. Ψήνουμε για 30-35 λεπτά.Ενώ οι ντομάτες και το σκόρδο…
Υλικά: 2 συσκευασίες 250γρ. τυρί κρέμα, μαλακό3/4 φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρηξύσμα από 1 1/2 λεμόνι3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος34 μπισκότα με γεύση λεμόνι1/2 φλιτζάνι γάλασαντιγί και φράουλες, για γαρνίρισμα Εκτέλεση: Απλώνουμε σε ένα τετράγωνο ταψί 20×20 εκατοστών πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε στην άκρη.Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και κρεμώδες. Χτυπάμε μέσα και την κρέμα γάλακτος για 1-2 λεπτά ή μέχρι το μείγμα να πήξει.Βουτάμε κάθε ένα μπισκότο μέσα στο γάλα και απλώνουμε τα μπισκότα στον πάτο του ταψιού. Ρίχνουμε το 1/3 του μείγματος κρέμας τυριού πάνω…
Υλικά 200 γρ. ρύζι για ριζότο300 γρ. μανιτάρια2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες150 γρ. κρέμα γάλακτος1 κομματάκι βούτυροαλάτι – πιπέριελαιόλαδομαϊντανός για το γαρνίρισμα Εκτέλεση Βράζετε το νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτετε μία πρέζα αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και μαγειρεύετε το κριθαράκι μέχρι να είναι μαλακό. Ύστερα, σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Όταν τα μανιτάρια βγάλουν τα υγρά τους χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε το δεντρολίβανο. Αφού στραγγίζετε το κριθαράκι και το ρίχνετε το τηγάνι με τα μανιτάρια. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το μαϊντανό και μαγειρεύετε λίγο μέχρι να δέσει…

Ριγκατόνι στον φούρνο με 3 τυριά

Κυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016
Υλικά: 450γρ. ζυμαρικά ριγκατόνι1 βάζο σάλτσα ντομάτας (περίπου 2,5 φλιτζάνια)½ φλιτζάνι νερό2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο450γρ. μοσχαρίσιο ή χοιρινό κιμά1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα1 συσκευασία τυρί cottage (ή τυρί ρικότα)1 μεγάλο αυγό1 1/2 έως 2 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα Εκτέλεση: Βράζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Τα βράζουμε για 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να είναι ακόμη αρκετά σκληρά για να στέκονται όρθια. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα ανακατεύουμε με 1 κουταλιά της σούπας λάδι για να μην κολλήσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το τυρί παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου…

Cupcakes Πάβλοβα

Τρίτη, 16 Ιούνιος 2015
Υλικά: Για τη μαρέγκα: ⅔ φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρη2 ασπράδια αυγών½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη Για τα cupcakes: ¾ φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις¾ φλιτζανιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου¾ φλιτζανιού ζάχαρη1½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας3 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου½ φλιτζάνι γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου Για τη σαντιγί: ½ φλιτζάνι παγωμένη κρέμα γάλακτος1 κουταλιά της σούπας μέλι Για την επικάλυψη: ανάμεικτα μούρα Εκτέλεση: Για τη μαρέγκα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 95°C. Απλώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί.Χτυπάμε…

Muffins με διπλή σοκολάτα και γλάσο

Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016
Υλικά: 1 φλιτζάνι αλεύρι1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα1 πρέζα αλάτι1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο⅓ φλιτζανιού ζάχαρη½ φλιτζάνι γάλα2 κουταλιές της σούπας δυνατό καφέ3½ κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι1 αυγό½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια½ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάταςθαλασσινό αλάτι½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο1 κουταλιά της σούπας γάλα Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι, το κακάο και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ.Ρίχνουμε μέσα το γάλα, τον καφέ, το λάδι, το αυγό και την βανίλια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας.Γεμίζουμε…

Μπισκότα με καστανή ζάχαρη

Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016
Υλικά: ½ φλιτζάνι λευκή ζάχαρη¼ φλιτζανιού καστανή ζάχαρη½ φλιτζάνι μαργαρίνη (ή βούτυρο)1 αυγό1 φλιτζάνι αλεύρι½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα¼ κουταλάκι του γλυκού βανίλια½ κουταλάκι του γλυκού κρέμα ταρτάρζάχαρη επικάλυψη Εκτέλεση: Χτυπάμε την μαργαρίνη με τις 2 ζάχαρες. Ανακατεύουμε μέσα το αυγό, προσθέτουμε τα ξηρά συστατικά. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.Πλάθουμε το μείγμα ζύμης σε μπάλες και τις κυλάμε στην ζάχαρη. Δεν τις ισοπεδώνουμε.Ψήνουμε στους 180°C για 12 λεπτά. Πηγή: pinchofyum.com/
Υλικά: 600γρ. κράκερς ή μπισκότα1 κιλό φρέσκες φράουλες3½ φλιτζάνια κρέμα γάλακτος1 μπανάνα, σε λεπτές φέτες½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι Εκτέλεση: Χτυπάμε την ζάχαρη άχνη, την βανίλια και το αλάτι με την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ του μίξερ. Χτυπάμε μέχρι να σχηματιστούν οι δύσκαμπτες αιχμές.Απλώνουμε ένα λεπτό στρώμα από την σαντιγί σε ένα ορθογώνιο ταψί 25 εκατοστών για να καλύψουμε τον πάτο.Απλώνουμε 5 μπισκότα στο κέντρο του ταψιού, έπειτα άλλα δυο (σπασμένα) για τις άκρες του ταψιού.Απλώνουμε ένα παχύ στρώμα σαντιγί πάνω από τα μπισκότα και έπειτα απλώνουμε τις φράουλες σε φέτες.Απλώνουμε με…
Υλικά για τα cupcakes Βούτυρο 225g, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου225g ζάχαρη άχνη4 αυγά225g αλεύρι που φουσκώνει μόνο του3 κουταλιές της σούπας γάλα1 βανίλια2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 ° C.Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί για cupcakes.Αν θέλεις να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη, απλά βάζεις όλα τα υλικά (εκτός από την σκόνη κακάο) σε έναν μίξερ και τα χτυπάς για δυο λεπτά.Αν προτιμάς να αναμειγνύεις με το χέρι, κτυπάς το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί, στη συνέχεια προσθέτεις τα αυγά, ένα ένα, και ανακατεύεις μετά από κάθε προσθήκη.Διπλώνεις με μια σπάτουλα μέσα το…
Υλικά: 500γρ. άψητα ζυμαρικά φαρφάλες ολικής αλέσεως2 κουταλιές της σούπας βούτυρο2 κουταλιές της σούπας λάδι800γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένο σκόρδο ή φρέσκα κρεμμυδάκια, ή έναν συνδυασμόςπερίπου ⅓ φλιτζανιού λευκό κρασί½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών¼ φλιτζανιού τυρί παρμεζάνα2 φλιτζάνια σπανάκι, ψιλοκομμένο200γρ. κατσικίσιο τυρί Εκτέλεση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.Ζεσταίνουμε το βούτυρο και το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν, 5-10 λεπτά. Προσθέτουμε το…
Υλικά: 1 κιλό χοιρινό, κοιλιά3 κουταλάκια του γλυκού σπόρους μάραθου1 πρέζα νιφάδες θαλασσινού αλατιούφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι3-4 κουταλιές ελαιόλαδο10 μεγάλες ντομάτες1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένο250γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρά κομμάτια1,5 φλιτζάνι κόκκινο κρασί2 κόκκινες καυτερές πιπεριές, ψιλοκομμένες1 χούφτα φύλλα βασιλικού700γρ. σάλτσα ντομάτας400γρ. παπαρδέλεςμικρά φύλλα βασιλικού για γαρνίρισματριμμένο τυρί Pecorino για σερβίρισμα Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο για 240°C.Χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι, κόβουμε σε μικρούς κύβους το χοιρινό (περίπου 2 εκατοστά). Το ρίχνουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε τους σπόρους μάραθου, μία πρέζα αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε ώστε να καλυφθεί το κρέας με το μείγμα.…
Υλικά: 1 φλιτζάνι αλεύρι1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ¼ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα1 πρέζα αλάτι1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο⅓ φλιτζανιού ζάχαρη½ φλιτζάνι γάλα2 κουταλιές της σούπας δυνατό καφέ3½ κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι1 αυγό½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια½ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάταςθαλασσινό αλάτι½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο1 κουταλιά της σούπας γάλα Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι, το κακάο και τη ζάχαρη σε ένα μεγάλο μπολ.Ρίχνουμε μέσα το γάλα, τον καφέ, το λάδι, το αυγό και την βανίλια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας.Γεμίζουμε…

Ριζότο με ντομάτα και βασιλικό

Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016
Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 μεγάλο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες2 μεσαίες ντομάτες3 μεσαίες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο⅔ φλιτζανιού λευκό κρασί1 φλιτζάνι ρύζι για ριζότο3-4 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών1 κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας5-6 φύλλα φρέσκο ​​βασιλικό, ψιλοκομμένο⅓ φλιτζανιού κρέμα γάλακτοςαλάτι - πιπέρι ​​τριμμένο τυρί - παρμεζάνα για επικάλυψη Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.Προσθέτουμε τις φέτες κρεμμυδιού και σοτάρουμε μέχρι να βγάλει τα αρώματα του.Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τις σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να βγάλει τα αρώματα του.Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε ⅓ φλιτζανιού κρασί,…
Υλικά: Για την κρούστα: 1 φλιτζάνι μπισκότα σοκολάτας, τριμμένα (περίπου 18 μπισκότα)2 κουταλιές της σούπας αλεσμένα αμύγδαλα3 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, λιωμένο Για την γέμιση: 115γρ. πάστα αμυγδάλου1/2 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη340γρ.τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου2 μεγάλα αυγά1 πρέζα αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου Για το γλάσο: 170γρ. μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Απλώνουμε χάρτινες θήκες για επένδυση σε φορμάκια για muffins.Ανακατεύουμε τα ψίχουλα μπισκότων, τα αλεσμένα αμύγδαλα και το λιωμένο βούτυρο μέχρι να υγρανθεί το μείγμα ομοιόμορφα. Γεμίζουμε κάθε μία φόρμα με…

Τιραμισού με φράουλες

Τετάρτη, 13 Μάιος 2015
Υλικά: 200ml δυνατό καφέ εσπρέσο1 κουταλιά της σούπας ρούμι (ουίσκι ή κονιάκ)1 φλιτζάνι ώριμες φράουλες, σε φέτες250γρ. τυρί κρέμα (ή marscapone)2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη8 μπισκότα σαβαγιάρ, κομμένα στην μέση1 μπάρα μαύρη σοκολάτακακάο σε σκόνη (για πασπάλισμα) Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε τον καφέ με το ρούμι (ή το αλκοόλ της επιλογής μας) και τον αφήνουμε να κρυώσει.Ανακατεύουμε ½ φλιτζάνι φράουλες, το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια σε ένα μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες. Το αφήνουμε στην άκρη.Ρίχνουμε τον καφέ σε ένα ρηχό μπολ και βουτάμε μέσα τα μπισκότα και…
Υλικά: 1 κιλό στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κομμάτια 5 εκατοστών4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας άπαχο γιαούρτιαλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι170γρ. μανιτάρια, κομμένα στην μέση, αν είναι μεγάλα1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια 5 εκατοστών1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κομμάτια 5 εκατοστών1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε κομμάτια 5 εκατοστών1 μεγάλο κολοκύθι, κομμένο σε κομμάτια 5 εκατοστών1 φλιτζάνι ντοματίνια6 φλιτζάνια ρόκα Για σάλτσα με γιαούρτι και άνηθο: 3/4 φλιτζανιού άπαχο γιαούρτι1/2 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο1/4 φλιτζανιού φρέσκο ​​άνηθο, ψιλοκομμένο1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​δυόσμο, ψιλοκομμένοχυμό από 1/2 λάιμ Εκτέλεση: Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Προσθέτουμε νερό για…
Σελίδα 6 από 15

Δημοφιλή Άρθρα

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από δημότη για τη νέα φωτιά σε αυθαίρετη χωματερή του Ωραιοκάστρου

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από δημότη για τη νέα φωτιά σε αυθαίρετη χωματερή του Ωραιοκάστρου Μήνυση κατά παντός αγνώστου και κατά παντός υπευθύνου για την αυθαίρετη χωματερή που πριν από λίγες ώρες παραδόθηκε στις φλόγες…

Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση"

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση" Θύελλα αντιδράσεων από τις δημόσιες δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση: «Εμείς έχουμε 9 (ενν. μηχανικούς) και οι μισοί ξέρετε…

Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo)

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo) Βλέποντας τη χθεσινή προπόνηση των παικτών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας μπάσκετ των δημοτικών συμβούλων του Ωραιοκάστρου, καταλαβαίνει…

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή