Γεύσεις

Παστίτσιο

Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015
Υλικά μακαρόνια 1 συσκευασία μακαρόνια για παστίτσιο νο22 ασπράδια αβγού2 κ.σ. μαργαρίνηφέτα κιμάς 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά4 κ.σ. ελαιόλαδο1 μικρό κρεμμύδι1/3 της κούπας νερό1 κούπα χυμό ντομάτας1/2 κούπα νερόαλάτι, πιπέρικρέμα1 λίτρο γάλα4 κ.σ. αλεύρι4 κ.σ. κόρν φλάουρ2 κ.σ. βούτυρο2 κρόκους αβγούαλάτι σιμιγδάλικεφαλοτύρι Εκτέλεση Μακαρόνια: βράζουμε περίπου 6'-7' σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Δεν θέλουμε να γίνουν πολύ μαλακά γιατί θα συνεχίσουν το ψήσιμό τους στον φούρνο. Αφαιρούμε 1 κούπα από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια. Σουρώνουμε και ξαναβάζουμε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα που τα βράσαμε μαζί και τη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το νερό, τα ασπράδια που έχουμε χτυπήσει σε ελαφριά…

Υπέροχη ombre τούρτα Φράουλας

Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2015
Υλικά για το παντεσπάνι 250 γρ. ζάχαρη300 γρ. αλεύρι10 αυγά Υλικά για το σιρόπι 150 γρ. ζάχαρη150 γρ. νερό50 γρ. λικέρ φράουλαstrawberry, cake, cream cheese, ombre, wedding cake, spring, recipe, sponge cake, τούρτα γάμου, συνταγή, φράουλα, τυρι κρέμα, παντεσπάνι,ροζ όμπρε, Γαβριήλ Νικολαΐδης, cool artisan 3 Υλικά για την κρέμα 800 γρ. τυρί κρέμα200 ml κρέμα γάλακτος250 γρ ζάχαρη άχνη9 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής Για το στήσιμο της τούρτας Φρέσκες φράουλες8 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα Εκτέλεση Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν, μια διαδικασία που χρειάζεται τουλάχιστον 10 λεπτά, ανάλογα το μίξερ.Κοσκινίζουμε το αλεύριΤο ρίχνουμε…
Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες450γρ. κιμά γαλοπούλας1 βάζο (800γρ.) σάλτσα ντομάτας1 πακέτο (620γρ.) τορτελίνια γεμισμένα με τυρί2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί μοτσαρέλα (250γρ.) Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 190°C. Ψεκάζουμε ένα βαθύ πυρέξ με σπρέι μαγειρέματος.Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον κιμά. Σοτάρουμε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι ο κιμάς να μην είναι ροζ, περίπου 5 λεπτά. Ανακατεύουμε μέσα τη σάλτσα ντομάτας.Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα τορτελίνια σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό. Ανακατεύουμε τα μαγειρεμένα τορτελίνια με το μείγμα ντομάτας. Τα ρίχνουμε στο πυρέξ.…

Cake με άγρια βατόμουρα

Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2015
Υλικά 175γρ. γιαούρτι70γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου100γρ. ζάχαρη1 αυγό190γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςΞύσμα από ένα μέτριο λεμόνι1 1/2 κ.γλ. baking powder1/4 κ.γλ. μαγειρική σόδα100- 120γρ. βατόμουραΛίγο αλάτι Εκτέλεση Μέσα σε mixer χτυπάτε το βούτυρο και τη ζάχαρη. Ύστερα, προσθέστε το αυγό, το γιαούρτι και το ξύσμα λεμονιού. Ρίχνετε τη μισή ποσότητα από το αλεύρι, το οποίο έχετε κοσκινίσει και το χτυπάτε. Μετά από λίγο προσθέστε και την υπόλοιπη ποσότητα, ώσπου να χαθεί εντελώς το αλεύρι. Εν συνεχεία, ρίχνετε τα βατόμουρα, τα οποία ανακατεύετε με απαλές κινήσεις. Αδειάστε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ, την οποία έχετε βουτυρώσει και…

Μπισκότα με φυστικοβούτυρο

Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2015
Υλικά: 80γρ. ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη1 μικρό αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις Εκτέλεση: Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει ελαφρύ και αφράτο.Προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα.Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα στο μείγμα. Εάν το μίξερ δεν μπορεί πλέον να αντέξει το βάρος της ζύμης, συνεχίζουμε με το χέρι.Σε μια καλά αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα λεπτό στρώμα. Κόβουμε τα μπισκότα στο σχήμα που θέλουμε και τα βάζουμε σε…
Υλικά: ¾ φλιτζανιού σκόνη κακάου1½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις1½ φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη1½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα¾ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ¾ κουταλάκι του γλυκού αλάτι2 μεγάλα αυγά¾ φλιτζανιού ζεστό νερό + ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη εσπρέσο¾ φλιτζανιού γάλα3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια12 σοκολατάκια με γέμιση λικέρσκόνη κακάο για πασπάλισμα Για σαντιγί με σοκολάτα: 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος4 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κακάου1 πρέζα αλάτι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βουτυρώνουμε φορμάκια για muffins και στην συνέχεια τα πασπαλίζουμε ελαφρώς με σκόνη κακάου. Τα αφήνουμε στην άκρη.Σε…
Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια400 γρ. κολοκύθι4 κ.σ. pestoαλάτι-πιπέριελαιόλαδο Εκτέλεση: Βράζετε τα μακαρόνια al dente. Κόβετε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια και τα τηγανίζετε σε ελαιόλαδο ώσπου να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα ανακατεύοντας συχνά. Ρίξτε τους αλάτι πριν τα τηγανίσετε. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, κρατάτε 2 κ.σ. από το νερό τους, τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε στα κολοκυθάκια. Ανακατεύετε προσθέτοντας παράλληλα το pesto. Σερβίρετε όσο είναι ζεστά. πηγή: jenny.gr

Υπέροχη Quiche Lorraine

Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2015
Για τη ζύμη: 250 γραμμ.αλεύρι μαλακό125 γραμμ.κρύο βούτυρομισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι3-4 κουταλιές της σούπας πολύ κρύο νερό. Εκτέλεση: Κοσκινίστε το αλεύρι, προσθέστε αλάτι και στη συνέχεια ρίξτε το μαζί με τους κρύους κύβους του βούτυρου σε ένα μπολ -αντί για βούτυρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο (κρύο, 100 ml). Ανακατέψτε όλα τα υλικά στο μίξερ για 1 λεπτό. Με τις άκρες δακτύλων σας τρίψτε τα υλικά για 5-10 λεπτά. Η ιδανική μορφή του μείγματος είναι σαν ψιλοκομμένο τυρί (λεπτά και στεγνά ψίχουλα). Κάντε μια μικρή λακούβα στο κέντρο της ζύμης (που είναι ακόμα ψίχουλα) και ρίξτε περίπου μια κουταλιά της…
Οι «πρωταγωνιστές» του τραπεζιού της Ανάστασης και του Πάσχα «κρύβουν» οφέλη και παγίδες. Μάθετέ τα όλα, έτσι ώστε να τα καταναλώσετε σωστά. Μετά από ημέρες νηστείας και αποχής από το κρέας, που για πολλούς φτάνουν τις 40 αν τηρήσουν ευλαβικά τη νηστεία της Σαρακοστής, το τραπέζι κατακλύζεται από διάφορα εδέσματα, με πρωταγωνιστή το κρέας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διατροφή των προηγούμενων ημερών σας... σπρώχνει με φόρα πάνω στο αρνί, το κατσίκι, τη μαγειρίτσα και το κοκορέτσι, τα περισσότερα εκ των οποίων έχετε να γευτείτε περίπου ένα χρόνο, κι ότι όλα στο αναστάσιμο και πασχαλιάτικο τραπέζι φαντάζουν υπέροχα, ειδικά…
Σε μερικούς τόπους το πασχαλινό τραπέζι μένει στρωμένο για τρεις ημέρες, ενώ τα ψίχουλα που μένουν τα ρίχνουν στ" αμπέλια για να μεταδοθεί σ" αυτά αφθονία. Τα ήθη και τα έθιμα που συνοδεύουν το πασχαλινό τραπέζι είναι πολλά. Ας ρίξουμε μια ματιά στις βασικότερες γευστικές ελληνικές παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας... Το φαγητό τη Μεγάλη Εβδομάδα, χαρακτηρίζεται από εγκράτεια και νηστεία. Οι φανατικοί πιστοί απέχουν για όλη την εβδομάδα (αν όχι για όλη τη Σαρακοστή) από το λάδι, το κρέας και όλα τα ζωικά παράγωγα, αλλά από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και με αποκορύφωμα το μεσημέρι του Πάσχα, το τραπέζι…
Πολλοί από εσάς θα φαντάζεστε ότι για να πετύχετε έντονο χρώμα στα αβγά σας για την Μεγάλη Πέμπτη θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικές βαφές εμπορίου. Και όμως κάνετε λάθος αφού υπάρχουν τρόφιμα που μπορούν να δώσουν το χρώμα τους στα αβγά με τον πιο φυσικό τρόπο. Δείτε ποια είναι αυτά και πόσο έντονα χρώματα μπορούν να προσφέρουν, ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή για μία ντουζίνα αβγά. Υλικά: 1 ντουζίνα αβγά1 κούπα ψιλοκομμένο λάχανο, 1 κούπα νερό. (στο λευκό αβγό δείχνει μπλε στο σκούρο αβγό δείχνει πράσινο)1 κούπα φλούδες κόκκινου κρεμμυδιού, 1 κούπα νερό. (κόκκινα ή μοβ αβγά)1 κούπα φλούδες λευκού κρεμμυδιού,…
Υλικά 1 κιλό περίπου αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 φλυτζ. ζάχαρη1 φλυτζ. σπορέλαιο1/2 κ.γλ. μαγειρική σόδα1/2 κ.γλ. κανέλα3/4 φλυτζ. χυμός πορτοκαλιού1 σφηνάκι κονιάκΣουσάμι Εκτέλεση 1. Ανακάτεψε τη ζάχαρη και το λάδι σ' ένα μεγάλο μπολ.2. Διέλυσε τη σόδα στον χυμό πορτοκαλιού (πρόσεχε γιατί αφρίζει).3. Ρίξε τον χυμό πορτοκαλιού στο μείγμα της ζάχαρης και πρόσθεσε την κανέλα, το κονιάκ και στο τέλος το αλεύρι.4. Ζύμωσε ελαφρά και πλάσε κουλούρια μεγαλούτσικα (στρογγυλά ή μακρόστενα).5. Ρίξε το σουσάμι σ' ένα καθαρό μπολ και βούτα μέσα το κάθε κουλούρι.6. Βάλε τα λαδοκούλουρα σ' ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήσε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο…

Νηστίσιμα μηλοπιτάκια

Κυριακή, 27 Μάρτιος 2016
Υλικά για 12 κομμάτια Για τη ζύμη 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (500γρ.)1 κούπα ελαιόλαδο1 κούπα λευκό ξηρό κρασί2 κ.σ. ζάχαρη Για τη γέμιση 3 μήλα τριμμένα1 κ.γ. κανέλα¼ κ.γ. γαρύφαλλο¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο2 κ.σ. ζάχαρηΆχνη για το πασπάλισμα Εκτέλεση Ανακατεύω καλά σε ένα μπολ με τον αυγοδάρτη το λάδι, το κρασί και τη ζάχαρη. Προσθέτω το αλεύρι και συνεχίζω το ανακάτεμα με το χέρι. Ζυμώνω για λίγο, μέχρι να έχω μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια και την αφήνω για λίγο στην άκρη.Για τη γέμιση ανακατεύω τα μήλα με όλα τα υπόλοιπα υλικά.Παίρνω ένα κομμάτι…
Υλικά 1 πακέτο κριθαράκι1 ξερό κρεμμυδάκιΜανιτάριαΠιπεριές πολύχρωμεςΤοματοχυμόςΦρέσκια ρίγανημερικές ελιέςΣαφράν Εκτέλεση Φτιάχνουμε μια σάλτσα με τα λαχανικά. Σοτάρουμε με ελαιόλαδο πρώτα το κρεμμύδι με τις πιπεριές και στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια. Ρίχνουμε τον τοματοχυμό και το σαφράν. Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα προσθέτοντας ένα ποτήρι νερό και παραπάνω αν χρειαστεί. Στο τέλος ρίχνουμε το κριθαράκι, έχοντας αφήσει άφθονο υγρή σάλτσα. Ανακατεύουμε για 3 λεπτά και σβήνουμε το μάτι. Καπακώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 1/2 ώρα. πηγή: jenny.gr

Κέικ βανίλια με γέμιση Nutella

Δευτέρα, 08 Ιούνιος 2015
Υλικά: 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, συν περισσότερο για πασπάλισμα4 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη3/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι2 μπαστούνια (225γρ./1 φλιτζάνι) ανάλατο βούτυρο, μαλακό1 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη350γρ. Nutella Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. Ελαφρώς βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα για κέικ.Σε ένα κύπελλο, χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με τη βανίλια.Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα φορητό μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη σε…

Cupcakes με λεμόνι

Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2015
Υλικά: 3/4 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις3/4 φλιτζανιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1/8 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι3/4 φλιτζανιού + 2 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού (ξύσμα από 2 λεμόνια)1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, μαλακό1 μεγάλο αυγό2 μεγάλα ασπράδια αυγών1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη1/4 φλιτζανιού + 3 κουταλιές της σούπας γάλα1 1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού Για σιρόπι: 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό λεμονιού1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη Για Frosting με λεμόνι: 3/4 φλιτζανιού βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου1…

Cheesecake με σοκολάτα

Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2016
Υλικά: 250γρ. τυρί μασκαρπόνε150γρ. μαύρη σοκολάτα3 αυγά75γρ. ζάχαρη200γρ. κρέμα γάλακτος25γρ. σκόνη κακάο Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C.Απλώνουμε μία λαδόκολλα στον πάτο ενός ταψιού και το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος (όχι βράσιμο) και προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.Σε ένα μεγάλο μπολ, λιώνουμε το τυρί μασκαρπόνε πάνω από νερό που σιγοβράζει, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.Χτυπάμε μέσα και τα αυγά, ένα κάθε φορά, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας στο μείγμα τυριού και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο.Κοσκινίζουμε μέσα στο…

Το κέικ opera

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2015
Υλικά: Για κέικ: 45γρ. βούτυρο, λιωμένο30γρ. ζάχαρη6 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου225γρ. αμύγδαλα σε σκόνη, κοσκινισμένο225γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη6 μεγάλα αυγά70γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο Για σιρόπι καφέ: 100γρ. δυνατός καφές60γρ. ζάχαρη Για βουτυρόκρεμα με καφέ: 1 μεγάλο αυγό1 κρόκο αυγού30γρ. δυνατό καφέ60γρ. νερό100γρ. ζάχαρη1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας200γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για ganache σοκολάτας: 250γρ. μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη150γρ. κρέμα γάλακτος60γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Για γλάσο σοκολάτας: 120γρ. κρέμα γάλακτος150γρ. νερό150γρ ζάχαρη65γρ. σκόνη κακάο6γρ. σκόνης ζελατίνης ή 3 φύλλα ζελατίνης30γρ. νερό Εκτέλεση: Κέικ: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C. Απλώνουμε σε δύο ταψιά λαδόκολλες.Χτυπάμε ασπράδια των αυγών μέχρι να σχηματιστούν…

Τούρτα με σοκολάτα και καραμέλα

Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2016
Υλικά: Για τα κέικ: 1¾ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 φλιτζάνια ζάχαρη¾ φλιτζανιού κακάο σε σκόνη2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι2 αυγά, χτυπημένα2 κουταλάκια στιγμιαίο καφέ, διαλυμένο σε ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό¾ φλιτζανιού sour cream½ φλιτζάνι λάδι φυτικό1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη Για την ganache σοκολάτας: 400γρ. μαύρη σοκολάτα, χοντροκομμένη200 ml. κρέμα γάλακτος Για την αλατισμένη καραμέλα: ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος1 φλιτζάνι ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας μέλι¼ φλιτζανιού νερό2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, μαλακό½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή…
Υλικά: Για κέικ: 3/4 φλιτζανιού και 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις3/4 φλιτζανιού και 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη1/4 φλιτζανιού και 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη, συν περισσότερο για τα ταψιά1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1/2 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι1 μεγάλο αυγό1/2 φλιτζάνι πλήρες γάλα1/4 φλιτζανιού φυτικό λάδι1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού1/2 φλιτζάνι βραστό νερό Για το γλάσο: 10-12 κουμκουάτ1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη3-4 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε…
Σελίδα 9 από 16

Δημοφιλή Άρθρα

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο»

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο» Στον φανατισμό και στη διχόνοια φαίνεται να επενδύει προεκλογικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όπως έδειξε τουλάχιστον με τον λόγο…

Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Ψηφιακές εικόνες από το Ενεργειακού τύπου στέγαστρο που προτίθεται να κατασκευάσει η διοίκηση του δήμου προκειμένου να «κλείσει» το δημοτικό…

Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε»

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Η αδιάφορη αλλά συνάμα παθητική στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών του ή των…

Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά Μακριά από το Ωραιόκαστρο, σε μεζεδοπωλείο του δήμου Λαγκαδά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέφαγαν μαζί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου…

Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

Κύλιση στην Αρχή