Γεύσεις

Λουκουμάδες γεμιστοί με σοκολάτα

Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015
Υλικά: 1 1/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κ.γλ. baking powder1/4 κ.γλ. αλάτι1/4 κούπας γάλα1/4 κούπας αριάνι1/4 κούπας ζάχαρη3 κ. σούπας λιωμένο βούτυροκουβερτούρα χοντροκομμένη (κάθε κομμάτι 25 γρ. κομμένο σε 6 κομμάτια)2 κούπες λάδι για τηγάνισμαζάχαρη για το πασπάλισμα Εκτέλεση: Σε ένα βαθύ πιάτο ή ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε καλά το γάλα, το αριάνι, τη ζάχαρη και το βούτυρο. Ρίξτε τα στερεά υλικά στα υγρά υλικά και ανακατέψτε με ένα πιρούνι μέχρι να ενσωματωθούν. Το αποτέλεσμα είναι ένας σχετικά σφιχτός χυλός. Σε ένα κατσαρολάκι διαμέτρου περίπου…

Aλμυρά muffins με σπανάκι και φέτα

Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015
Υλικά: 200 γρ. σπανάκι, κομμένο σε μικρά κομματάκια200 γρ. τυρί φέτα300 γρ. αλεύρι3 κουτ. γλυκού baking powder (ένα φακελάκι)1/2 κουτ. γλυκού αλάτι2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα80 ml ελαιόλαδο300 ml γάλα Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάλτε χαρτάκια για muffin στα φορμάκια ή βουτυρώστε τα καλά. Κόψτε τη φέτα σε μικρά κυβάκια. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα αυγά, το λάδι και το γάλα και μετά προσθέστε το σπανάκι. Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε με ένα κουτάλι απαλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Βάλτε και τη φέτα…
Εκτέλεση: Υγρά υλικά 1 κούπα γιαούρτι1/3 κούπας ελαιόλαδο1 κούπα ζάχαρηξύσμα από ένα λεμόνι1/4 κούπας χυμό λεμονιού2 αυγά Στερεά υλικά 1 3/4 κούπας κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 1/2 κ.γλ. baking powder1/2 κ.γλ. αλάτι Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώστε τη στρόγγυλη φόρμα κέικ διαμέτρου 22 εκατοστών. Μπορείτε να αλείψετε τη φόρμα και με λάδι αντί για βούτυρο. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα όλα τα υγρά υλικά. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα στερεά υλικά και έπειτα, ρίξτε τα στο μπολ με τα υγρά υλικά. Με ένα κουτάλι ανακατέψτε τα όλα μαζί μέχρι να…
Υλικά: 1 ½ κούπα (210 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ κούπα ζάχαρη1 ¼ κουτ. γλυκού baking powder½ κουτ. γλυκού κανέλαμια πρέζα αλάτι3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο2 μεγάλα αυγάξύσμα από 4 μανταρίνια½ κούπα καρύδια ψιλοκομμένα Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder, την κανέλα και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε το ελαιόλαδο, τα αυγά και το ξύσμα του μανταρινιού. Ρίξτε τα υγρά υλικά στα στερεά και ζυμώστε μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη (μπορεί να κολλάει στα τοιχώματα του μπολ, δεν πειράζει).…

Muffins με φράουλες

Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015
Υλικά: 1 1/2 κούπα φράουλες χοντροκομμένες1/3 κούπας ζάχαρη1 1/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/2 κούπα αλεύρι ολικής2 κ. γλυκού baking powder1/2 κ. γλυκού σόδα φαγητού1/2 κ. γλυκού αλάτι1/4 κ. γλυκού κανέλα1 κούπα αριάνι1/4 κούπας ελαφρύ ελαιόλαδο ή σπορέλαιο1 μεγάλο αυγό2 βανίλιες σε σκόνη ή 1 κ. γλυκού υγρό εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ρίξτε τη ζάχαρη και τις φράουλες και πολτοποιήστε τις ελαφρά με ένα πιρούνι, χωρίς να τις διαλύσετε όλες, για να βγάλουν τα ζουμιά τους. Αφήστε τις στην άκρη. Ανακατέψτε σε ένα άλλο μπολ τα αλεύρια, το baking powder, τη…

Κέικ με βατόμουρα

Κυριακή, 30 Αύγουστος 2015
Υλικά: 70 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου1/2 κούπα ζάχαρη (100 γραμ)1 μεγάλο αυγό3/4 κούπας γιαούρτι (175 γραμ)1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (190 γραμ)1 1/2 κουτ. γλυκού baking powder (7 γραμ)1/4 κουτ. γλυκού σόδα φαγητού (1 γραμ)1/4 κουτ. γλυκού αλάτι (2 γραμ)3/4 κούπας βατόμουρα (100-110 γραμ) Εκτέλεση: Σε ένα mixer χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το αυγό, χτυπάμε καλά και έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι και το ξύσμα. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το baking powder, τη σόδα και το αλάτι. Προσθέτουμε στο mixer τη μισή ποσότητα από το…

Σπιτική πίτα με άγρια χόρτα

Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2015
Υλικά Για τη ζύμη θα χρειαστείτε 700 γρ. περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις350 ml νερόμισό σφηνάκι ελαιόλαδο2 κ.γλυκού κοφτά αλάτι2 κ.γλυκού ξύδι Για το βουτύρωμα των φύλλων θα χρειαστείτε 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για τη γέμιση θα χρειαστείτε 1 κιλό άγρια χόρτα2 κ.γλυκού αλάτι1 σφηνάκι ελαιόλαδο2 αυγάμαϊντανό, δυόσμο, άνιθοπιπέρι1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 κρεμμύδι ξερότυρί φέτα Εκτέλεση Τοποθετήστε όλα τα υλικά για την παρασκευή της ζύμης σε ένα μεγάλο μπολ και σε ένα δεύτερο κρατήστε λίγο επιπλέον αλεύρι για να δουλέψετε τη ζύμη σας και για να αλευρώσετε την επιφάνεια εργασίας σας. Ζυμώστε τα υλικά μέχρι…

Πανακότα με σοκολάτα

Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2015
Υλικά: 50γρ. σκόνη κακάο + λίγο περισσότερο για πασπάλισμα500 ml κρέμα γάλακτος3 ή 4 φύλλα βρώσιμη ζελατίνη (το καθένα φύλλο να ζυγίζει περίπου 2 γραμμάρια)250 ml πλήρες γάλα180γρ. ζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα βρώσιμα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό.Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα. Όταν αρχίσει να ζεσταίνεται, ρίχνουμε τη σκόνη κακάο σε ένα μικρό μπολ και την περιχύνουμε με λίγη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με το κακάο πίσω στην κατσαρόλα και κρατάμε το μείγμα ζεστό μέχρι σχεδόν να βράσει. Αφού γίνει αυτό σβήνουμε την φωτιά.Στύβουμε τα…
Υλικά: 2 ½ φλιτζάνια κριθαράκι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένοαλάτι και πιπέρι2 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι1 φλιτζάνι γάλα⅔ φλιτζανιού σπανάκι, ψιλοκομμένο½ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα, τριμμένο, συν έξτρα για το γαρνίρισμα Εκτέλεση: Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Το αφήνουμε στην άκρη.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και τα σοτάρουμε για 1 λεπτό ή μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε το αλεύρι για να σχηματίσουμε μία παχύρευστη σάλτσα και μαγειρεύουμε για ένα επιπλέον λεπτό.Προσθέτουμε περίπου το ¼…

Ντόνατς κανέλας με γλάσο βανίλιας

Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2016
Υλικά: Για τα ντόνατς: 350γρ. αλεύρι150γρ. ζάχαρη άχνη50γρ. λιωμένο ανάλατο βούτυρο225ml γάλα με χαμηλά λιπαρά1 ½ κουταλάκι του γλυκού μαγιά σε σκόνη1 ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη Για το γλάσο: 100γρ. ζάχαρη άχνη3 κουταλιές της σούπας γάλα με χαμηλά λιπαρά1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη Εκτέλεση: Σε ένα πυρίμαχο μπολ, ζεσταίνουμε το γάλα. Δεν το αφήνουμε να βράσει. Αυτό θα διαρκέσει 30-40 δευτερόλεπτα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων.Βάζουμε το βούτυρο με το γάλα σε μία κανάτα και το ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε την κανέλα, τη ζάχαρη…
Υλικά: 500γρ. μοσχαρίσιο άπαχο κιμά2 x 400γρ. κονσέρβες με σάλτσα ντομάτας1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό200γρ. τυρί κομμένο σε κύβους (όπως μοτσαρέλα ή τυρί Cheddar)1 φλιτζάνι μαγειρεμένο ρύζισαλάτα για συνοδευτικό Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το αφήνουμε να κρυώσει.Ρίχνουμε τον κιμά σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το ρύζι και τον μισό μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά.Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια μεγέθους παλάμης.Ισιώνουμε τους κεφτέδες μας και προσθέτουμε ένα κύβου τυριού στη μέση. Έπειτα πλάθουμε πάλι τα κεφτεδάκια σε μπάλες.Ρίχνουμε σάλτσα ντομάτας μέσα σε ένα λαδωμένο πυρέξ.Βάζουμε όλους τους κεφτέδες μέσα στο πυρέξ.Καλύπτουμε από πάνω…

Γλυκό του κουταλιού λεμόνι

Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2015
Υλικά: 4 λεμόνια1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη1 φλιτζάνι νερό Εκτέλεση: Βάζουμε δύο κατσαρόλες με νερό (με 1 λίτρο νερό η κάθε μία) να βράσουν σε δυνατή φωτιά.Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή φρούτων ή ένα μαχαίρι αφαιρούμε την φλούδα από τα λεμόνια. Κόβουμε τις φλούδες σε λεπτές λωρίδες.Δημιουργούμε ένα λουτρό πάγου με 3 λίτρα νερό και παγάκια. Βάζουμε από πάνω του ένα μικρό σουρωτήρι.Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε τις φλούδες στην κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 δευτερόλεπτα. Αφαιρούμε τις φλούδες από το νερό, στραγγίζοντας τις πάνω από έναν νεροχύτη. Γεμίζουμε πάλι την κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και το βάζουμε…

Ωτία, Ποντιακές Τηγανίτες

Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016
Η κουζίνα του Πόντου είναι μια ξεχωριστή, ιδιαίτερη κουζίνα εξ" ολοκλήρου βασισμένη στον τρόπο ζωής, στα ήθη τα έθιμα και την προκοπή της νοικοκυράς να αναδεικνύει ότι έφτανε στα χέρια της! Ίσως είναι η κουζίνα με τις περισσότερες ζύμες αλμυρές και γλυκές, με βασική τρώτη ύλη τα σιτηρά και τα γαλακτοκομικά, η ποντιακή κουζίνα είναι επηρεασμένη από τους Ρώσους και του Αρμένιους. Η περιουσία της Ποντιακής Κουζίνας είναι σαν ένας «θησαυρός» που διαφυλάσσεται από τους ίδιους αβίαστα αφού είναι σχεδόν όλη τους η παράδοση, που «έφεραν» μαζί τους από εκείνους τους μακρινούς τόπους που ξεριζώθηκαν, οι συνταγέςτους περνάνε από στόμα…

Cheesecake - Το Κλασικό

Σάββατο, 07 Νοέμβριος 2015
Υλικά για ταρτιέρα ή ταψάκι 24 cm 1 συσκευασία μπισκότα digestive120 γρ. μαργαρίνη300 γρ. τυρί κρέμα, κρύο1+1/2 κούπα κρέμα γάλακτος, κρύα1/2 κούπα άχνη ζάχαρη1 βαζάκι μαρμελάδα {φραγκοστάφυλο} Εκτέλεση Τρίβουμε τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Αυτό το κάνουμε είτε με τα χέρια είτε με το μπλεντεράκι. Τα βάζουμε σε βαθύ μπολ.Λιώνουμε τη μαργαρίνη {στο μικροκυμάτων σε γυάλινο δοχείο σκεπασμένο με μεμβράνη} και περιχύνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα {προτιμούμε μαργαρίνη αντί για βούτυρο γιατί το βούτυρο σκληραίνει αρκετά, αφού διατηρούμε το τσίζκεικ στο ψυγείο, με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολο στο κόψιμο αναφορικά με τη βάση}. Ανακατεύουμε πολύ καλά, θέλουμε όλα τα μπισκότα να…
Υλικά: Για την κρούστα: 200γρ. αλεύρι (1 3/4 φλιτζάνι)40γρ. σκόνη κακάου, χωρίς ζάχαρη1 πρέζα πιπέρι σε σκόνη καγιέν (προαιρετικό)1 πρέζα αλάτι80γρ. ζάχαρη (1/2 φλιτζάνι)150γρ. βούτυρο, πολύ κρύο και κομμένο σε τετράγωνα (2/3 φλιτζανιού)2 κουταλιές της σούπας βότκα, πολύ κρύα Για γέμιση με λευκή σοκολάτα και τυρί μασκαρπόνε: 400γρ. λευκή σοκολάτα200 ml κρέμα γάλακτος100γρ. βούτυρο (1/2 φλιτζάνι)4 κουταλιές της σούπας τυρί μασκαρπόνε (περίπου 200γρ.), σε θερμοκρασία δωματίου Για διακόσμηση: 1 φλιτζάνι βατόμουρα Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το πιπέρι καγιέν και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων μας, κόβουμε το βούτυρο μέσα στα ξηρά συστατικά…

Puncakes με blueberries

Πέμπτη, 07 Ιανουάριος 2016
Υλικά: 150 γρ. αλεύρι5 ml baking powder100 γρ ricotta cheese1 πρέζα αλάτι1 αβγό2 κ.σ. άχνη ζάχαρη125 ml γάλα50ml βούτυρο λιωμένοφρέσκα blueberriesμέλι για το σερβίρισμα Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την άχνη και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αβγό, το γάλα, το τυρί και το βούτυρο και τα χτυπάμε με μίξερ καλά. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι, την άχνη και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μία γενναιόδωρη ποσότητα από το μείγμα και λίγα blueberries. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει όλο το…

Light μπουγάτσα με κίτρινη κολοκύθα

Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2015
Υλικά 700 γρ. κίτρινη κολοκύθα, βρασμένη και στραγγισμένη1/2 φλ. ζάχαρη1/3 φλ. σιμιγδάλι χοντρό2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα2 βανίλιες2 φύλλα σφολιάτας1/4 φλ. βούτυρο χαμηλών λιπαρών για το άλειμμα των φύλλωνάχνη- κανέλα για το πασπάλισμα Εκτέλεση Λιώνετε το κολοκύθι στο μπλέντερ και το ανακατεύετε με το σιμιγδάλι. Αφήστε το μείγμα για 1 ώρα να φουσκώσει. Ύστερα ρίχνετε και ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά. Στη συνέχεια τοποθετείστε το ένα φύλλο σφολιάτας, το οποίο ανοίγετε με τον πλάστη ώστε να καλύψει τον πάτο και τα τοιχώματα του βουτυρωμένου ταψιού. Επίσης, βουτυρώνετε την επιφάνεια της ζύμης και αδειάζετε τη γέμιση. Ύστερα, ανοίγετε και το δεύτερο φύλλο και…
Υλικά: Για τα κέικ: 12 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου2 φλιτζάνια ζάχαρη4 πολύ μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου3/4 φλιτζανιού sour cream, σε θερμοκρασία δωματίου1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού1/2 κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/4 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα Για τη γέμιση: 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, διατηρημένη σε απλή ψύξη3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη1/2 κουταλάκι του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη2 φλιτζάνια φρέσκες φράουλες, καθαρισμένες και κομμένες Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο…
Υλικά: 450γρ.σπαγγέτι8 ποτήρια κρύο νερό2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι της θάλασσας3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο2 κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα130γρ. μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι3-4 ντομάτες, σε κύβους½ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας42γρ. (3 κουταλιές) ανάλατο βούτυρο, κομμένονερό από αυτό που βράσαμε τα ζυμαρικά (προαιρετικό)75γρ.τυρί παρμεζάνα, τριμμένομια χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο200γρ. προσούτο, σε θερμοκρασία δωματίου Εκτέλεση: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε (8 ποτήρια) κρύο νερό να βράσει. Όταν βράσει, προσθέτουμε το αλάτι και τα ζυμαρικά. Τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ανακατεύοντας συχνά.Στραγγίζουμε τα βρασμένα μακαρόνια, αλλά κρατάμε περίπου 1 φλιτζάνι από το νερό…
Υλικά: 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο450γρ. στήθος κοτόπουλο, σε κιμά¾ φλιτζανιού ψίχουλα ψωμιού1 καρότο, ψιλοκομμένο1 σέλινο, ψιλοκομμένο1 αυγό, ελαφρώς χτυπημένο1 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Buffalo¼ φλιτζανιού τυρί ροκφόρ, θρυμματισμένο2 κουταλιές άπαχο γιαούρτι4 ψωμάκια για χοτ-ντογκΣάντουιτς με κεφτεδάκια Buffalo και σάλτσα ροκφόρ Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 230°C. Καλύπτουμε τον πάτο ενός ταψιού με λάδι.Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τον κιμά κοτόπουλου, τα ψίχουλα, το καρότο, το σέλινο, το αυγό και 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα buffalo. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά. Σχηματίζουμε με το μείγμα 12 μπαλάκια, περίπου 2 εκατοστών και τα βάζουμε στον φούρνο. Ψήνουμε για…
Σελίδα 8 από 16

Δημοφιλή Άρθρα

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο»

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο» Στον φανατισμό και στη διχόνοια φαίνεται να επενδύει προεκλογικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όπως έδειξε τουλάχιστον με τον λόγο…

Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Ψηφιακές εικόνες από το Ενεργειακού τύπου στέγαστρο που προτίθεται να κατασκευάσει η διοίκηση του δήμου προκειμένου να «κλείσει» το δημοτικό…

Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε»

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Η αδιάφορη αλλά συνάμα παθητική στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών του ή των…

Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά Μακριά από το Ωραιόκαστρο, σε μεζεδοπωλείο του δήμου Λαγκαδά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέφαγαν μαζί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου…

Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

Κύλιση στην Αρχή