Γεύσεις

Στριφτή Σιροπιαστή Κολοκυθόπιτα

Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017
Υλικά Για την πίτα 1 συσκευασία, 450 gr. φύλλο κρούστας για γλυκά2000 gr. κίτρινη κολοκύθα80 gr. ζάχαρη150 gr. σταφίδες100 gr. καρύδιαΚανέλα σκόνηΓαρίφαλο σκόνη1 κάψουλα βανιλίνης1 πορτοκάλι, χυμό και ξύσμαΕλαιόλαδο Για το σιρόπι 170 ml. νερό130 gr. ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας μέλι1 ξυλάκι κανέλα3-4 μοσχοκάρφια1 φλούδα λεμονιού Εκτέλεση Αφήνουμε το φύλλο κρούστας, μέσα στην συσκευασία του, εκτός ψυγείο για 2 ώρες ώστε να ξεπαγώσει σωστά.Παίρνουμε την σάρκα από την κολοκύθα και την ψιλοκόβουμε σε επεξεργαστή τροφίμων. Την στίβουμε καλά με τα χέρια μας και την βάζουμε σε μια κατσαρόλα, την οποία τοποθετούμε σε φωτιά δυνατή, όσο βράζει η κολοκύθα θα βγάλει…

Kανελόνια με κοτόπουλο

Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2017
Υλικά 1 πακέτο κανελόνια 1 κρεμμύδι 1 στήθος κοτόπουλο 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 1 κούπα mix τριμμένων τυριών 1 αυγό 1 φρυγανιά τριμμένη Αλάτι-πιπέρι 500 ml γάλα 1 κούπα πελτέ ντομάτας Εκτέλεση: Πλύνε καλά το κοτόπουλο και στη συνέχεια, βάλ' το σε μία κατσαρόλα με νερό. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι και μόλις βράσει, σώταρέ το σε ένα κατσαρολάκι μαζί με το κρεμμύδι. Σβήσε με κρασί και πρόσθεσε τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, χτύπησε ελαφρά το αυγό και πρόσθεσέ το στο μείγμα του κοτόπουλου, ανακατεύοντας γρήγορα. Πρόσθεσε το mix των τυριών και τη φρυγανιά. Γέμισε τα…

Cake με βύσσινα και καρύδα

Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017
Υλικά (για μία φόρμα 18 εκ.) για τα βύσσινα 200 γρ. βύσσινα χωρίς το κουκούτσι μία κούπα γλυκό κρασί από Μοσχάτο το ξύσμα και μία κούπα χυμό από ένα πορτοκάλι ένα κομματάκι ginger σε flakes για το cake 2 αβγά 1 κούπα ζάχαρη 1/2 κούπας ελαιόλαδο 1/2 κούπας coconut cream 1/2 κούπας ζωμό από τα βύσσινα που βράσαμε 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. baking powder 1 κούπα coconut flakes Εκτέλεση Βάζουμε το κρασί, το ginger, το πορτοκάλι και τα βύσσινα σε ένα κατσαρολάκι και βράζουμε σε χαμηλή ένταση μέχρι να μείνουμε με…

Ριζότο μανιταριών

Παρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017
Το ριζότο είναι ένα γρήγορο και κρεμώδες πιάτο που λατρεύει όλος ο κόσμος. Ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου και είναι εξαιρετικά θρεπτικό. Υλικά: 2 φλιτ. ρύζι αρμπόριο 100 γρ. μανιτάρια λευκά 40 γρ. ξερά άγρια μανιτάρια 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο στη μέση ½ φλιτ. παρμεζάνα τριμμένη 1 φύλλο δάφνη 4-5 φλιτ. ζωμός κοτόπουλου 3 κ.σ. λευκό κρασί ξηρό Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Διαδικασία: Σε μία μέτρια κατσαρόλα βράζετε το ζωμό με τη δάφνη. Σκεπάζετε και χαμηλώνετε τη θερμοκρασία για να διατηρηθεί ζεστός ο ζωμός. Σε μία άλλη μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία ρίχνετε το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα κρεμμύδια…
Panettone – Πανετόνε, Ιταλία. Είδος κέικ με κόντιτα (αποξηραμένα και ζαχαρωμένα φρούτα) Το πανετόνε είναι το κλασικό χριστουγεννιάτικο τσούρεκι της ΙταλΧίας που χρησιμεύει και ως βασιλόπιτα. Είναι ένα Μιλανέζικο γλυκό που γευστικά κυμαίνεται ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι. Μια πρώτη εκδοχή της καταγωγής του θέλει την αδερφή Ουγκέτα, μοναχή και μαγείρισσα ενός μοναστηρίου, να δίνει τροφή στους φτωχούς και άστεγους. Όμως μια φορά για καλή τύχη τελικά, είχε λίγα υλικά και ήθελε να φτιάξει γλυκό να μοιράσει στους φτωχούς. Αντί να φτιάξει ψωμί, έβαλε αυγά, ζάχαρη σταφίδες και ψιλοκομμένα ξερά φρούτα και έκανε ένα γλυκό. Buche de Noël, Γαλλία. Είδος…

Μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά

Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016
Υλικά για 4-6 άτομα: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1 μεγάλο καρότο 1 σέλινο 1 κρεμμύδι Μαϊντανό 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι Πιπέρι ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί 700 ml ζωμό λαχανικών 300 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ζητήστε από το χασάπη να σας κόψει το κρέας σε μικρά κομμάτια. Πλύνετε τα λαχανικά και σε ένα μπολ προσθέστε το καρότο, το κρεμμύδι, το σέλινο και το μαϊντανό, κόψτε τα σε κομμάτια και ανακατέψτε. Βάλτε λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε το σκόρδο, το δεντρολίβανο και τη δάφνη. Όταν κάψει το λάδι ρίξτε και το κρέας και μαγειρέψετε μέχρι να ροδίσει…

Μαλακά Μπισκότα με Κρέμα Mascarpone

Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017
Φημολογείται ότι το πρώτο μπισκότο εμφανίστηκε τυχαία στην Ολλανδία όταν κάποιος μάγειρας έριξε λίγη ζύμη στο ζεστό φούρνο και δημιούργησε το πρώτο μπισκότο. Η ιστορία της γαστρονομίας ισχυρίζεται ότι ξεκίνησαν από τη νεολιθική εποχή, καθώς οι άνθρωποι έψηναν καρπούς πάνω σε πέτρες αναμειγνύοντάς τους με νερό. Έτσι τα μπισκότα θεωρήθηκαν απόγονοι των πρώτων αυτών τροφών. Η πρώτη μορφή μπισκότου εμφανίστηκε στην Κίνα οπού παρασκεύαζαν πίτες από σουσάμι, ρύζι ή φρούτα. Υλικά για 16-18 Μπισκότα 1 αυγό150gr Μαύρη ζάχαρη150ml Γάλα1 Βανίλια75gr Βούτυρο1 Κουταλάκι baking powder1 Κουταλάκι στιγμιαίο καφέΜισή πρέζα αλάτι80gr Κακάο250gr Αλεύρι Για την κρέμα: 80gr Mascarpone130gr Ζάχαρη άχνη1 Βανίλια Εκτέλεση…
Υλικά 300 γρ. μπισκότα πτι-μπερ Για την κρέμα 350 ml. γάλα250 ml.κρέμα γάλακτος4 κροκάδια4 κ.σ. νισαστέ6 κ.σ. ζάχαρη1 φακελάκι βανίλια200 γρ. nutella Προετοιμασία Ανακατεύεται τα κροκάδια, την ζάχαρη, την βανίλια και το νισαστέ με λίγο γάλα μέχρι να πάρετε ένα λείο μείγμα χωρίς σβόλους. Βράζεται το υπόλοιπο γάλα, την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτεται το μείγμα. Βράζεται το μείγμα σε μέτρια φωτιά για 2 με 3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Απομακρύνεται το μείγμα από την φωτιά και προσθέτεται την nutella. Αφήνεται την κρέμα για 5 λεπτά και στήνεται το γλυκό. Χρησιμοποιήστε μία φόρμα με διάμετρο 20*20…

Τυρόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016
Υλικά 1 πακέτο κανταΐφι300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη300 γρ. κασέρι τριμμένο100 γρ. κρέμα γάλακτος500 γρ. γάλα2 αυγά200 γρ. βούτυρο λιωμένο Εκτέλεση Ξάνουμε το κανταΐφι πολύ καλά και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Περιχύνουμε το λιωμένο βούτυρο πάνω στο κανταΐφι και το ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια για να πάει παντού το βούτυρο. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα αυγά την κρέμα το γάλα λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο τη. Επιφάνεια ενός ορθογώνιου πυρέξ και τοποθετούμε το μισό κανταΐφι στο σκεύος. Έπειτα απλώνουμε τα τυριά από πάνω χωρίς όμως να τα απλώσουμε μέχρι την…
Υλικά 1 λίτρο γάλα6 κσ ζάχαρη250 γρ. ρύζι γλασέ2 κγ κορν φλάουρ1 βανίλια2 φλιτζάνια νερόΚανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αναγραφόμενο νερό, το ρύζι και λίγο αλάτι και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Διαλύουμε το κορν φλάουερ με 5 κουταλιές της σούπας γάλα . Το υπόλοιπο γάλα μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια τα προσθέτουμε στο ρύζι που σιγοβράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συχνά, ώστε να μην κολλήσει το ρυζόγαλο μας. Έπειτα από 20 λεπτά περίπου προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουερ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει. Όσο είναι ζεστό το βάζουμε σε…

Kέικ φουντουκιού

Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2016
Υλικά: 1 κούπα βούτυρο1 1/2 κούπα ζάχαρη3 αυγά1 κούπα γάλαΒανίλια2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ3 κούπες τριμμένο φουντούκι1 κούπα αλεύρι Εκτέλεση: Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο. Προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ. Στην συνέχεια ρίχνουμε το φουντούκι σιγά σιγά και το αλεύρι. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά. πηγή: ipop.gr

Tiramisu Mille-Crepe

Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016
Υλικά: Για την κρέμα μασκαρπόνε: 6 κρόκοι αυγών1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη470 ml τυρί μασκαρπόνε6 ασπράδια αυγών Για τις κρέπες: 3 ¾ φλιτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι8 αυγά5 κσ λιωμένο βούτυρο3 κσ ζάχαρη4 φλιτζάνια γάλα3 κσ αλεσμένο καφέΛάδι Για την επικάλυψη: Κακάο σε σκόνη Παρασκευή: Κρέμα μασκαρπόνε: 1. Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά τους κρόκους αυγών και τη ζάχαρη.2. Προσθέστε το τυρί μασκαρπόνε και χτυπήστε ελαφρά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.3. Μ' ένα κουτάλι προσθέστε τα ασπράδια των αυγών χτυπημένα.4. Μόλις το μείγμα είναι ομοιογενές βάλτετο στο ψυγείο για 2 ώρες. Κρέπες: 1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το…
Υλικά μια συσκευασία τορτίγιες250 γρ. τριμμένο γκούντα300 γρ. μοτσαρέλα σε μπάλα ή τριμμένη350 γρ. passata2πλάσια της passata ποσότητα νερού2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι για τον κιμά 500γρ. κιμά ανάμεικτο1 μέτριο κρεμμύδι1/4 της κούπας νερό1/4 της κούπας ελαιόλαδο1 κ.γ. κύμινο1/2 κ.γ. μπαχάρι1/2 κ.γ. ρίγανη1/2 κ.γ. πάπρικα1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδοαλάτι1 βαζάκι σάλτσα με κόκκινη καυτερή πιπεριά {arrabbiata}+ 1/2 βαζάκι νερό1 γεμάτη κουταλιά της σούπας τυρί φιλαδέλφεια Εκτέλεση για τον κιμά: ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το αχνίζουμε με το νερό. Μόλις σωθεί το νερό προσθέτουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 1' σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε τον κιμά και τον θρυμματίζουμε με μια ξύλινη…

Kέικ ανανά

Παρασκευή, 12 Μάιος 2017
Υλικά: 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του200γρ ζάχαρη200γρ βούτυροΦέτες ανανά2 βανίλιες3 αυγά Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να ασπρίσει. Προσθέτουμε τις βανίλιες και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε λίγο ζάχαρη σ΄ένα στρογγυλό ταψί και στη συνέχεια προσθέτουμε τις φέτες του ανανά. Βάζουμε και το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 50 λεπτά. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και πριν σερβίρουμε το αναποδογυρίζουμε. πηγή:barefeetinthekitchen.com

Παγωτό κεράσι

Κυριακή, 12 Ιούνιος 2016
Υλικά: 350 γρ. κρέμα γάλακτος1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα20 τουλάχιστον κεράσια2 βανίλιες Εκτέλεση: Χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με την κρέμα μέχρι να γίνουν μείγμα που θα μοιάζει με παχύρρευστη κρέμα. Πολτοποιούμε τα μισά κεράσια και τα υπόλοιπα τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τα κεράσια μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε στο ψυγείο το μείγμα και μετά από 4 ώρες σερβίρουμε. πηγή:sweets.seriouseats.com
Υλικά: Φιλέτο στήθος κοτόπουλουΑλάτιΠιπέρι2 μεγάλες ντομάτες1 αγγούρι1 κεσεδάκι γιαούρτιΕλαιόλαδοΛίγο ξύδι Εκτέλεση: Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα κόβουμε τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε και το κοτόπουλο το οποίο πρώτα έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες. Σ΄ένα μπολάκι βάζουμε το γιαούρτι και το ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ξύδι. Περιχύνουμε με το μείγμα την σαλάτα και σερβίρουμε. πηγή: kingsfoodmarkets.com

Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016
Υλικά: Για τη ζύμη:4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ½ κουτ. γλυκού αλάτι250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη2 αβγά Για τη γέμιση:4 μεγάλα μήλα2 κουτ. σούπας βούτυρο¾ φλιτζ. ζάχαρη1 κουτ. σούπας κανέλαΧυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι1 μικρό φλιτζ. κονιάκ Εκτέλεση: Για τη γέμιση: Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα μήλα για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το κονιάκ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και τις σταφίδες και μαγειρεύουμε, μέχρι να στεγνώσουν τα μήλα από τα υγρά…
Υλικά: 3 κ.σ. λάδι1 κ.σ. χυμό λεμονιούΓλυκό καλαμπόκι2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμέναφρέσκα φύλλα δυόσμουΦέταΑλατοπίπερο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι.Ψήνουμε το καλαμπόκι και το καθαρίζουμε.Το βάζουμε σ' ένα μπολ και προσθέτουμε τις ντομάτες, το βασιλικό, το μαϊντανό και το δυόσμο. Τέλος προσθέτουμε και τη φέτα.Περιχύνουμε με τη σως και αλατοπιπερώνουμε. πηγή: seriouseats.com

Νηστίσιμα τρουφάκια

Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017
Υλικά: 200 γρ φρυγανιά τριμένη 100 γρ κακάο άγλυκο2 κουταλιές σ. ζάχαρη άχνη200 γρ καρύδι χοντροκομμένοΤρούφα μαύρη σοκολάτα ή τριμμένη καρύδα ή ζάχαρη άχνηΣιρόπι:2 φλυτζάνια νερό3 φλυτζάνια ζάχαρη κρυσταλλικήλίγο κονιάκ (προαιρετικά) Εκτέλεση: Θρυμματίζουμε τις φρυγανιές στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Ανακατεύουμε το κακάο και τη ζάχαρη άχνη μαζί με τις φρυγανιές.Βράζουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει ,το προσθέτουμε στο μείγμα με τις φρυγανιές και ανακατεύουμε πλάθωντας με το χέρι μας. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ στερεή αλλά ούτε και πολύ μαλακή.Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια. Εάν δούμε πως η ζύμη κολλάει στα χέρια μας…

Καλοκαιρινή σαλάτα με χταποδάκι

Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016
Υλικά: Ένα χταποδάκι βρασμένο και μαριναρισμένο με ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο3 άσπρες μελιτζάνες2 φρέσκα κρεμμυδάκια2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκιαΛάδιΞύδιΜαϊντανός Εκτέλεση: Ψήνουμε τις μελιτζάνες.Αφαιρούμε το εσωτερικό τους και προσθέτουμε λάδι και ξύδι δημιουργώντας έναν πουρέ μελιτζάνας.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, με τελευταίο το χταποδάκι, το οποίο το έχουμε προηγουμένως βράσει και μαρινάρει με ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο. πηγή: simplyrecipes.com
Σελίδα 2 από 15

Δημοφιλή Άρθρα

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο»

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο» Στον φανατισμό και στη διχόνοια φαίνεται να επενδύει προεκλογικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όπως έδειξε τουλάχιστον με τον λόγο…

Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Ψηφιακές εικόνες από το Ενεργειακού τύπου στέγαστρο που προτίθεται να κατασκευάσει η διοίκηση του δήμου προκειμένου να «κλείσει» το δημοτικό…

Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

«Οι 3 ερωτήσεις» στον Δημήτρη Λακασά

«Οι 3 ερωτήσεις» στον Δημήτρη Λακασά Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λακασά που δέχτηκε να συμετάσχει στη νέα ενότητα μίνι συνεντεύξεων από το Polites Oraiokastrou, η οποία…

Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε»

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Η αδιάφορη αλλά συνάμα παθητική στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών του ή των…

Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά Μακριά από το Ωραιόκαστρο, σε μεζεδοπωλείο του δήμου Λαγκαδά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέφαγαν μαζί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου…

Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

Κύλιση στην Αρχή