Γεύσεις

Μελιτζάνες με φάβα Σαντορίνης

Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016
Υλικά: 400 γρ. Φάβα Σαντορίνης ( κίτρινη )4-6 Μελιτζάνες ( κομμένες στην μέση )250 γρ. Τοματίνια150 γρ. Κάπαρη2 Κρεμμύδια ξερά2 ΔαφνόφυλλαΕλαιόλαδοΑλάτι-Πιπέρι Εκτέλεση: Ρίχνω την φάβα σε βαθιά κατσαρόλα και σκεπάζω με κρύο νερό. Προσθέτω ένα κρεμμύδι, 2 δαφνόφυλλα και τα αφήνω μέχρι να βράσουν σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι έτοιμη τραβώ από την φωτιά, αφαιρώ τα δαφνόφυλλα και στραγγίζω καλά. Σε μπλέντερ, χτυπώ την στραγγισμένη φάβα, το κρεμμύδι, αλάτι-πιπέρι και 2 κ.σ. ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν απαλός πουρές. Αφήνω στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η φάβα. Σε τηγάνι, ζεσταίνω 6 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζω τις μελιτζάνες ( αφού πρώτα τις…

Σιμιγδαλένιος Χαλβάς

Κυριακή, 13 Μάρτιος 2016
Υλικά: 4 φλ. Νερό2 ½ φλ. Ζάχαρη2 φλ. Σιμιγδάλι1 φλ. Λάδι (1/2φλ. ελαιόλαδο & 1/2 φλ. ηλιέλαιο)1/2 φλ. Σταφίδες ξανθές1/2 φλ. Κουκουνάρι (καβουρδισμένα)1/2 φλ. αποξηραμένα Φρούτα (ψιλοκομμένα)2 φέτες λεμόνι1 ξυλάκι κανέλλας1 ρόδι (σπόρους)150 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα Εκτέλεση: Σε κατσαρόλα πάνω σε δυνατή φωτιά, βράζω το νερό. Προσθέτω τις φέτες λεμονιού, το ξύλο κανέλλας, την ζάχαρη και ανακατεύω καλά μέχρι να γίνουν σιρόπι. Αφήνω στην άκρη να κρυώσει (αφαιρώ τις φέτες λεμονιού κ το ξύλο κανέλλας).Σε βαθειά κατσαρόλα, πάνω σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνω το λάδι. Αφού ζεσταθεί, ρίχνω το σιμιγδάλι και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να πάρει χρώμα ( όσο πιο σκούρο…

Σαλάτα του Καίσαρα

Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2016
H εν λόγω συνταγή έκανε το ντεμπούτο της το 1924 σε ένα εστιατόριο της Τιχουάνα, όπου εργαζόταν τότε ο Ιταλός σεφ. Δε νομίζω πως υπάρχει άλλη συνταγή με τόσες πολλές παραλλαγές... η αυθεντική συνταγή όμως παραμένει μία, (και το αυθεντικό είναι πάντα το καλύτερο) και είναι η παρακάτω: Συστατικά: 1 μαρούλι100γρ. φλίδες παρμεζάνας4-5 φέτες μπέικον2-3 πολύ λεπτές φέτες λευκό ψωμίβούτυρο Dressing: 2 φιλέτα αντσούγιας1 κρόκο αυγού1 σκελίδα σκόρδο1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο,χυμό από ένα λεμόνιΑλάτι και πιπέριΛίγο νερό2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση: Βάζουμε στο μπλέντερ (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το μούλτι), τον κρόκο, τις αντζούγιες και το σκόρδο. Χτυπάμε τα…

Βιεννέζικα μπισκότα (sablés viennois)

Κυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016
Η συνταγή για τη ζύμη ανήκει στον Pierre Hermé και είναι από το βιβλίο The Cook's Book! Δίνει πολύ τραγανά και συνάμα τρυφερά μπισκότα με βουτυρένια γεύση, που μπορείτε να τα απολαύσετε και σκέτα. Η ζύμη είναι πάρα πολύ μαλακιά, για να μπορεί να σχηματιστεί εύκολα με το κορνέ. ΥΛΙΚΑ: (για περίπου 12 μπισκότα σάντουιτς ή 24 μονά) 190 γρ βούτυρο αγελαδινό φρέσκο, σε θερμοκρασία δωματίου75γρ άχνη ζάχαρημια πρέζα αλάτι1/2 κ.γ πάστα βανίλιας ή τους κόκκους από μισό λοβό βανίλιας ή μια κάψουλα βανίλιας (στη χειρότερη περίπτωση)το ασπράδι από 1 μεγάλο αβγό225γρ μαλακό αλεύρι ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις…
Υλικά: 2 φλιτζάνια ζυμαρικά500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά1/2 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/4 του φλιτζανιού τριμμένη φρυγανιά2 σκελίδες σκόρδο πατημένες1 μεγάλο αυγό1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί1/2 φλιτζάνι πολτό ντομάτας2 φλιτζάνια τριμμένο λάχανο2 κουταλιές της σούπας φρέσκο θυμάρι3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό300 γραμμάρια μοτσαρέλααλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 280 βαθμούς. Σε μια κατσαρόλα βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι, τη φρυγανιά, το σκόρδο, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάσε τα κεφτεδάκια και μετέφερε τα σε ένα τηγάνι όπου θα τα ψήσεις και από…
ΥΛΙΚΑ (για μια φόρμα μακρόστενη) 2.5 φλιτζάνια καρότο τριμμένο στο ψιλό ή περασμένα στο μούλτι (περ. 250γρ)1.5 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (περ. 210 γρ)9 κ.σ. ζάχαρη (περ. 135γρ)9 κ.σ. σπορέλαιο (περ. 135μλ)3 αβγά μεγάλα1 κ.γ. σόδα μαγειρική1 κ.γ. κανέλα1 κάψουλα "βανίλια"1 χούφτα σταφίδες (προαιρετικά)1 χούφτα καρυδόψιχα χοντροσπασμένη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 oC.Χτυπάμε με το σύρμα σε ένα μπολ το λάδι με την ζάχαρη.Προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα. Έπειτα ρίχνουμε τη σόδα, την κανέλα και τη βανίλια. Ανακατεύουμε καλά.Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι (τις σταφίδες αν βάλουμε) και μετά το καρότο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε στη φόρμα.Ψήνουμε για 50…
Υλικά: 2 φλιτζάνια ζεστό γαλλικό καφέ2 φλιτζάνια ζεστή σοκολάτα χωρίς ζάχαρησαντιγίξύσμα από ένα πορτοκάλι Εκτέλεση: Βάλε σε ένα ποτήρι 1/2 κούπα από τον γαλλικό καφέ και 1/2 κούπα από τη ζεστή σοκολάτα. Ανακάτεψε τα για να δέσουν και στη συνέχεια βάλε από πάνω σαντιγί. Ρίξε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού για να μυρίσει και σέρβιρε! Πηγή: suzaneroady.files.wordpress.com

Πανστέτες με καπνιστές πατάτες

Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015
Είναι ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει οπτικά, θα μαγεύσει γευστικά και θα κάνει όλο το σπίτι σου να μυρίσει όπως όταν μαγείρευε η μανούλα! Οι καλεσμένοι σου θα φύγουν ικανοποιημένοι κι εσύ θα γίνεις το θέμα συζήτησης της βραδιάς με τις μαγειρικές σου ικανότητες! Υλικά: 6 πατάτες κομμένες σε κύβους100 γραμμάρια βούτυρο1 κουταλιά της σούπας πάπρικα4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο4 μεγάλες πανστέτεςαλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Βράσε τις πατάτες, χωρίς να τις αφήσεις να μαλακώσουν πάρα πολύ και άφησε τες στην άκρη μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου! Μέχρι να κρυώσουν οι πατάτες, με ένα μαχαίρι κάνε μερικές τομές στις πανσέτες και αφού…
Υλικά: 160 γραμμάρια κιμά από κοτόπουλου1 ασπράδι αυγών1 σκελίδα σκόρδο πατημένη1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 ντομάτα κομμένη σε μικρές φέτες1 μικρό αγγουράκι κομμένοαλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Για να φτιάξεις το μείγμα ανακάτεψε σε ένα μπολ τον κιμά με την μουστάρδα, το ασπράδι, το βασιλικό, την πάπρικα, το σκόρδο, το κολοκύθι, το αλάτι και το πιπέρι. Ζύμωσε πολύ καλά τα υλικά και χώρισε τα σε δυο μπιφτέκια. Ζέστανε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει τηγάνισε τα μπιφτέκια και από τις δυο πλευρές μέχρι να ψηθούν καλά. Σε ένα μπολ ανακάτεψε το σπανάκι μαζί…

Σούπα από μανιτάρια

Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016
Υλικά: 200 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους3 -5 φρέσκα κρεμμύδια10 σκελίδες σκόρδο600 ml νερό2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ200 ml γάλα1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτοςρίγανηαλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Κόψε τα μανιτάρια σε μικρά κομματάκια και βάλτα σε μια κατσαρόλα, σε αλατισμένο νερό, για να βράσουν. Μόλις μαλακώσουν στράγγιξε τα μανιτάρια, αλλά κράτα το νερό. Ανακάτεψε το κορν φλοάουρ με πολύ λίγο γάλα και άφησε το στην άκρη. Σε ένα τηγάνι βάλε το λάδι να ζεσταθεί και μέχρι να κάψει, κόψε σε μικρά κομμάτια τις σκελίδες σκόρδου και το κρεμμύδι. Τσιγάρισε τα μαζί με τα μανιτάρια. Ρίξε το τηγάνι…

Κεφτεδάκια στο φούρνο με άνηθο

Σάββατο, 23 Ιούλιος 2016
Υλικά: 400 γραμμάρια κιμά (ότι κιμά θέλεις)1 μεγάλο αυγό1/3 της κούπας ψίχα ψωμιού20 γραμμάρια άνηθο1 κουταλιά της σούπας αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 300 βαθμούς.Κόψε σε πολύ μικρά κομματάκια τον άνηθο και ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Πλάσε τα κεφτεδάκια και μετέφερε τα σε ένα ταψί που έχεις στρώσει λαδόκολλα. Ψήσε για 45 – 60 λεπτά και σέρβιρε αμέσως! Πηγή: imagelicious.com

Απολαυστική mousse σοκολάτα

Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2016
Υλικά: 6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος250 γραμμάρια σοκολάτα1/3 της κούπας ζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Σε ένα μπολ θα χτυπήσεις πολύ καλά 5 ασπράδια από τα αυγά και σε ένα άλλο μπολ θα χτυπήσεις την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη. Σε ένα κατσαρολάκι θα λιώσεις τη σοκολάτα. Μόλις λιώσει, χτύπα ένα αυγό, πρόσθεσε το στη σοκολάτα και ανακάτεψε καλά. Συμπλήρωσε την κρέμα γάλακτος, ανακάτεψε κι αφού δέσουν πρόσθεσε σιγά σιγά και τα αυγά. Μετέφερε το μείγμα σε μπολάκια και άφησε το να κρυώσει στο ψυγείο για 2 -3 ώρες. Πηγή: beantownbaker.com

Κέικ με σοκολάτα χωρίς αλεύρι

Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015
Υλικά: 113 γραμμάρια ημίγλυκη σοκολάτα1/2 κούπα βούτυρο1/4 της κούπας ζάχαρη3 μεγάλα αυγά1/2 κούπα σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρηάχνη ζάχαρη Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 270 βαθμούς και άλειψε ένα μικρό ταψί με βούτυρο. Σε ένα μπεν μαρί λιώσε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα. Βγάλε την κατσαρόλα από το νερό και πρόσθεσε μέσα τη ζάχαρη και ανακάτεψε. Στη συνέχεια συμπλήρωσε τα αυγά και ανακάτεψε ξανά. Τελευταίο βήμα είναι να προσθέσεις τη σκόνη κακάο και να ανακατέψεις για τελευταία φορά. Μετέφερε το μείγμα στο ταψί και ψήσε για 25 λεπτά. Μόλις το κέικ γίνει, άφησε το να κρυώσει, πασπάλισε με άχνη ζάχαρη…

Πεντανόστιμη mousse από καφέ

Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015
Yλικά: 1 ζελατίνη ζαχαροπλαστικής2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη3/4 του φλιτζανιού κρύο δυνατό καφέ1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτιημίγλυκα δάκρυα σοκολάτας για το γαρνίρισμαΓέμισε το 1/3 μια κούπας με βραστό νερό, ρίξε μέσα τη ζελατίνη κι αφού ανακατέψεις καλά για να λιώσει άφησε την στην άκρη για να κρυώσει. Εκτέλεση: Με το μίξερ χτύπα την κρέμα μέχρι να φουσκώσει και στη συνέχεια, χωρίς να σταματήσεις το χτύπημα συμπλήρωσε τη ζάχαρη. Μόλις τα υλικά δέσουν ρίξε μέσα τον καφέ και τη ζελατίνη και συνέχισε να χτυπάς. Μετέφερε το περιεχόμενο σε μικρά μπολάκα και άφησε τα στο…

Κέικ πορτοκάλι με ανθότυρο

Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017
Υλικά: 100 γραμμάρια γιαούρτι αγελαδινό180 γραμμάρια ανθότυρο3 αυγά250 γραμμάρια ζάχαρη1 ποτήρι του κρασιού σπορέλαιο400 γραμμάρια αλεύρι2 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερχυμό από 2 πορτοκάλια2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνηφετόυλες από 1 πορτοκάλι ή μανταρίνι για διακόσμηση Εκτέλεση Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το τυρί, μέσα σ' ένα μπολ. Προσθέτουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και δουλεύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά. Ρίχνουμε το λάδι μαζί με το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Βουτυρώνουμε μια φόρμα, την πασπαλίζουμε με γαλέτα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε το γλυκό στους 180 βαθμούς, 45 με 50 λεπτά. Το βγάζουμε από τον φούρνο και με…

Κέικ με γλυκόπικρη σοκολάτα

Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016
Υλικά: 400γρ. γλυκόπικρη σοκολάτα, τριμμένη ή σπασμένη σε μικρά κομμάτια3 κουταλιές της σούπας νερό (ή περισσότερο αν χρειάζεται)12 αυγά, διαχωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια2 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού4 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, μαλακό1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένοζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. Βουτυρώνουμε τον πάτο και τα τοιχώματα ενός στρογγυλού ταψιού με αποσπώμενο πάτο. Προσθέτουμε μερικές κουταλιές της σούπας ζάχαρη και ανακινούμε ελαφρά έτσι ώστε όλες οι πλευρές και ο πυθμένας του ταψιού να επικαλυφθεί με ζάχαρη.Χτυπάμε 2 κρόκους αυγών με τη ζάχαρη μέχρι να έχουμε ένα παχύ και…
Υλικά: 2 αυγά1/4 φλιτζανιού (60 ml) γάλα χωρίς ζάχαρη3/4 κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα2 κουταλιές της σούπας (30 ml) σιρόπι σφενδάμου1/2 φλιτζάνι ζάχαρη1/4 φλιτζανιού (56 ml) λιωμένο βούτυρο3/4 φλιτζανιού (185γρ.) άγλυκο πουρέ μήλου¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/4 φλιτζανιού ψίχουλα αμυγδάλων1 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο1 φλιτζάνι αλεύρι1 φλιτζάνι βατόμουρα, χοντροκομμένα και ανακατεμένα με αλεύρι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και βάζουμε σε 10 φόρμες για muffin αντικολλητικά χαρτιά ή τις βουτυρώνουμε και τις αλευρώνουμε.Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και τα αφήνουμε για 5 λεπτά. Επίσης ανακατεύουμε το γάλα σε ένα κύπελλο και προσθέτουμε…
Υλικά: 680 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας1/3 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο βασιλικό1/3 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι1/3 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι Εκτέλεση: Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να δημιουργηθεί η ζύμη. Αφού την πλάσεις καλά χώρισε την σε 4 κομμάτια ίσης ποσότητας και πλάσε 4 μπιφτέκια. Λάδωσε τη σχάρα του φούρνου και ψήσε τα μπιφτέκια σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν αρκετά! Πηγή: theironyou.com

Γλυκό ψωμί με μαρμελάδα βατόμουρο

Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2015
Υλικά: 1 κουταλάκι του γλυκού ξηρή μαγιά125 ml ζεστό γάλα75γρ. ζάχαρη25γρ. βούτυρο, λιωμένο1 πρέζα αλάτι1 αυγό200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις120γρ. μαρμελάδα βατόμουρουψιλοκομμένα αμύγδαλα Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιά μέσα στο ζεστό γάλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και 60γρ. αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά. Καλύπτουμε το μπολ και το αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 30-40 λεπτά ή μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος.Προσθέτουμε το ζεστό (όχι καυτό) λιωμένο βούτυρο, το αλάτι, το αυγό και το υπόλοιπο αλεύρι, ένα φλιτζάνι την φορά ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.Ζυμώνουμε τη ζύμη στο μπολ για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ενσωματωθεί όλο το αλεύρι και…
Υλικά: 4 κλωναράκια φρέσκο ​​δεντρολίβανο12 κράκερς2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν500γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή χοιρινό ή ένα μείγμα και των δύο1 γεμάτη κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη1 μεγάλο ελευθέρας βοσκής αυγόθαλασσινό αλάτιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριελαιόλαδο1 ματσάκι φρέσκο ​​βασιλικό1 μεσαίο κρεμμύδι2 σκελίδες σκόρδο½ φρέσκια ή αποξηραμένη κόκκινη πιπεριά τσίλι2×400γρ. κονσέρβες με ψιλοκομμένες ντομάτες2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο400γρ. ζυμαρικά σπαγγέτι ή πέννεςπαρμεζάνα, για σερβίρισμα Εκτέλεση: Ψιλοκόβουμε το δεντρολίβανο. Τυλίγουμε τα κράκερς σε μια πετσέτα και τα σπάμε μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με τη μουστάρδα, τον κιμά, το ψιλοκομμένο δενδρολίβανο και την ρίγανη. Σπάμε μέσα το…
Σελίδα 3 από 15

Δημοφιλή Άρθρα

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Αστ. Γαβότση για το νερό που κλέβουν στη Μυγδονία

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση κατά Αστ. Γαβότση για το νερό που κλέβουν στη Μυγδονία Οι αποκαλύψεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου στους δημοσιογράφους για τις κλοπές νερού στη δημοτική ενότητα της Μυγδονίας προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις…

Τετάρτη, 12 Ιούλιος 2017

Με αυξημένα 33% δημοτικά τέλη καταφθάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος στους δημότες Ωραιοκάστρου

Με αυξημένα 33% δημοτικά τέλη καταφθάνουν οι λογαριασμοί ρεύματος στους δημότες Ωραιοκάστρου Οι πρώτοι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί με την αύξηση κατά 33% των δημοτικών τελών που επέβαλε μέσω της ΔΕΗ ο δήμος Ωραιοκάστρου,…

Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017

Aνεξαρτητοποίηση με πολλά ερωτηματικά

Aνεξαρτητοποίηση με πολλά ερωτηματικά «Υπάρχει σοβαρή διάσταση απόψεων για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου». Αλήθεια, τι θέλει να πει με αυτήν τη…

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017

"'Ελεος, ντροπή ντροπή!" Ξέσπασμα Πολυχρονίδη για κυκλοφοριακές μελέτες χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Ωραιοκάστρου

"'Ελεος, ντροπή ντροπή!" Ξέσπασμα Πολυχρονίδη για κυκλοφοριακές μελέτες χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Ωραιοκάστρου Οι 37 χιλιάδες ευρώ που πρόκειται να ξοδέψει η διοίκηση του δήμου σε μελέτες για το πως θα κυκλοφορούν τα…

Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017

Δε μαζεύουν τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά γιατί... φταίει η αντιπολίτευση!

Δε μαζεύουν τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά γιατί... φταίει η αντιπολίτευση! Ο τρόπος που αντιμετωπίζει καθημερινά η αντιδημαρχία καθαριότητας την έκκληση των πολιτών για μάζεμα ξερών χόρτων και κομμένων κλαδιών που…

Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017

Ανοίγει θερινό σινεμαδάκι στο Ωραιόκαστρο (βίντεο)

Ανοίγει θερινό σινεμαδάκι στο Ωραιόκαστρο (βίντεο) Είναι κάτι νύχτες μαγικές με καλοκαιρινό φεγγάρι, με ολόλαμπρα αστέρια στον ουρανό, με διάχυτο το άρωμα των λουλουδιών στην ατμόσφαιρα…

Τρίτη, 04 Ιούλιος 2017

Στέλνει την Αστυνομία στους Πολίτες!

Στέλνει την Αστυνομία στους Πολίτες! "Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Κυριάκου Ιωσηφίδη, με την οποία ούτε λίγο ούτε…

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή