Γεύσεις

Panettone – Πανετόνε, Ιταλία. Είδος κέικ με κόντιτα (αποξηραμένα και ζαχαρωμένα φρούτα) Το πανετόνε είναι το κλασικό χριστουγεννιάτικο τσούρεκι της ΙταλΧίας που χρησιμεύει και ως βασιλόπιτα. Είναι ένα Μιλανέζικο γλυκό που γευστικά κυμαίνεται ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι. Μια πρώτη εκδοχή της καταγωγής του θέλει την αδερφή Ουγκέτα, μοναχή και μαγείρισσα ενός μοναστηρίου, να δίνει τροφή στους φτωχούς και άστεγους. Όμως μια φορά για καλή τύχη τελικά, είχε λίγα υλικά και ήθελε να φτιάξει γλυκό να μοιράσει στους φτωχούς. Αντί να φτιάξει ψωμί, έβαλε αυγά, ζάχαρη σταφίδες και ψιλοκομμένα ξερά φρούτα και έκανε ένα γλυκό. Buche de Noël, Γαλλία. Είδος…

Μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά

Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016
Υλικά για 4-6 άτομα: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1 μεγάλο καρότο 1 σέλινο 1 κρεμμύδι Μαϊντανό 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι Πιπέρι ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί 700 ml ζωμό λαχανικών 300 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ζητήστε από το χασάπη να σας κόψει το κρέας σε μικρά κομμάτια. Πλύνετε τα λαχανικά και σε ένα μπολ προσθέστε το καρότο, το κρεμμύδι, το σέλινο και το μαϊντανό, κόψτε τα σε κομμάτια και ανακατέψτε. Βάλτε λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε το σκόρδο, το δεντρολίβανο και τη δάφνη. Όταν κάψει το λάδι ρίξτε και το κρέας και μαγειρέψετε μέχρι να ροδίσει…

Μαλακά Μπισκότα με Κρέμα Mascarpone

Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017
Φημολογείται ότι το πρώτο μπισκότο εμφανίστηκε τυχαία στην Ολλανδία όταν κάποιος μάγειρας έριξε λίγη ζύμη στο ζεστό φούρνο και δημιούργησε το πρώτο μπισκότο. Η ιστορία της γαστρονομίας ισχυρίζεται ότι ξεκίνησαν από τη νεολιθική εποχή, καθώς οι άνθρωποι έψηναν καρπούς πάνω σε πέτρες αναμειγνύοντάς τους με νερό. Έτσι τα μπισκότα θεωρήθηκαν απόγονοι των πρώτων αυτών τροφών. Η πρώτη μορφή μπισκότου εμφανίστηκε στην Κίνα οπού παρασκεύαζαν πίτες από σουσάμι, ρύζι ή φρούτα. Υλικά για 16-18 Μπισκότα 1 αυγό150gr Μαύρη ζάχαρη150ml Γάλα1 Βανίλια75gr Βούτυρο1 Κουταλάκι baking powder1 Κουταλάκι στιγμιαίο καφέΜισή πρέζα αλάτι80gr Κακάο250gr Αλεύρι Για την κρέμα: 80gr Mascarpone130gr Ζάχαρη άχνη1 Βανίλια Εκτέλεση…
Υλικά 300 γρ. μπισκότα πτι-μπερ Για την κρέμα 350 ml. γάλα250 ml.κρέμα γάλακτος4 κροκάδια4 κ.σ. νισαστέ6 κ.σ. ζάχαρη1 φακελάκι βανίλια200 γρ. nutella Προετοιμασία Ανακατεύεται τα κροκάδια, την ζάχαρη, την βανίλια και το νισαστέ με λίγο γάλα μέχρι να πάρετε ένα λείο μείγμα χωρίς σβόλους. Βράζεται το υπόλοιπο γάλα, την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτεται το μείγμα. Βράζεται το μείγμα σε μέτρια φωτιά για 2 με 3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Απομακρύνεται το μείγμα από την φωτιά και προσθέτεται την nutella. Αφήνεται την κρέμα για 5 λεπτά και στήνεται το γλυκό. Χρησιμοποιήστε μία φόρμα με διάμετρο 20*20…

Τυρόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2016
Υλικά 1 πακέτο κανταΐφι300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη300 γρ. κασέρι τριμμένο100 γρ. κρέμα γάλακτος500 γρ. γάλα2 αυγά200 γρ. βούτυρο λιωμένο Εκτέλεση Ξάνουμε το κανταΐφι πολύ καλά και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Περιχύνουμε το λιωμένο βούτυρο πάνω στο κανταΐφι και το ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια για να πάει παντού το βούτυρο. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα αυγά την κρέμα το γάλα λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο τη. Επιφάνεια ενός ορθογώνιου πυρέξ και τοποθετούμε το μισό κανταΐφι στο σκεύος. Έπειτα απλώνουμε τα τυριά από πάνω χωρίς όμως να τα απλώσουμε μέχρι την…
Υλικά 1 λίτρο γάλα6 κσ ζάχαρη250 γρ. ρύζι γλασέ2 κγ κορν φλάουρ1 βανίλια2 φλιτζάνια νερόΚανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αναγραφόμενο νερό, το ρύζι και λίγο αλάτι και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Διαλύουμε το κορν φλάουερ με 5 κουταλιές της σούπας γάλα . Το υπόλοιπο γάλα μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια τα προσθέτουμε στο ρύζι που σιγοβράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συχνά, ώστε να μην κολλήσει το ρυζόγαλο μας. Έπειτα από 20 λεπτά περίπου προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουερ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει. Όσο είναι ζεστό το βάζουμε σε…

Kέικ φουντουκιού

Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2016
Υλικά: 1 κούπα βούτυρο1 1/2 κούπα ζάχαρη3 αυγά1 κούπα γάλαΒανίλια2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ3 κούπες τριμμένο φουντούκι1 κούπα αλεύρι Εκτέλεση: Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο. Προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ. Στην συνέχεια ρίχνουμε το φουντούκι σιγά σιγά και το αλεύρι. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά. πηγή: ipop.gr

Tiramisu Mille-Crepe

Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016
Υλικά: Για την κρέμα μασκαρπόνε: 6 κρόκοι αυγών1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη470 ml τυρί μασκαρπόνε6 ασπράδια αυγών Για τις κρέπες: 3 ¾ φλιτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι8 αυγά5 κσ λιωμένο βούτυρο3 κσ ζάχαρη4 φλιτζάνια γάλα3 κσ αλεσμένο καφέΛάδι Για την επικάλυψη: Κακάο σε σκόνη Παρασκευή: Κρέμα μασκαρπόνε: 1. Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά τους κρόκους αυγών και τη ζάχαρη.2. Προσθέστε το τυρί μασκαρπόνε και χτυπήστε ελαφρά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.3. Μ' ένα κουτάλι προσθέστε τα ασπράδια των αυγών χτυπημένα.4. Μόλις το μείγμα είναι ομοιογενές βάλτετο στο ψυγείο για 2 ώρες. Κρέπες: 1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το…
Υλικά μια συσκευασία τορτίγιες250 γρ. τριμμένο γκούντα300 γρ. μοτσαρέλα σε μπάλα ή τριμμένη350 γρ. passata2πλάσια της passata ποσότητα νερού2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι για τον κιμά 500γρ. κιμά ανάμεικτο1 μέτριο κρεμμύδι1/4 της κούπας νερό1/4 της κούπας ελαιόλαδο1 κ.γ. κύμινο1/2 κ.γ. μπαχάρι1/2 κ.γ. ρίγανη1/2 κ.γ. πάπρικα1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδοαλάτι1 βαζάκι σάλτσα με κόκκινη καυτερή πιπεριά {arrabbiata}+ 1/2 βαζάκι νερό1 γεμάτη κουταλιά της σούπας τυρί φιλαδέλφεια Εκτέλεση για τον κιμά: ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το αχνίζουμε με το νερό. Μόλις σωθεί το νερό προσθέτουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 1' σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε τον κιμά και τον θρυμματίζουμε με μια ξύλινη…

Kέικ ανανά

Παρασκευή, 12 Μάιος 2017
Υλικά: 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του200γρ ζάχαρη200γρ βούτυροΦέτες ανανά2 βανίλιες3 αυγά Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να ασπρίσει. Προσθέτουμε τις βανίλιες και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε λίγο ζάχαρη σ΄ένα στρογγυλό ταψί και στη συνέχεια προσθέτουμε τις φέτες του ανανά. Βάζουμε και το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 50 λεπτά. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και πριν σερβίρουμε το αναποδογυρίζουμε. πηγή:barefeetinthekitchen.com

Παγωτό κεράσι

Κυριακή, 12 Ιούνιος 2016
Υλικά: 350 γρ. κρέμα γάλακτος1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα20 τουλάχιστον κεράσια2 βανίλιες Εκτέλεση: Χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με την κρέμα μέχρι να γίνουν μείγμα που θα μοιάζει με παχύρρευστη κρέμα. Πολτοποιούμε τα μισά κεράσια και τα υπόλοιπα τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τα κεράσια μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε στο ψυγείο το μείγμα και μετά από 4 ώρες σερβίρουμε. πηγή:sweets.seriouseats.com
Υλικά: Φιλέτο στήθος κοτόπουλουΑλάτιΠιπέρι2 μεγάλες ντομάτες1 αγγούρι1 κεσεδάκι γιαούρτιΕλαιόλαδοΛίγο ξύδι Εκτέλεση: Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα κόβουμε τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε και το κοτόπουλο το οποίο πρώτα έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες. Σ΄ένα μπολάκι βάζουμε το γιαούρτι και το ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ξύδι. Περιχύνουμε με το μείγμα την σαλάτα και σερβίρουμε. πηγή: kingsfoodmarkets.com

Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016
Υλικά: Για τη ζύμη:4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ½ κουτ. γλυκού αλάτι250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη2 αβγά Για τη γέμιση:4 μεγάλα μήλα2 κουτ. σούπας βούτυρο¾ φλιτζ. ζάχαρη1 κουτ. σούπας κανέλαΧυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι1 μικρό φλιτζ. κονιάκ Εκτέλεση: Για τη γέμιση: Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα μήλα για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το κονιάκ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και τις σταφίδες και μαγειρεύουμε, μέχρι να στεγνώσουν τα μήλα από τα υγρά…
Υλικά: 3 κ.σ. λάδι1 κ.σ. χυμό λεμονιούΓλυκό καλαμπόκι2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμέναφρέσκα φύλλα δυόσμουΦέταΑλατοπίπερο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι.Ψήνουμε το καλαμπόκι και το καθαρίζουμε.Το βάζουμε σ' ένα μπολ και προσθέτουμε τις ντομάτες, το βασιλικό, το μαϊντανό και το δυόσμο. Τέλος προσθέτουμε και τη φέτα.Περιχύνουμε με τη σως και αλατοπιπερώνουμε. πηγή: seriouseats.com

Νηστίσιμα τρουφάκια

Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017
Υλικά: 200 γρ φρυγανιά τριμένη 100 γρ κακάο άγλυκο2 κουταλιές σ. ζάχαρη άχνη200 γρ καρύδι χοντροκομμένοΤρούφα μαύρη σοκολάτα ή τριμμένη καρύδα ή ζάχαρη άχνηΣιρόπι:2 φλυτζάνια νερό3 φλυτζάνια ζάχαρη κρυσταλλικήλίγο κονιάκ (προαιρετικά) Εκτέλεση: Θρυμματίζουμε τις φρυγανιές στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Ανακατεύουμε το κακάο και τη ζάχαρη άχνη μαζί με τις φρυγανιές.Βράζουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει ,το προσθέτουμε στο μείγμα με τις φρυγανιές και ανακατεύουμε πλάθωντας με το χέρι μας. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ στερεή αλλά ούτε και πολύ μαλακή.Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια. Εάν δούμε πως η ζύμη κολλάει στα χέρια μας…

Καλοκαιρινή σαλάτα με χταποδάκι

Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016
Υλικά: Ένα χταποδάκι βρασμένο και μαριναρισμένο με ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο3 άσπρες μελιτζάνες2 φρέσκα κρεμμυδάκια2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκιαΛάδιΞύδιΜαϊντανός Εκτέλεση: Ψήνουμε τις μελιτζάνες.Αφαιρούμε το εσωτερικό τους και προσθέτουμε λάδι και ξύδι δημιουργώντας έναν πουρέ μελιτζάνας.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, με τελευταίο το χταποδάκι, το οποίο το έχουμε προηγουμένως βράσει και μαρινάρει με ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο. πηγή: simplyrecipes.com
Υλικά: 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος1 φλιτζάνι σοκοπάστα1 κ. γλ. αλάτι300 γρ. μπισκότα60 γρ. φουντούκια Εκτέλεση: Λιώνουμε μαζί τη σοκοπάστα και τη σοκολάτα γάλακτος.Βουτυρώνουμε και βάζουμε λαδόκολλα σε μια φόρμα για κέικ.Βάζουμε μια στρώση μπισκότα, μια στρώση σοκολάτας, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.Προσθέτουμε στο τέλος τα φουντούκια και βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για μερικές ώρες. πηγή: butterbaking.com
Η συνταγή (για 8 ατομικές τάρτες ή μία ταρτιέρα) βάση 250 γραμ. μπισκότα τύπου πτι μπερ125 γραμ. τριμμένο αμύγδαλο125 γραμ. λιωμένο βούτυρο κρέμα 500 ml γάλα (εγώ χρησιμοποίησα αμυγδάλου)1 κ.γ. άρωμα αμυγδάλου2 αβγά100 γραμ. ζάχαρη75 γραμ. αλεύρι125 γραμ. τριμμένο αμύγδαλο επικάλυψη 2 μέτρια ροδάκινα κομμένα σε λεπτές φέτες3 κ.σ. μαρμελάδα ροδάκινο4 κ.σ. νερό Εκτέλεση Ετοιμάζουμε τη βάση, βάζοντας στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Τη ρίχνουμε σε ένα μπωλ και προσθέτουμε τα τριμμένα αμύγδαλα και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Τη μοιράζουμε ισόποσα και τη στρώνουμε με τα δάχτυλά μας στις 8 ατομικές…
Υλικά: 800 gr. αλεύρι για τσουρέκια200 gr. αλεύρι σκληρό180 gr. αγελαδινό βούτυρο Κερκύρας170 gr. ζάχαρη3 μεγάλα αυγά2 μεγάλα πορτοκάλια ξύσμα και χυμό200 ml. κρασί μοσχάτο50 ml. λικέρ κούμ κουάτ120 ml. γάλα φρέσκο45 gr. μαγιά νωπή1 κάψουλα βανιλλίνη ή υγρή βανίλιαΕλάχιστο αλάτι1 κρόκο αυγού Οδηγίες: Αφήνουμε τα υλικά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 40°C Κελσίου για 10 λεπτά και τον σβήνουμε.Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το γάλα, το οποίο έχουμε ζεστάνει ελαφρά, με τα 50 gr. από την ζάχαρη και με την μαγιά μέχρι να διαλυθουν.Προσθέτουμε το σκληρό αλεύρι και ανακατεύουμε.Αφήνουμε το προζύμι για 40 λεπτά μέσα…

Κεκάκια με Καρύδα

Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016
Υλικά: 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του2 βανίλιες3 αυγά250γρ βούτυρο200γρ ζάχαρη1 γιαούρτι400γρ καρύδα τριμμένη Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Στο μείγμα με τα αυγά προσθέτουμε το βούτυρο συνεχίζοντας το χτύπημα στο μίξερ. Ρίχνουμε στο μείγμα τις βανίλιες, το γιαούρτι και το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 5 λεπτά αφού ρίξουμε και τα 2/3 της καρύδας. Χωρίζουμε τα κεικάκια σε μερίδες και τα ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Όσο είναι ακόμα ζεστά τα κεικάκια, τα βουτάμε μέσα στην καρύδα
Σελίδα 2 από 15

Δημοφιλή Άρθρα

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση"

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση" Θύελλα αντιδράσεων από τις δημόσιες δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση: «Εμείς έχουμε 9 (ενν. μηχανικούς) και οι μισοί ξέρετε…

Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo)

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo) Βλέποντας τη χθεσινή προπόνηση των παικτών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας μπάσκετ των δημοτικών συμβούλων του Ωραιοκάστρου, καταλαβαίνει…

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου Την ανάγκη υπηρεσιών υπαλλήλου ο οποίος να γνωρίζει ...πολεμικές τέχνες(!) "έχει ανάγκη" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Ωραιοκάστρου, σύμφωνα…

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) Συγκινητικό μήνυμα Σαλπιγγίδη για την παγκόσμια ημέρα των ανθρώπων με αναπηρία

(ΒΙΝΤΕΟ) Συγκινητικό μήνυμα Σαλπιγγίδη για την παγκόσμια ημέρα των ανθρώπων με αναπηρία «Οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής είστε εσείς και οι γονείς αυτών των παιδιών» ήταν το συγκινητικό μήνυμα του διεθνή ποδοσφαιριστή…

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) Η βεντέτα Γεράκη - Αντωνιάδου: "Μη ξαναμιλήσεις"..."Γιατί θα σε φοβηθώ;"

(ΒΙΝΤΕΟ) Η βεντέτα Γεράκη - Αντωνιάδου: "Μη ξαναμιλήσεις"..."Γιατί θα σε φοβηθώ;" Με τις δύο γυναίκες της αυτοδιοίκησης να έχουν «απλωθεί» τα τελευταία χρόνια ενεργά στα καθημερινά του τόπου, είναι φυσικό να…

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση Σε ...παράσταση μόνο για λίγους εξελίχθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό του έργου της διοίκησης του…

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή