Γεύσεις

Μελόπιτα Σίφνου

Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016
Υλικά 1.000 gr. ανθότυρο ή φρέσκια μυζήθρα ανάλατη300 ml. μέλι100 gr. ζάχαρη κρυσταλλική7 αυγά3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά της σούπας Χωριό βούτυρο αγελάδος Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C Κελσίου.Θρυμματίζουμε το ανθότυρο με ένα πηρούνι σε μεγάλο μπώλ. Προσθέτουμε το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.Τέλος προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί ή ένα πυρίμαχο σκεύος 30 εκατοστών και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά στους 180°C Κελσίου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με κανέλα και…

Ρεβυθοκεφτέδες

Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016
Υλικά: 250 gr. βεβύθια2 μέτρια κρεμμύδια ξερά2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα1 ματσάκι δυόσμο2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό220 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα ξερή1 φύλλο δάφνη½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδαΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέριΕλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση: Βάζουμε τα ρεβύθια σε ζεστό νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει την σόδα και τα αφήνουμε για 8 ώρες να μαλακώσουν.Κατόπιν τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό μαζί με το φύλλο δάφνης για 20-30 λεπτά και τα στραγγίζουμε.Πολτοποιούμε τα ρεβύθια στο moulti.Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά.Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε τα ρεβύθια, τα λαχανικά, την μαντζουράνα, αλάτι πιπέρι ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι.Τέλος…
Υλικά (για 4 άτομα) 700 γρ. φιλετάκια μπουτιού κοτόπουλου (8 κομμάτια)1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο1 μεσαίο καρότο στον τρίφτη1 μπαστούνι σέλερι ψιλοκομμένο1 πράσο σε λεπτές ροδέλες1 μπύρα400 γρ. σάλτσα τριμμένης ντομάτας1 στικ κανέλας3 φύλλα δάφνης1 σκελίδα σκόρδο1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο70 μλ. παρθένο ελαιόλαδοαλάτι, πιπέρι500 γρ. ταλιατέλες (ή παπαρδέλες ή χυλοπίτες ή άλλο ζυμαρικό πλατύ ή με τρύπα) Εκτέλεση: Προετοιμάζετε όλα τα υλικά σας ψιλοκόβοντας κρεμμύδι και σέλερι, κόβοντας λεπτές ροδέλες το πράσο και περνώντας από τον τρίφτη το καρότο. Σοτάρετε το κοτόπουλο για 5': Σε μεγάλη πλατιά κατσαρόλα βάζετε σε σχετικά δυνατή φωτιά το λάδι να κάψει για να σοτάρετε τα…

Σουφλέ με λευκή σοκολάτα

Δευτέρα, 14 Μάρτιος 2016
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη200 g. βούτυρο200 g. λευκή σοκολάτα4 αυγά2 ασπράδια αυγού1 φλιτζάνι αλεύριΒανίλια Εκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την λευκή σοκολάτα.Χτυπάμε σ' ένα μπολ την ζάχαρη μαζί με τα αυγά. Προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλεύρι. Τέλος, ρίχνουμε και λίγη βανίλια για το άρωμα.Προσθέτουμε στο μείγμα μας και την λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε πυρίμαχα φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 5-8 λεπτά. πηγη: ipop.gr

Pavlova με nutella και φράουλες

Κυριακή, 15 Μάιος 2016
Υλικά: 4 ασπράδια αυγών (σε θερμοκρασία δωματίου)1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη3 κ.γ. κορν φλάουρ1 κ.γ. λευκό ξύδι3 κ.γ. σκόνη κακάο250ml κρέμα γάλακτος συμπυκνωμένη¼ φλιτζανιού Nutella (ή περισσότερο αν θέλετε ... )1 κούπα φράουλες (κομμένες σε φέτες ή σε κυβάκια) Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 ° C και στρώνουμε με λαδόκολλα δύο ταψιά.Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπάμε ασπράδια έως ότου γίνουν μαρέγκα. Βαθμιαία προσθέτουμε τη ζάχαρη, χτυπώντας καλά μέχρι το μείγμα να γίνει γυαλιστερή και να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Προσθέτουμε στη μαρέγκα το κορν φλάουρ, το ξύδι και το κακάο σκόνη. Χωρίζουμε τη μαρέγκα μας σε δύο ίσα μέρη και…

Μελιτζάνες με φάβα Σαντορίνης

Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016
Υλικά: 400 γρ. Φάβα Σαντορίνης ( κίτρινη )4-6 Μελιτζάνες ( κομμένες στην μέση )250 γρ. Τοματίνια150 γρ. Κάπαρη2 Κρεμμύδια ξερά2 ΔαφνόφυλλαΕλαιόλαδοΑλάτι-Πιπέρι Εκτέλεση: Ρίχνω την φάβα σε βαθιά κατσαρόλα και σκεπάζω με κρύο νερό. Προσθέτω ένα κρεμμύδι, 2 δαφνόφυλλα και τα αφήνω μέχρι να βράσουν σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι έτοιμη τραβώ από την φωτιά, αφαιρώ τα δαφνόφυλλα και στραγγίζω καλά. Σε μπλέντερ, χτυπώ την στραγγισμένη φάβα, το κρεμμύδι, αλάτι-πιπέρι και 2 κ.σ. ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν απαλός πουρές. Αφήνω στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η φάβα. Σε τηγάνι, ζεσταίνω 6 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζω τις μελιτζάνες ( αφού πρώτα τις…

Σιμιγδαλένιος Χαλβάς

Κυριακή, 13 Μάρτιος 2016
Υλικά: 4 φλ. Νερό2 ½ φλ. Ζάχαρη2 φλ. Σιμιγδάλι1 φλ. Λάδι (1/2φλ. ελαιόλαδο & 1/2 φλ. ηλιέλαιο)1/2 φλ. Σταφίδες ξανθές1/2 φλ. Κουκουνάρι (καβουρδισμένα)1/2 φλ. αποξηραμένα Φρούτα (ψιλοκομμένα)2 φέτες λεμόνι1 ξυλάκι κανέλλας1 ρόδι (σπόρους)150 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα Εκτέλεση: Σε κατσαρόλα πάνω σε δυνατή φωτιά, βράζω το νερό. Προσθέτω τις φέτες λεμονιού, το ξύλο κανέλλας, την ζάχαρη και ανακατεύω καλά μέχρι να γίνουν σιρόπι. Αφήνω στην άκρη να κρυώσει (αφαιρώ τις φέτες λεμονιού κ το ξύλο κανέλλας).Σε βαθειά κατσαρόλα, πάνω σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνω το λάδι. Αφού ζεσταθεί, ρίχνω το σιμιγδάλι και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να πάρει χρώμα ( όσο πιο σκούρο…

Σαλάτα του Καίσαρα

Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2016
H εν λόγω συνταγή έκανε το ντεμπούτο της το 1924 σε ένα εστιατόριο της Τιχουάνα, όπου εργαζόταν τότε ο Ιταλός σεφ. Δε νομίζω πως υπάρχει άλλη συνταγή με τόσες πολλές παραλλαγές... η αυθεντική συνταγή όμως παραμένει μία, (και το αυθεντικό είναι πάντα το καλύτερο) και είναι η παρακάτω: Συστατικά: 1 μαρούλι100γρ. φλίδες παρμεζάνας4-5 φέτες μπέικον2-3 πολύ λεπτές φέτες λευκό ψωμίβούτυρο Dressing: 2 φιλέτα αντσούγιας1 κρόκο αυγού1 σκελίδα σκόρδο1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο,χυμό από ένα λεμόνιΑλάτι και πιπέριΛίγο νερό2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση: Βάζουμε στο μπλέντερ (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το μούλτι), τον κρόκο, τις αντζούγιες και το σκόρδο. Χτυπάμε τα…

Βιεννέζικα μπισκότα (sablés viennois)

Κυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016
Η συνταγή για τη ζύμη ανήκει στον Pierre Hermé και είναι από το βιβλίο The Cook's Book! Δίνει πολύ τραγανά και συνάμα τρυφερά μπισκότα με βουτυρένια γεύση, που μπορείτε να τα απολαύσετε και σκέτα. Η ζύμη είναι πάρα πολύ μαλακιά, για να μπορεί να σχηματιστεί εύκολα με το κορνέ. ΥΛΙΚΑ: (για περίπου 12 μπισκότα σάντουιτς ή 24 μονά) 190 γρ βούτυρο αγελαδινό φρέσκο, σε θερμοκρασία δωματίου75γρ άχνη ζάχαρημια πρέζα αλάτι1/2 κ.γ πάστα βανίλιας ή τους κόκκους από μισό λοβό βανίλιας ή μια κάψουλα βανίλιας (στη χειρότερη περίπτωση)το ασπράδι από 1 μεγάλο αβγό225γρ μαλακό αλεύρι ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις…
Υλικά: 2 φλιτζάνια ζυμαρικά500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά1/2 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/4 του φλιτζανιού τριμμένη φρυγανιά2 σκελίδες σκόρδο πατημένες1 μεγάλο αυγό1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί1/2 φλιτζάνι πολτό ντομάτας2 φλιτζάνια τριμμένο λάχανο2 κουταλιές της σούπας φρέσκο θυμάρι3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό300 γραμμάρια μοτσαρέλααλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 280 βαθμούς. Σε μια κατσαρόλα βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι, τη φρυγανιά, το σκόρδο, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάσε τα κεφτεδάκια και μετέφερε τα σε ένα τηγάνι όπου θα τα ψήσεις και από…
ΥΛΙΚΑ (για μια φόρμα μακρόστενη) 2.5 φλιτζάνια καρότο τριμμένο στο ψιλό ή περασμένα στο μούλτι (περ. 250γρ)1.5 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (περ. 210 γρ)9 κ.σ. ζάχαρη (περ. 135γρ)9 κ.σ. σπορέλαιο (περ. 135μλ)3 αβγά μεγάλα1 κ.γ. σόδα μαγειρική1 κ.γ. κανέλα1 κάψουλα "βανίλια"1 χούφτα σταφίδες (προαιρετικά)1 χούφτα καρυδόψιχα χοντροσπασμένη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 oC.Χτυπάμε με το σύρμα σε ένα μπολ το λάδι με την ζάχαρη.Προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα. Έπειτα ρίχνουμε τη σόδα, την κανέλα και τη βανίλια. Ανακατεύουμε καλά.Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι (τις σταφίδες αν βάλουμε) και μετά το καρότο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε στη φόρμα.Ψήνουμε για 50…
Υλικά: 2 φλιτζάνια ζεστό γαλλικό καφέ2 φλιτζάνια ζεστή σοκολάτα χωρίς ζάχαρησαντιγίξύσμα από ένα πορτοκάλι Εκτέλεση: Βάλε σε ένα ποτήρι 1/2 κούπα από τον γαλλικό καφέ και 1/2 κούπα από τη ζεστή σοκολάτα. Ανακάτεψε τα για να δέσουν και στη συνέχεια βάλε από πάνω σαντιγί. Ρίξε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού για να μυρίσει και σέρβιρε! Πηγή: suzaneroady.files.wordpress.com

Πανστέτες με καπνιστές πατάτες

Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015
Είναι ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει οπτικά, θα μαγεύσει γευστικά και θα κάνει όλο το σπίτι σου να μυρίσει όπως όταν μαγείρευε η μανούλα! Οι καλεσμένοι σου θα φύγουν ικανοποιημένοι κι εσύ θα γίνεις το θέμα συζήτησης της βραδιάς με τις μαγειρικές σου ικανότητες! Υλικά: 6 πατάτες κομμένες σε κύβους100 γραμμάρια βούτυρο1 κουταλιά της σούπας πάπρικα4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο4 μεγάλες πανστέτεςαλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Βράσε τις πατάτες, χωρίς να τις αφήσεις να μαλακώσουν πάρα πολύ και άφησε τες στην άκρη μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου! Μέχρι να κρυώσουν οι πατάτες, με ένα μαχαίρι κάνε μερικές τομές στις πανσέτες και αφού…
Υλικά: 160 γραμμάρια κιμά από κοτόπουλου1 ασπράδι αυγών1 σκελίδα σκόρδο πατημένη1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 ντομάτα κομμένη σε μικρές φέτες1 μικρό αγγουράκι κομμένοαλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Για να φτιάξεις το μείγμα ανακάτεψε σε ένα μπολ τον κιμά με την μουστάρδα, το ασπράδι, το βασιλικό, την πάπρικα, το σκόρδο, το κολοκύθι, το αλάτι και το πιπέρι. Ζύμωσε πολύ καλά τα υλικά και χώρισε τα σε δυο μπιφτέκια. Ζέστανε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει τηγάνισε τα μπιφτέκια και από τις δυο πλευρές μέχρι να ψηθούν καλά. Σε ένα μπολ ανακάτεψε το σπανάκι μαζί…

Σούπα από μανιτάρια

Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016
Υλικά: 200 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους3 -5 φρέσκα κρεμμύδια10 σκελίδες σκόρδο600 ml νερό2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ200 ml γάλα1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτοςρίγανηαλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Κόψε τα μανιτάρια σε μικρά κομματάκια και βάλτα σε μια κατσαρόλα, σε αλατισμένο νερό, για να βράσουν. Μόλις μαλακώσουν στράγγιξε τα μανιτάρια, αλλά κράτα το νερό. Ανακάτεψε το κορν φλοάουρ με πολύ λίγο γάλα και άφησε το στην άκρη. Σε ένα τηγάνι βάλε το λάδι να ζεσταθεί και μέχρι να κάψει, κόψε σε μικρά κομμάτια τις σκελίδες σκόρδου και το κρεμμύδι. Τσιγάρισε τα μαζί με τα μανιτάρια. Ρίξε το τηγάνι…

Κεφτεδάκια στο φούρνο με άνηθο

Σάββατο, 23 Ιούλιος 2016
Υλικά: 400 γραμμάρια κιμά (ότι κιμά θέλεις)1 μεγάλο αυγό1/3 της κούπας ψίχα ψωμιού20 γραμμάρια άνηθο1 κουταλιά της σούπας αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 300 βαθμούς.Κόψε σε πολύ μικρά κομματάκια τον άνηθο και ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Πλάσε τα κεφτεδάκια και μετέφερε τα σε ένα ταψί που έχεις στρώσει λαδόκολλα. Ψήσε για 45 – 60 λεπτά και σέρβιρε αμέσως! Πηγή: imagelicious.com

Απολαυστική mousse σοκολάτα

Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2016
Υλικά: 6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος250 γραμμάρια σοκολάτα1/3 της κούπας ζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Σε ένα μπολ θα χτυπήσεις πολύ καλά 5 ασπράδια από τα αυγά και σε ένα άλλο μπολ θα χτυπήσεις την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη. Σε ένα κατσαρολάκι θα λιώσεις τη σοκολάτα. Μόλις λιώσει, χτύπα ένα αυγό, πρόσθεσε το στη σοκολάτα και ανακάτεψε καλά. Συμπλήρωσε την κρέμα γάλακτος, ανακάτεψε κι αφού δέσουν πρόσθεσε σιγά σιγά και τα αυγά. Μετέφερε το μείγμα σε μπολάκια και άφησε το να κρυώσει στο ψυγείο για 2 -3 ώρες. Πηγή: beantownbaker.com

Κέικ με σοκολάτα χωρίς αλεύρι

Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015
Υλικά: 113 γραμμάρια ημίγλυκη σοκολάτα1/2 κούπα βούτυρο1/4 της κούπας ζάχαρη3 μεγάλα αυγά1/2 κούπα σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρηάχνη ζάχαρη Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 270 βαθμούς και άλειψε ένα μικρό ταψί με βούτυρο. Σε ένα μπεν μαρί λιώσε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα. Βγάλε την κατσαρόλα από το νερό και πρόσθεσε μέσα τη ζάχαρη και ανακάτεψε. Στη συνέχεια συμπλήρωσε τα αυγά και ανακάτεψε ξανά. Τελευταίο βήμα είναι να προσθέσεις τη σκόνη κακάο και να ανακατέψεις για τελευταία φορά. Μετέφερε το μείγμα στο ταψί και ψήσε για 25 λεπτά. Μόλις το κέικ γίνει, άφησε το να κρυώσει, πασπάλισε με άχνη ζάχαρη…

Πεντανόστιμη mousse από καφέ

Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015
Yλικά: 1 ζελατίνη ζαχαροπλαστικής2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη3/4 του φλιτζανιού κρύο δυνατό καφέ1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτιημίγλυκα δάκρυα σοκολάτας για το γαρνίρισμαΓέμισε το 1/3 μια κούπας με βραστό νερό, ρίξε μέσα τη ζελατίνη κι αφού ανακατέψεις καλά για να λιώσει άφησε την στην άκρη για να κρυώσει. Εκτέλεση: Με το μίξερ χτύπα την κρέμα μέχρι να φουσκώσει και στη συνέχεια, χωρίς να σταματήσεις το χτύπημα συμπλήρωσε τη ζάχαρη. Μόλις τα υλικά δέσουν ρίξε μέσα τον καφέ και τη ζελατίνη και συνέχισε να χτυπάς. Μετέφερε το περιεχόμενο σε μικρά μπολάκα και άφησε τα στο…

Κέικ πορτοκάλι με ανθότυρο

Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017
Υλικά: 100 γραμμάρια γιαούρτι αγελαδινό180 γραμμάρια ανθότυρο3 αυγά250 γραμμάρια ζάχαρη1 ποτήρι του κρασιού σπορέλαιο400 γραμμάρια αλεύρι2 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερχυμό από 2 πορτοκάλια2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνηφετόυλες από 1 πορτοκάλι ή μανταρίνι για διακόσμηση Εκτέλεση Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το τυρί, μέσα σ' ένα μπολ. Προσθέτουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και δουλεύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά. Ρίχνουμε το λάδι μαζί με το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Βουτυρώνουμε μια φόρμα, την πασπαλίζουμε με γαλέτα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε το γλυκό στους 180 βαθμούς, 45 με 50 λεπτά. Το βγάζουμε από τον φούρνο και με…
Σελίδα 3 από 15

Δημοφιλή Άρθρα

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση"

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση" Θύελλα αντιδράσεων από τις δημόσιες δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση: «Εμείς έχουμε 9 (ενν. μηχανικούς) και οι μισοί ξέρετε…

Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo)

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo) Βλέποντας τη χθεσινή προπόνηση των παικτών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας μπάσκετ των δημοτικών συμβούλων του Ωραιοκάστρου, καταλαβαίνει…

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου Την ανάγκη υπηρεσιών υπαλλήλου ο οποίος να γνωρίζει ...πολεμικές τέχνες(!) "έχει ανάγκη" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Ωραιοκάστρου, σύμφωνα…

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) Συγκινητικό μήνυμα Σαλπιγγίδη για την παγκόσμια ημέρα των ανθρώπων με αναπηρία

(ΒΙΝΤΕΟ) Συγκινητικό μήνυμα Σαλπιγγίδη για την παγκόσμια ημέρα των ανθρώπων με αναπηρία «Οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής είστε εσείς και οι γονείς αυτών των παιδιών» ήταν το συγκινητικό μήνυμα του διεθνή ποδοσφαιριστή…

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) Η βεντέτα Γεράκη - Αντωνιάδου: "Μη ξαναμιλήσεις"..."Γιατί θα σε φοβηθώ;"

(ΒΙΝΤΕΟ) Η βεντέτα Γεράκη - Αντωνιάδου: "Μη ξαναμιλήσεις"..."Γιατί θα σε φοβηθώ;" Με τις δύο γυναίκες της αυτοδιοίκησης να έχουν «απλωθεί» τα τελευταία χρόνια ενεργά στα καθημερινά του τόπου, είναι φυσικό να…

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση Σε ...παράσταση μόνο για λίγους εξελίχθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό του έργου της διοίκησης του…

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή