Γεύσεις

Παϊδάκια με σάλτσα μπαλσάμικου

Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015
Υλικά: 12 μικρά παϊδάκια2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας σκόρδο, λιωμένο1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι1 κουταλάκι του γλυκού χοντροτριμμένο πιπέρι Για σάλτσα με μπαλσάμικο: ½ φλιτζάνι ξύδι μπαλσάμικο½ κουταλάκι του γλυκού χοντρό αλάτι¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι3 κουταλιές της σούπας καφέ ζάχαρη Εκτέλεση: Σε ένα μεσαίο τηγάνι, ρίχνουμε το ξύδι, αλάτι, πιπέρι και μαύρη ζάχαρη.Φέρνουμε το μείγμα σε σημείο βρασμού και στη συνέχεια μειώνουμε τη θερμότητα σε μέτρια. Σιγοβράζουμε μέχρι το ξύδι να μειωθεί κατά το 1/3 και να γίνει αρκετά παχύρευστο για να επικαλύψει το πίσω μέρος ενός κουταλιού.Παρακολουθούμε προσεκτικά το μαγείρεμα! Αν το…

Cheesecake με κρέμα λεμονιού

Τρίτη, 03 Μάιος 2016
Υλικά: 1½ φλιτζάνι κράκερς ή μπισκότα (περίπου 10)6 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο και κρύο½-¾ φλιτζανιού ζάχαρη230γρ. τυρί μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα400 ml ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα1 πακέτο ζελατίνη3/4 φλιτζανιού βραστό νερό2 φλιτζάνια κρέμα λεμονιούφρέσκα βατόμουρα για το γαρνίρισμα Εκτέλεση: Απλώνουμε σε ένα ταψί 20×20 εκατοστών στρώσεις από χαρτί λαδόκολλας. Χτυπάμε τα κράκερς στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Προσθέτουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάμε. Απλώνουμε το μείγμα στο έτοιμο ταψί, πιέζοντας προς τα κάτω με τα δάχτυλα μας, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο στρώμα. Το βάζουμε στο ψυγείο.Ανακατεύουμε την ζελατίνη σε βραστό νερό μέχρι να διαλυθεί. Το αφήνουμε να κρυώσει…
Υλικά για 18 pancakes: 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ. σούπαςζάχαρη1 ¼ κ.γλυκού baking powder¼ κ.γλυκού σόδαμια πρέζα φρεσκοτριμμένο κάρδαμο3 κ.σούπας γιαούρτιπερίπου 150 ml γάλα1 μεγάλο αυγό3 κ. σούπας ελαιόλαδο για το σιρόπι 2 κ. σούπας μέλι2-3 κ. γλυκού χυμό πορτοκαλιούλίγο ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά) Εκτέλεση: Φτιάξτε πρώτα το σιρόπι ανακατεύοντας όλα τα υλικά σε μια κούπα. Η ποσότητα του χυμού πορτοκαλιού εξαρτάται από το πόσο παχύρρευστο είναι το μέλι σας και πόσο αραιό και πορτοκαλένιο προτιμάτε το σιρόπι σας. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα στερεά υλικά, αλεύρι, ζάχαρη, baking powder, σόδα και κάρδαμο. Πάρτε μια κούπα, ρίξτε μέσα…

Μπισκότα με ταχίνι και μέλι

Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016
Υλικά: 1 κούπα και 2 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ κ. γλ. σόδα φαγητού¼ κ. γλ. αλάτι1 βανιλίνη1/3 κούπας μέλι1/3 κούπας ταχίνι1/3 κούπας σουσάμι (για την επικάλυψη) Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 175-180 βαθμούς και ετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά και σε μια κούπα το ταχίνι με το μέλι. Ενώστε όλα τα υλικά στο μπολ και ανακατέψτε με τα χέρια μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη και να μην κολλάει. Αν είναι ακόμα υγρή, προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμα. Βάλτε το σουσάμι σε ένα ρηχό πιάτο. Πάρτε μια ποσότητα ζύμης σε μέγεθος…
Εκτέλεση: 2 αυγά1/3 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/3 κούπας γάλαμια πρέζα αλάτι1 κουτ. γλυκού ζάχαρη (προαιρετικά)λίγη κανέλα (προαιρετικά)1 κουταλιά σούπας βούτυρο για το σερβίρισμα χυμό λεμονιούάχνη ζάχαρη Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς. Λιώστε το βούτυρο μέχρι να κάψει. Αν χρησιμοποιήσετε τηγάνι για φούρνο, λιώστε το κατευθείαν εκεί. Αν όχι, λιώστε το σε ένα μπρίκι. Μέχρι να λιώσει το βούτυρο, χτυπήστε με ένα σύρμα όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ. Ρίξτε στο σκεύος σας το καυτό βούτυρο και μετά το χυλό. Ψήστε για 12-13 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρώμα. Σερβίρετε αμέσως, γιατί αρχίζει και…

Λουκουμάδες γεμιστοί με σοκολάτα

Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015
Υλικά: 1 1/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κ.γλ. baking powder1/4 κ.γλ. αλάτι1/4 κούπας γάλα1/4 κούπας αριάνι1/4 κούπας ζάχαρη3 κ. σούπας λιωμένο βούτυροκουβερτούρα χοντροκομμένη (κάθε κομμάτι 25 γρ. κομμένο σε 6 κομμάτια)2 κούπες λάδι για τηγάνισμαζάχαρη για το πασπάλισμα Εκτέλεση: Σε ένα βαθύ πιάτο ή ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε καλά το γάλα, το αριάνι, τη ζάχαρη και το βούτυρο. Ρίξτε τα στερεά υλικά στα υγρά υλικά και ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι να ενσωματωθούν. Το αποτέλεσμα είναι ένας σχετικά σφιχτός χυλός. Σε ένα κατσαρολάκι διαμέτρου περίπου…

Aλμυρά muffins με σπανάκι και φέτα

Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015
Υλικά: 200 γρ. σπανάκι, κομμένο σε μικρά κομματάκια200 γρ. τυρί φέτα300 γρ. αλεύρι3 κουτ. γλυκού baking powder (ένα φακελάκι)1/2 κουτ. γλυκού αλάτι2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα80 ml ελαιόλαδο300 ml γάλα Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάλτε χαρτάκια για muffin στα φορμάκια ή βουτυρώστε τα καλά. Κόψτε τη φέτα σε μικρά κυβάκια. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα αυγά, το λάδι και το γάλα και μετά προσθέστε το σπανάκι. Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε με ένα κουτάλι απαλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Βάλτε και τη φέτα…
Εκτέλεση: Υγρά υλικά 1 κούπα γιαούρτι1/3 κούπας ελαιόλαδο1 κούπα ζάχαρηξύσμα από ένα λεμόνι1/4 κούπας χυμό λεμονιού2 αυγά Στερεά υλικά 1 3/4 κούπας κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 1/2 κ.γλ. baking powder1/2 κ.γλ. αλάτι Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώστε τη στρόγγυλη φόρμα κέικ διαμέτρου 22 εκατοστών. Μπορείτε να αλείψετε τη φόρμα και με λάδι αντί για βούτυρο. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα όλα τα υγρά υλικά. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα στερεά υλικά και έπειτα, ρίξτε τα στο μπολ με τα υγρά υλικά. Με ένα κουτάλι ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να…
Υλικά: 1 ½ κούπα (210 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ κούπα ζάχαρη1 ¼ κουτ. γλυκού baking powder½ κουτ. γλυκού κανέλαμια πρέζα αλάτι3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο2 μεγάλα αυγάξύσμα από 4 μανταρίνια½ κούπα καρύδια ψιλοκομμένα Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder, την κανέλα και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο, τα αυγά και το ξύσμα του μανταρινιού. Ρίξτε τα υγρά υλικά στα στερεά και ζυμώστε μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη (μπορεί να κολλάει στα τοιχώματα του μπολ, δεν πειράζει).…

Muffins με φράουλες

Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015
Υλικά: 1 1/2 κούπα φράουλες χοντροκομμένες1/3 κούπας ζάχαρη1 1/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/2 κούπα αλεύρι ολικής2 κ. γλυκού baking powder1/2 κ. γλυκού σόδα φαγητού1/2 κ. γλυκού αλάτι1/4 κ. γλυκού κανέλα1 κούπα αριάνι1/4 κούπας ελαφρύ ελαιόλαδο ή σπορέλαιο1 μεγάλο αυγό2 βανίλιες σε σκόνη ή 1 κ. γλυκού υγρό εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ρίξτε τη ζάχαρη και τις φράουλες και πολτοποιήστε τις ελαφρά με ένα πιρούνι, χωρίς να τις διαλύσετε όλες, για να βγάλουν τα ζουμιά τους. Αφήστε τις στην άκρη. Ανακατέψτε σε ένα άλλο μπολ τα αλεύρια, το baking powder, τη…

Κέικ με βατόμουρα

Κυριακή, 30 Αύγουστος 2015
Υλικά: 70 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου1/2 κούπα ζάχαρη (100 γραμ)1 μεγάλο αυγό3/4 κούπας γιαούρτι (175 γραμ)1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (190 γραμ)1 1/2 κουτ. γλυκού baking powder (7 γραμ)1/4 κουτ. γλυκού σόδα φαγητού (1 γραμ)1/4 κουτ. γλυκού αλάτι (2 γραμ)3/4 κούπας βατόμουρα (100-110 γραμ) Εκτέλεση: Σε ένα mixer χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αυγό, χτυπάμε καλά και έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το baking powder, τη σόδα και το αλάτι. Προσθέτουμε στο mixer τη μισή ποσότητα από το…

Σπιτική πίτα με άγρια χόρτα

Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2015
Υλικά Για τη ζύμη θα χρειαστείτε 700 γρ. περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις350 ml νερόμισό σφηνάκι ελαιόλαδο2 κ.γλυκού κοφτά αλάτι2 κ.γλυκού ξύδι Για το βουτύρωμα των φύλλων θα χρειαστείτε 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για τη γέμιση θα χρειαστείτε 1 κιλό άγρια χόρτα2 κ.γλυκού αλάτι1 σφηνάκι ελαιόλαδο2 αυγάμαϊντανό, δυόσμο, άνιθοπιπέρι1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 κρεμμύδι ξερότυρί φέτα Εκτέλεση Τοποθετήστε όλα τα υλικά για την παρασκευή της ζύμης σε ένα μεγάλο μπολ και σε ένα δεύτερο κρατήστε λίγο επιπλέον αλεύρι για να δουλέψετε τη ζύμη σας και για να αλευρώσετε την επιφάνεια εργασίας σας. Ζυμώστε τα υλικά μέχρι…

Πανακότα με σοκολάτα

Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015
Υλικά: 50γρ. σκόνη κακάο + λίγο περισσότερο για πασπάλισμα500 ml κρέμα γάλακτος3 ή 4 φύλλα βρώσιμη ζελατίνη (το καθένα φύλλο να ζυγίζει περίπου 2 γραμμάρια)250 ml πλήρες γάλα180γρ. ζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα βρώσιμα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό.Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα. Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται, ρίχνουμε τη σκόνη κακάο σε ένα μικρό μπολ και την περιχύνουμε με λίγη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με το κακάο πίσω στην κατσαρόλα και κρατάμε το μείγμα ζεστό μέχρι σχεδόν να βράσει. Αφού γίνει αυτό σβήνουμε την φωτιά.Στύβουμε τα…
Υλικά: 2 ½ φλιτζάνια κριθαράκι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένοαλάτι και πιπέρι2 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι1 φλιτζάνι γάλα⅔ φλιτζανιού σπανάκι, ψιλοκομμένο½ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα, τριμμένο, συν έξτρα για το γαρνίρισμα Εκτέλεση: Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Το αφήνουμε στην άκρη.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και τα σοτάρουμε για 1 λεπτό ή μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε το αλεύρι για να σχηματίσουμε μία παχύρευστη σάλτσα και μαγειρεύουμε για ένα επιπλέον λεπτό.Προσθέτουμε περίπου το ¼…

Ντόνατς κανέλας με γλάσο βανίλιας

Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2016
Υλικά: Για τα ντόνατς: 350γρ. αλεύρι150γρ. ζάχαρη άχνη50γρ. λιωμένο ανάλατο βούτυρο225ml γάλα με χαμηλά λιπαρά1 ½ κουταλάκι του γλυκού μαγιά σε σκόνη1 ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη Για το γλάσο: 100γρ. ζάχαρη άχνη3 κουταλιές της σούπας γάλα με χαμηλά λιπαρά1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη Εκτέλεση: Σε ένα πυρίμαχο μπολ, ζεσταίνουμε το γάλα. Δεν το αφήνουμε να βράσει. Αυτό θα διαρκέσει 30-40 δευτερόλεπτα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων.Βάζουμε το βούτυρο με το γάλα σε μία κανάτα και το ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε την κανέλα, τη ζάχαρη…
Υλικά: 500γρ. μοσχαρίσιο άπαχο κιμά2 x 400γρ. κονσέρβες με σάλτσα ντομάτας1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό200γρ. τυρί κομμένο σε κύβους (όπως μοτσαρέλα ή τυρί Cheddar)1 φλιτζάνι μαγειρεμένο ρύζισαλάτα για συνοδευτικό Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνουμε να κρυώσει.Ρίχνουμε τον κιμά σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το ρύζι και τον μισό μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά.Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια μεγέθους παλάμης.Ισιώνουμε τους κεφτέδες μας και προσθέτουμε ένα κύβου τυριού στη μέση. Έπειτα πλάθουμε πάλι τα κεφτεδάκια σε μπάλες.Ρίχνουμε σάλτσα ντομάτας μέσα σε ένα λαδωμένο πυρέξ.Βάζουμε όλους τους κεφτέδες μέσα στο πυρέξ.Καλύπτουμε από πάνω…

Γλυκό του κουταλιού λεμόνι

Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015
Υλικά: 4 λεμόνια1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη1 φλιτζάνι νερό Εκτέλεση: Βάζουμε δύο κατσαρόλες με νερό (με 1 λίτρο νερό η κάθε μία) να βράσουν σε δυνατή φωτιά.Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή φρούτων ή ένα μαχαίρι αφαιρούμε την φλούδα από τα λεμόνια. Κόβουμε τις φλούδες σε λεπτές λωρίδες.Δημιουργούμε ένα λουτρό πάγου με 3 λίτρα νερό και παγάκια. Βάζουμε από πάνω του ένα μικρό σουρωτήρι.Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε τις φλούδες στην κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 δευτερόλεπτα. Αφαιρούμε τις φλούδες από το νερό, στραγγίζοντας τις πάνω από έναν νεροχύτη. Γεμίζουμε πάλι την κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και το βάζουμε…

Ωτία, Ποντιακές Τηγανίτες

Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016
Η κουζίνα του Πόντου είναι μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη κουζίνα εξ" ολοκλήρου βασισμένη στον τρόπο ζωής, στα ήθη τα έθιμα και την προκοπή της νοικοκυράς να αναδεικνύει ότι έφτανε στα χέρια της! Ίσως είναι η κουζίνα με τις περισσότερες ζύμες αλμυρές και γλυκές, με βασική τρώτη ύλη τα σιτηρά και τα γαλακτοκομικά, η ποντιακή κουζίνα είναι επηρεασμένη από τους Ρώσους και του Αρμένιους. Η περιουσία της Ποντιακής Κουζίνας είναι σαν ένας «θησαυρός» που διαφυλάσσεται από τους ίδιους αβίαστα αφού είναι σχεδόν όλη τους η παράδοση, που «έφεραν» μαζί τους από εκείνους τους μακρινούς τόπους που ξεριζώθηκαν, οι συνταγέςτους περνάνε από στόμα…

Cheesecake - Το Κλασικό

Σάββατο, 07 Νοέμβριος 2015
Υλικά για ταρτιέρα ή ταψάκι 24 cm 1 συσκευασία μπισκότα digestive120 γρ. μαργαρίνη300 γρ. τυρί κρέμα, κρύο1+1/2 κούπα κρέμα γάλακτος, κρύα1/2 κούπα άχνη ζάχαρη1 βαζάκι μαρμελάδα {φραγκοστάφυλο} Εκτέλεση Τρίβουμε τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Αυτό το κάνουμε είτε με τα χέρια είτε με το μπλεντεράκι. Τα βάζουμε σε βαθύ μπολ.Λιώνουμε τη μαργαρίνη {στο μικροκυμάτων σε γυάλινο δοχείο σκεπασμένο με μεμβράνη} και περιχύνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα {προτιμούμε μαργαρίνη αντί για βούτυρο γιατί το βούτυρο σκληραίνει αρκετά, αφού διατηρούμε το τσίζκεικ στο ψυγείο, με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολο στο κόψιμο αναφορικά με τη βάση}. Ανακατεύουμε πολύ καλά, θέλουμε όλα τα μπισκότα να…
Υλικά: Για την κρούστα: 200γρ. αλεύρι (1 3/4 φλιτζάνι)40γρ. σκόνη κακάου, χωρίς ζάχαρη1 πρέζα πιπέρι σε σκόνη καγιέν (προαιρετικό)1 πρέζα αλάτι80γρ. ζάχαρη (1/2 φλιτζάνι)150γρ. βούτυρο, πολύ κρύο και κομμένο σε τετράγωνα (2/3 φλιτζανιού)2 κουταλιές της σούπας βότκα, πολύ κρύα Για γέμιση με λευκή σοκολάτα και τυρί μασκαρπόνε: 400γρ. λευκή σοκολάτα200 ml κρέμα γάλακτος100γρ. βούτυρο (1/2 φλιτζάνι)4 κουταλιές της σούπας τυρί μασκαρπόνε (περίπου 200γρ.), σε θερμοκρασία δωματίου Για διακόσμηση: 1 φλιτζάνι βατόμουρα Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το πιπέρι καγιέν και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων μας, κόβουμε το βούτυρο μέσα στα ξηρά συστατικά…
Σελίδα 7 από 15

Δημοφιλή Άρθρα

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Αστ. Γαβότση για το νερό που κλέβουν στη Μυγδονία

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Αστ. Γαβότση για το νερό που κλέβουν στη Μυγδονία Οι αποκαλύψεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου στους δημοσιογράφους για τις κλοπές νερού στη δημοτική ενότητα της Μυγδονίας προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις…

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017

Ανοίγει θερινό σινεμαδάκι στο Ωραιόκαστρο (βίντεο)

Ανοίγει θερινό σινεμαδάκι στο Ωραιόκαστρο (βίντεο) Είναι κάτι νύχτες μαγικές με καλοκαιρινό φεγγάρι, με ολόλαμπρα αστέρια στον ουρανό, με διάχυτο το άρωμα των λουλουδιών στην ατμόσφαιρα…

Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017

Όλεεεε(tiras)

Όλεεεε(tiras) (τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω) - H Φωτό ακριβώς τη στιγμή: «Είσαι αντιδήμαρχος εσύ; (είναι). Kαι μιλάς ανοιχτά…

Παρασκευή, 07 Ιούλιος 2017

"Ντίνα, Εύη, Αμαλία σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας...."

"Ντίνα, Εύη, Αμαλία σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας...." Η Ντίνα, η Εύη, η Αμαλία, αξίζουν ένα τεράστιο "ευχαριστώ" από όλους εμάς τους γονείς. Είναι από τους ανθρώπους που…

Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017

Οι μαγικές πουέντ του Sportsclub Oraiokastro στο Μέγαρο Μουσικής (φωτό)

Οι μαγικές πουέντ του Sportsclub Oraiokastro στο Μέγαρο Μουσικής (φωτό) Ένας εξαιρετικός χρόνος που τελείωσε όπως ακριβώς άρχισε. Το μαγικό παραμύθι του SportsClub Oraiokastro παρέμεινε ζωντανό στη μοναδική σκηνή του…

Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017

"Θα καούμε ζωντανοί" Η κραυγή αγωνίας ενός πολίτη για τη χωματερή του δήμου στον Δρυμό. Η μελέτη των 150.000 ευρώ

"Θα καούμε ζωντανοί" Η κραυγή αγωνίας ενός πολίτη για τη χωματερή του δήμου στον Δρυμό. Η μελέτη των 150.000 ευρώ Σε μία περιοχή που χρόνια τώρα η κραυγή αγωνίας ενός πολίτη δεν βρίσκει ευήκοα ώτα, που ένα ολόκληρο «βουνό» με…

Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017

Κύλιση στην Αρχή