Γεύσεις

Υλικά 1 λίτρο γάλα6 κσ ζάχαρη250 γρ. ρύζι γλασέ2 κγ κορν φλάουρ1 βανίλια2 φλιτζάνια νερόΚανέλα για πασπάλισμα Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αναγραφόμενο νερό, το ρύζι και λίγο αλάτι και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Διαλύουμε το κορν φλάουερ με 5 κουταλιές της σούπας γάλα . Το υπόλοιπο γάλα μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια τα προσθέτουμε στο ρύζι που σιγοβράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συχνά, ώστε να μην κολλήσει το ρυζόγαλο μας. Έπειτα από 20 λεπτά περίπου προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουερ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει. Όσο είναι ζεστό το βάζουμε σε…

Kέικ φουντουκιού

Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2016
Υλικά: 1 κούπα βούτυρο1 1/2 κούπα ζάχαρη3 αυγά1 κούπα γάλαΒανίλια2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ3 κούπες τριμμένο φουντούκι1 κούπα αλεύρι Εκτέλεση: Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο. Προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ. Στην συνέχεια ρίχνουμε το φουντούκι σιγά σιγά και το αλεύρι. Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά. πηγή: ipop.gr

Tiramisu Mille-Crepe

Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016
Υλικά: Για την κρέμα μασκαρπόνε: 6 κρόκοι αυγών1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη470 ml τυρί μασκαρπόνε6 ασπράδια αυγών Για τις κρέπες: 3 ¾ φλιτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι8 αυγά5 κσ λιωμένο βούτυρο3 κσ ζάχαρη4 φλιτζάνια γάλα3 κσ αλεσμένο καφέΛάδι Για την επικάλυψη: Κακάο σε σκόνη Παρασκευή: Κρέμα μασκαρπόνε: 1. Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά τους κρόκους αυγών και τη ζάχαρη.2. Προσθέστε το τυρί μασκαρπόνε και χτυπήστε ελαφρά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.3. Μ' ένα κουτάλι προσθέστε τα ασπράδια των αυγών χτυπημένα.4. Μόλις το μείγμα είναι ομοιογενές βάλτετο στο ψυγείο για 2 ώρες. Κρέπες: 1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το…
Υλικά μια συσκευασία τορτίγιες250 γρ. τριμμένο γκούντα300 γρ. μοτσαρέλα σε μπάλα ή τριμμένη350 γρ. passata2πλάσια της passata ποσότητα νερού2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι για τον κιμά 500γρ. κιμά ανάμεικτο1 μέτριο κρεμμύδι1/4 της κούπας νερό1/4 της κούπας ελαιόλαδο1 κ.γ. κύμινο1/2 κ.γ. μπαχάρι1/2 κ.γ. ρίγανη1/2 κ.γ. πάπρικα1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδοαλάτι1 βαζάκι σάλτσα με κόκκινη καυτερή πιπεριά {arrabbiata}+ 1/2 βαζάκι νερό1 γεμάτη κουταλιά της σούπας τυρί φιλαδέλφεια Εκτέλεση για τον κιμά: ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το αχνίζουμε με το νερό. Μόλις σωθεί το νερό προσθέτουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 1' σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε τον κιμά και τον θρυμματίζουμε με μια ξύλινη…

Kέικ ανανά

Παρασκευή, 12 Μάιος 2017
Υλικά: 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του200γρ ζάχαρη200γρ βούτυροΦέτες ανανά2 βανίλιες3 αυγά Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να ασπρίσει. Προσθέτουμε τις βανίλιες και το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε λίγο ζάχαρη σ΄ένα στρογγυλό ταψί και στη συνέχεια προσθέτουμε τις φέτες του ανανά. Βάζουμε και το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 50 λεπτά. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και πριν σερβίρουμε το αναποδογυρίζουμε. πηγή:barefeetinthekitchen.com

Παγωτό κεράσι

Κυριακή, 12 Ιούνιος 2016
Υλικά: 350 γρ. κρέμα γάλακτος1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα20 τουλάχιστον κεράσια2 βανίλιες Εκτέλεση: Χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με την κρέμα μέχρι να γίνουν μείγμα που θα μοιάζει με παχύρρευστη κρέμα. Πολτοποιούμε τα μισά κεράσια και τα υπόλοιπα τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τα κεράσια μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε στο ψυγείο το μείγμα και μετά από 4 ώρες σερβίρουμε. πηγή:sweets.seriouseats.com
Υλικά: Φιλέτο στήθος κοτόπουλουΑλάτιΠιπέρι2 μεγάλες ντομάτες1 αγγούρι1 κεσεδάκι γιαούρτιΕλαιόλαδοΛίγο ξύδι Εκτέλεση: Αλατίζουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα κόβουμε τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε και το κοτόπουλο το οποίο πρώτα έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες. Σ΄ένα μπολάκι βάζουμε το γιαούρτι και το ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ξύδι. Περιχύνουμε με το μείγμα την σαλάτα και σερβίρουμε. πηγή: kingsfoodmarkets.com

Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016
Υλικά: Για τη ζύμη:4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ½ κουτ. γλυκού αλάτι250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη2 αβγά Για τη γέμιση:4 μεγάλα μήλα2 κουτ. σούπας βούτυρο¾ φλιτζ. ζάχαρη1 κουτ. σούπας κανέλαΧυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι1 μικρό φλιτζ. κονιάκ Εκτέλεση: Για τη γέμιση: Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα μήλα για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το κονιάκ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και τις σταφίδες και μαγειρεύουμε, μέχρι να στεγνώσουν τα μήλα από τα υγρά…
Υλικά: 3 κ.σ. λάδι1 κ.σ. χυμό λεμονιούΓλυκό καλαμπόκι2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμέναφρέσκα φύλλα δυόσμουΦέταΑλατοπίπερο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι.Ψήνουμε το καλαμπόκι και το καθαρίζουμε.Το βάζουμε σ' ένα μπολ και προσθέτουμε τις ντομάτες, το βασιλικό, το μαϊντανό και το δυόσμο. Τέλος προσθέτουμε και τη φέτα.Περιχύνουμε με τη σως και αλατοπιπερώνουμε. πηγή: seriouseats.com

Νηστίσιμα τρουφάκια

Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017
Υλικά: 200 γρ φρυγανιά τριμένη 100 γρ κακάο άγλυκο2 κουταλιές σ. ζάχαρη άχνη200 γρ καρύδι χοντροκομμένοΤρούφα μαύρη σοκολάτα ή τριμμένη καρύδα ή ζάχαρη άχνηΣιρόπι:2 φλυτζάνια νερό3 φλυτζάνια ζάχαρη κρυσταλλικήλίγο κονιάκ (προαιρετικά) Εκτέλεση: Θρυμματίζουμε τις φρυγανιές στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Ανακατεύουμε το κακάο και τη ζάχαρη άχνη μαζί με τις φρυγανιές.Βράζουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει ,το προσθέτουμε στο μείγμα με τις φρυγανιές και ανακατεύουμε πλάθωντας με το χέρι μας. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ στερεή αλλά ούτε και πολύ μαλακή.Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια. Εάν δούμε πως η ζύμη κολλάει στα χέρια μας…

Καλοκαιρινή σαλάτα με χταποδάκι

Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016
Υλικά: Ένα χταποδάκι βρασμένο και μαριναρισμένο με ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο3 άσπρες μελιτζάνες2 φρέσκα κρεμμυδάκια2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκιαΛάδιΞύδιΜαϊντανός Εκτέλεση: Ψήνουμε τις μελιτζάνες.Αφαιρούμε το εσωτερικό τους και προσθέτουμε λάδι και ξύδι δημιουργώντας έναν πουρέ μελιτζάνας.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, με τελευταίο το χταποδάκι, το οποίο το έχουμε προηγουμένως βράσει και μαρινάρει με ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο. πηγή: simplyrecipes.com
Υλικά: 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος1 φλιτζάνι σοκοπάστα1 κ. γλ. αλάτι300 γρ. μπισκότα60 γρ. φουντούκια Εκτέλεση: Λιώνουμε μαζί τη σοκοπάστα και τη σοκολάτα γάλακτος.Βουτυρώνουμε και βάζουμε λαδόκολλα σε μια φόρμα για κέικ.Βάζουμε μια στρώση μπισκότα, μια στρώση σοκολάτας, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.Προσθέτουμε στο τέλος τα φουντούκια και βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για μερικές ώρες. πηγή: butterbaking.com
Η συνταγή (για 8 ατομικές τάρτες ή μία ταρτιέρα) βάση 250 γραμ. μπισκότα τύπου πτι μπερ125 γραμ. τριμμένο αμύγδαλο125 γραμ. λιωμένο βούτυρο κρέμα 500 ml γάλα (εγώ χρησιμοποίησα αμυγδάλου)1 κ.γ. άρωμα αμυγδάλου2 αβγά100 γραμ. ζάχαρη75 γραμ. αλεύρι125 γραμ. τριμμένο αμύγδαλο επικάλυψη 2 μέτρια ροδάκινα κομμένα σε λεπτές φέτες3 κ.σ. μαρμελάδα ροδάκινο4 κ.σ. νερό Εκτέλεση Ετοιμάζουμε τη βάση, βάζοντας στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Τη ρίχνουμε σε ένα μπωλ και προσθέτουμε τα τριμμένα αμύγδαλα και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Τη μοιράζουμε ισόποσα και τη στρώνουμε με τα δάχτυλά μας στις 8 ατομικές…
Υλικά: 800 gr. αλεύρι για τσουρέκια200 gr. αλεύρι σκληρό180 gr. αγελαδινό βούτυρο Κερκύρας170 gr. ζάχαρη3 μεγάλα αυγά2 μεγάλα πορτοκάλια ξύσμα και χυμό200 ml. κρασί μοσχάτο50 ml. λικέρ κούμ κουάτ120 ml. γάλα φρέσκο45 gr. μαγιά νωπή1 κάψουλα βανιλλίνη ή υγρή βανίλιαΕλάχιστο αλάτι1 κρόκο αυγού Οδηγίες: Αφήνουμε τα υλικά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 40°C Κελσίου για 10 λεπτά και τον σβήνουμε.Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το γάλα, το οποίο έχουμε ζεστάνει ελαφρά, με τα 50 gr. από την ζάχαρη και με την μαγιά μέχρι να διαλυθουν.Προσθέτουμε το σκληρό αλεύρι και ανακατεύουμε.Αφήνουμε το προζύμι για 40 λεπτά μέσα…

Κεκάκια με Καρύδα

Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016
Υλικά: 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του2 βανίλιες3 αυγά250γρ βούτυρο200γρ ζάχαρη1 γιαούρτι400γρ καρύδα τριμμένη Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Στο μείγμα με τα αυγά προσθέτουμε το βούτυρο συνεχίζοντας το χτύπημα στο μίξερ. Ρίχνουμε στο μείγμα τις βανίλιες, το γιαούρτι και το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 5 λεπτά αφού ρίξουμε και τα 2/3 της καρύδας. Χωρίζουμε τα κεικάκια σε μερίδες και τα ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Όσο είναι ακόμα ζεστά τα κεικάκια, τα βουτάμε μέσα στην καρύδα

Μελόπιτα Σίφνου

Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016
Υλικά 1.000 gr. ανθότυρο ή φρέσκια μυζήθρα ανάλατη300 ml. μέλι100 gr. ζάχαρη κρυσταλλική7 αυγά3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά της σούπας Χωριό βούτυρο αγελάδος Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C Κελσίου.Θρυμματίζουμε το ανθότυρο με ένα πηρούνι σε μεγάλο μπώλ. Προσθέτουμε το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.Τέλος προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί ή ένα πυρίμαχο σκεύος 30 εκατοστών και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά στους 180°C Κελσίου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με κανέλα και…

Ρεβυθοκεφτέδες

Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016
Υλικά: 250 gr. βεβύθια2 μέτρια κρεμμύδια ξερά2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα1 ματσάκι δυόσμο2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό220 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα ξερή1 φύλλο δάφνη½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδαΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέριΕλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση: Βάζουμε τα ρεβύθια σε ζεστό νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει την σόδα και τα αφήνουμε για 8 ώρες να μαλακώσουν.Κατόπιν τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό μαζί με το φύλλο δάφνης για 20-30 λεπτά και τα στραγγίζουμε.Πολτοποιούμε τα ρεβύθια στο moulti.Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά.Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε τα ρεβύθια, τα λαχανικά, την μαντζουράνα, αλάτι πιπέρι ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι.Τέλος…
Υλικά (για 4 άτομα) 700 γρ. φιλετάκια μπουτιού κοτόπουλου (8 κομμάτια)1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο1 μεσαίο καρότο στον τρίφτη1 μπαστούνι σέλερι ψιλοκομμένο1 πράσο σε λεπτές ροδέλες1 μπύρα400 γρ. σάλτσα τριμμένης ντομάτας1 στικ κανέλας3 φύλλα δάφνης1 σκελίδα σκόρδο1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο70 μλ. παρθένο ελαιόλαδοαλάτι, πιπέρι500 γρ. ταλιατέλες (ή παπαρδέλες ή χυλοπίτες ή άλλο ζυμαρικό πλατύ ή με τρύπα) Εκτέλεση: Προετοιμάζετε όλα τα υλικά σας ψιλοκόβοντας κρεμμύδι και σέλερι, κόβοντας λεπτές ροδέλες το πράσο και περνώντας από τον τρίφτη το καρότο. Σοτάρετε το κοτόπουλο για 5': Σε μεγάλη πλατιά κατσαρόλα βάζετε σε σχετικά δυνατή φωτιά το λάδι να κάψει για να σοτάρετε τα…

Σουφλέ με λευκή σοκολάτα

Δευτέρα, 14 Μάρτιος 2016
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη200 g. βούτυρο200 g. λευκή σοκολάτα4 αυγά2 ασπράδια αυγού1 φλιτζάνι αλεύριΒανίλια Εκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την λευκή σοκολάτα.Χτυπάμε σ' ένα μπολ την ζάχαρη μαζί με τα αυγά. Προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλεύρι. Τέλος, ρίχνουμε και λίγη βανίλια για το άρωμα.Προσθέτουμε στο μείγμα μας και την λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε πυρίμαχα φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 5-8 λεπτά. πηγη: ipop.gr

Pavlova με nutella και φράουλες

Κυριακή, 15 Μάιος 2016
Υλικά: 4 ασπράδια αυγών (σε θερμοκρασία δωματίου)1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη3 κ.γ. κορν φλάουρ1 κ.γ. λευκό ξύδι3 κ.γ. σκόνη κακάο250ml κρέμα γάλακτος συμπυκνωμένη¼ φλιτζανιού Nutella (ή περισσότερο αν θέλετε ... )1 κούπα φράουλες (κομμένες σε φέτες ή σε κυβάκια) Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 ° C και στρώνουμε με λαδόκολλα δύο ταψιά.Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπάμε ασπράδια έως ότου γίνουν μαρέγκα. Βαθμιαία προσθέτουμε τη ζάχαρη, χτυπώντας καλά μέχρι το μείγμα να γίνει γυαλιστερή και να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Προσθέτουμε στη μαρέγκα το κορν φλάουρ, το ξύδι και το κακάο σκόνη. Χωρίζουμε τη μαρέγκα μας σε δύο ίσα μέρη και…
Σελίδα 2 από 15

Δημοφιλή Άρθρα

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Αστ. Γαβότση για το νερό που κλέβουν στη Μυγδονία

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Αστ. Γαβότση για το νερό που κλέβουν στη Μυγδονία Οι αποκαλύψεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου στους δημοσιογράφους για τις κλοπές νερού στη δημοτική ενότητα της Μυγδονίας προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις…

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017

Με αυξημένα 33% δημοτικά τέλη καταφθάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος στους δημότες Ωραιοκάστρου

Με αυξημένα 33% δημοτικά τέλη καταφθάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος στους δημότες Ωραιοκάστρου Οι πρώτοι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί με την αύξηση κατά 33% των δημοτικών τελών που επέβαλε μέσω της ΔΕΗ ο δήμος Ωραιοκάστρου,…

Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017

Aνεξαρτητοποίηση με πολλά ερωτηματικά

Aνεξαρτητοποίηση με πολλά ερωτηματικά «Υπάρχει σοβαρή διάσταση απόψεων για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου». Αλήθεια, τι θέλει να πει με αυτήν τη…

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017

"'Ελεος, ντροπή ντροπή!" Ξέσπασμα Πολυχρονίδη για κυκλοφοριακές μελέτες χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Ωραιοκάστρου

"'Ελεος, ντροπή ντροπή!" Ξέσπασμα Πολυχρονίδη για κυκλοφοριακές μελέτες χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Ωραιοκάστρου Οι 37 χιλιάδες ευρώ που πρόκειται να ξοδέψει η διοίκηση του δήμου σε μελέτες για το πως θα κυκλοφορούν τα…

Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017

Δε μαζεύουν τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά γιατί... φταίει η αντιπολίτευση!

Δε μαζεύουν τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά γιατί... φταίει η αντιπολίτευση! Ο τρόπος που αντιμετωπίζει καθημερινά η αντιδημαρχία καθαριότητας την έκκληση των πολιτών για μάζεμα ξερών χόρτων και κομμένων κλαδιών που…

Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017

Ανοίγει θερινό σινεμαδάκι στο Ωραιόκαστρο (βίντεο)

Ανοίγει θερινό σινεμαδάκι στο Ωραιόκαστρο (βίντεο) Είναι κάτι νύχτες μαγικές με καλοκαιρινό φεγγάρι, με ολόλαμπρα αστέρια στον ουρανό, με διάχυτο το άρωμα των λουλουδιών στην ατμόσφαιρα…

Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017

Στέλνει την Αστυνομία στους Πολίτες!

Στέλνει την Αστυνομία στους Πολίτες! "Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Κυριάκου Ιωσηφίδη, με την οποία ούτε λίγο ούτε…

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή