Γεύσεις

Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016
Υλικά: Για τη ζύμη:4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ½ κουτ. γλυκού αλάτι250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη2 αβγά Για τη γέμιση:4 μεγάλα μήλα2 κουτ. σούπας βούτυρο¾ φλιτζ. ζάχαρη1 κουτ. σούπας κανέλαΧυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι1 μικρό φλιτζ. κονιάκ Εκτέλεση: Για τη γέμιση: Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα μήλα για 5 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το κονιάκ, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα και τις σταφίδες και μαγειρεύουμε, μέχρι να στεγνώσουν τα μήλα από τα υγρά…
Υλικά: 3 κ.σ. λάδι1 κ.σ. χυμό λεμονιούΓλυκό καλαμπόκι2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμέναφρέσκα φύλλα δυόσμουΦέταΑλατοπίπερο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το λάδι με το λεμόνι.Ψήνουμε το καλαμπόκι και το καθαρίζουμε.Το βάζουμε σ' ένα μπολ και προσθέτουμε τις ντομάτες, το βασιλικό, το μαϊντανό και το δυόσμο. Τέλος προσθέτουμε και τη φέτα.Περιχύνουμε με τη σως και αλατοπιπερώνουμε. πηγή: seriouseats.com

Νηστίσιμα τρουφάκια

Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017
Υλικά: 200 γρ φρυγανιά τριμένη 100 γρ κακάο άγλυκο2 κουταλιές σ. ζάχαρη άχνη200 γρ καρύδι χοντροκομμένοΤρούφα μαύρη σοκολάτα ή τριμμένη καρύδα ή ζάχαρη άχνηΣιρόπι:2 φλυτζάνια νερό3 φλυτζάνια ζάχαρη κρυσταλλικήλίγο κονιάκ (προαιρετικά) Εκτέλεση: Θρυμματίζουμε τις φρυγανιές στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Ανακατεύουμε το κακάο και τη ζάχαρη άχνη μαζί με τις φρυγανιές.Βράζουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει ,το προσθέτουμε στο μείγμα με τις φρυγανιές και ανακατεύουμε πλάθωντας με το χέρι μας. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ στερεή αλλά ούτε και πολύ μαλακή.Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια. Εάν δούμε πως η ζύμη κολλάει στα χέρια μας…

Καλοκαιρινή σαλάτα με χταποδάκι

Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016
Υλικά: Ένα χταποδάκι βρασμένο και μαριναρισμένο με ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο3 άσπρες μελιτζάνες2 φρέσκα κρεμμυδάκια2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκιαΛάδιΞύδιΜαϊντανός Εκτέλεση: Ψήνουμε τις μελιτζάνες.Αφαιρούμε το εσωτερικό τους και προσθέτουμε λάδι και ξύδι δημιουργώντας έναν πουρέ μελιτζάνας.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, με τελευταίο το χταποδάκι, το οποίο το έχουμε προηγουμένως βράσει και μαρινάρει με ξύδι, λάδι και αλατοπίπερο. πηγή: simplyrecipes.com
Υλικά: 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος1 φλιτζάνι σοκοπάστα1 κ. γλ. αλάτι300 γρ. μπισκότα60 γρ. φουντούκια Εκτέλεση: Λιώνουμε μαζί τη σοκοπάστα και τη σοκολάτα γάλακτος.Βουτυρώνουμε και βάζουμε λαδόκολλα σε μια φόρμα για κέικ.Βάζουμε μια στρώση μπισκότα, μια στρώση σοκολάτας, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.Προσθέτουμε στο τέλος τα φουντούκια και βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για μερικές ώρες. πηγή: butterbaking.com
Η συνταγή (για 8 ατομικές τάρτες ή μία ταρτιέρα) βάση 250 γραμ. μπισκότα τύπου πτι μπερ125 γραμ. τριμμένο αμύγδαλο125 γραμ. λιωμένο βούτυρο κρέμα 500 ml γάλα (εγώ χρησιμοποίησα αμυγδάλου)1 κ.γ. άρωμα αμυγδάλου2 αβγά100 γραμ. ζάχαρη75 γραμ. αλεύρι125 γραμ. τριμμένο αμύγδαλο επικάλυψη 2 μέτρια ροδάκινα κομμένα σε λεπτές φέτες3 κ.σ. μαρμελάδα ροδάκινο4 κ.σ. νερό Εκτέλεση Ετοιμάζουμε τη βάση, βάζοντας στο μούλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Τη ρίχνουμε σε ένα μπωλ και προσθέτουμε τα τριμμένα αμύγδαλα και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Τη μοιράζουμε ισόποσα και τη στρώνουμε με τα δάχτυλά μας στις 8 ατομικές…
Υλικά: 800 gr. αλεύρι για τσουρέκια200 gr. αλεύρι σκληρό180 gr. αγελαδινό βούτυρο Κερκύρας170 gr. ζάχαρη3 μεγάλα αυγά2 μεγάλα πορτοκάλια ξύσμα και χυμό200 ml. κρασί μοσχάτο50 ml. λικέρ κούμ κουάτ120 ml. γάλα φρέσκο45 gr. μαγιά νωπή1 κάψουλα βανιλλίνη ή υγρή βανίλιαΕλάχιστο αλάτι1 κρόκο αυγού Οδηγίες: Αφήνουμε τα υλικά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 40°C Κελσίου για 10 λεπτά και τον σβήνουμε.Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το γάλα, το οποίο έχουμε ζεστάνει ελαφρά, με τα 50 gr. από την ζάχαρη και με την μαγιά μέχρι να διαλυθουν.Προσθέτουμε το σκληρό αλεύρι και ανακατεύουμε.Αφήνουμε το προζύμι για 40 λεπτά μέσα…

Κεκάκια με Καρύδα

Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2016
Υλικά: 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του2 βανίλιες3 αυγά250γρ βούτυρο200γρ ζάχαρη1 γιαούρτι400γρ καρύδα τριμμένη Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Στο μείγμα με τα αυγά προσθέτουμε το βούτυρο συνεχίζοντας το χτύπημα στο μίξερ. Ρίχνουμε στο μείγμα τις βανίλιες, το γιαούρτι και το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 5 λεπτά αφού ρίξουμε και τα 2/3 της καρύδας. Χωρίζουμε τα κεικάκια σε μερίδες και τα ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς. Όσο είναι ακόμα ζεστά τα κεικάκια, τα βουτάμε μέσα στην καρύδα

Μελόπιτα Σίφνου

Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016
Υλικά 1.000 gr. ανθότυρο ή φρέσκια μυζήθρα ανάλατη300 ml. μέλι100 gr. ζάχαρη κρυσταλλική7 αυγά3 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά της σούπας Χωριό βούτυρο αγελάδος Εκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C Κελσίου.Θρυμματίζουμε το ανθότυρο με ένα πηρούνι σε μεγάλο μπώλ. Προσθέτουμε το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.Τέλος προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί ή ένα πυρίμαχο σκεύος 30 εκατοστών και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για 45-50 λεπτά στους 180°C Κελσίου, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με κανέλα και…

Ρεβυθοκεφτέδες

Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016
Υλικά: 250 gr. βεβύθια2 μέτρια κρεμμύδια ξερά2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα1 ματσάκι δυόσμο2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό220 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα ξερή1 φύλλο δάφνη½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδαΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέριΕλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση: Βάζουμε τα ρεβύθια σε ζεστό νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει την σόδα και τα αφήνουμε για 8 ώρες να μαλακώσουν.Κατόπιν τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό μαζί με το φύλλο δάφνης για 20-30 λεπτά και τα στραγγίζουμε.Πολτοποιούμε τα ρεβύθια στο moulti.Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά.Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζουμε τα ρεβύθια, τα λαχανικά, την μαντζουράνα, αλάτι πιπέρι ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι.Τέλος…
Υλικά (για 4 άτομα) 700 γρ. φιλετάκια μπουτιού κοτόπουλου (8 κομμάτια)1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο1 μεσαίο καρότο στον τρίφτη1 μπαστούνι σέλερι ψιλοκομμένο1 πράσο σε λεπτές ροδέλες1 μπύρα400 γρ. σάλτσα τριμμένης ντομάτας1 στικ κανέλας3 φύλλα δάφνης1 σκελίδα σκόρδο1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο70 μλ. παρθένο ελαιόλαδοαλάτι, πιπέρι500 γρ. ταλιατέλες (ή παπαρδέλες ή χυλοπίτες ή άλλο ζυμαρικό πλατύ ή με τρύπα) Εκτέλεση: Προετοιμάζετε όλα τα υλικά σας ψιλοκόβοντας κρεμμύδι και σέλερι, κόβοντας λεπτές ροδέλες το πράσο και περνώντας από τον τρίφτη το καρότο. Σοτάρετε το κοτόπουλο για 5': Σε μεγάλη πλατιά κατσαρόλα βάζετε σε σχετικά δυνατή φωτιά το λάδι να κάψει για να σοτάρετε τα…

Σουφλέ με λευκή σοκολάτα

Δευτέρα, 14 Μάρτιος 2016
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη200 g. βούτυρο200 g. λευκή σοκολάτα4 αυγά2 ασπράδια αυγού1 φλιτζάνι αλεύριΒανίλια Εκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την λευκή σοκολάτα.Χτυπάμε σ' ένα μπολ την ζάχαρη μαζί με τα αυγά. Προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλεύρι. Τέλος, ρίχνουμε και λίγη βανίλια για το άρωμα.Προσθέτουμε στο μείγμα μας και την λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε πυρίμαχα φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 5-8 λεπτά. πηγη: ipop.gr

Pavlova με nutella και φράουλες

Κυριακή, 15 Μάιος 2016
Υλικά: 4 ασπράδια αυγών (σε θερμοκρασία δωματίου)1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη3 κ.γ. κορν φλάουρ1 κ.γ. λευκό ξύδι3 κ.γ. σκόνη κακάο250ml κρέμα γάλακτος συμπυκνωμένη¼ φλιτζανιού Nutella (ή περισσότερο αν θέλετε ... )1 κούπα φράουλες (κομμένες σε φέτες ή σε κυβάκια) Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 ° C και στρώνουμε με λαδόκολλα δύο ταψιά.Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπάμε ασπράδια έως ότου γίνουν μαρέγκα. Βαθμιαία προσθέτουμε τη ζάχαρη, χτυπώντας καλά μέχρι το μείγμα να γίνει γυαλιστερή και να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Προσθέτουμε στη μαρέγκα το κορν φλάουρ, το ξύδι και το κακάο σκόνη. Χωρίζουμε τη μαρέγκα μας σε δύο ίσα μέρη και…

Μελιτζάνες με φάβα Σαντορίνης

Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016
Υλικά: 400 γρ. Φάβα Σαντορίνης ( κίτρινη )4-6 Μελιτζάνες ( κομμένες στην μέση )250 γρ. Τοματίνια150 γρ. Κάπαρη2 Κρεμμύδια ξερά2 ΔαφνόφυλλαΕλαιόλαδοΑλάτι-Πιπέρι Εκτέλεση: Ρίχνω την φάβα σε βαθιά κατσαρόλα και σκεπάζω με κρύο νερό. Προσθέτω ένα κρεμμύδι, 2 δαφνόφυλλα και τα αφήνω μέχρι να βράσουν σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι έτοιμη τραβώ από την φωτιά, αφαιρώ τα δαφνόφυλλα και στραγγίζω καλά. Σε μπλέντερ, χτυπώ την στραγγισμένη φάβα, το κρεμμύδι, αλάτι-πιπέρι και 2 κ.σ. ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν απαλός πουρές. Αφήνω στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η φάβα. Σε τηγάνι, ζεσταίνω 6 κ.σ. ελαιόλαδο και τηγανίζω τις μελιτζάνες ( αφού πρώτα τις…

Σιμιγδαλένιος Χαλβάς

Κυριακή, 13 Μάρτιος 2016
Υλικά: 4 φλ. Νερό2 ½ φλ. Ζάχαρη2 φλ. Σιμιγδάλι1 φλ. Λάδι (1/2φλ. ελαιόλαδο & 1/2 φλ. ηλιέλαιο)1/2 φλ. Σταφίδες ξανθές1/2 φλ. Κουκουνάρι (καβουρδισμένα)1/2 φλ. αποξηραμένα Φρούτα (ψιλοκομμένα)2 φέτες λεμόνι1 ξυλάκι κανέλλας1 ρόδι (σπόρους)150 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα Εκτέλεση: Σε κατσαρόλα πάνω σε δυνατή φωτιά, βράζω το νερό. Προσθέτω τις φέτες λεμονιού, το ξύλο κανέλλας, την ζάχαρη και ανακατεύω καλά μέχρι να γίνουν σιρόπι. Αφήνω στην άκρη να κρυώσει (αφαιρώ τις φέτες λεμονιού κ το ξύλο κανέλλας).Σε βαθειά κατσαρόλα, πάνω σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνω το λάδι. Αφού ζεσταθεί, ρίχνω το σιμιγδάλι και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να πάρει χρώμα ( όσο πιο σκούρο…

Σαλάτα του Καίσαρα

Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2016
H εν λόγω συνταγή έκανε το ντεμπούτο της το 1924 σε ένα εστιατόριο της Τιχουάνα, όπου εργαζόταν τότε ο Ιταλός σεφ. Δε νομίζω πως υπάρχει άλλη συνταγή με τόσες πολλές παραλλαγές... η αυθεντική συνταγή όμως παραμένει μία, (και το αυθεντικό είναι πάντα το καλύτερο) και είναι η παρακάτω: Συστατικά: 1 μαρούλι100γρ. φλίδες παρμεζάνας4-5 φέτες μπέικον2-3 πολύ λεπτές φέτες λευκό ψωμίβούτυρο Dressing: 2 φιλέτα αντσούγιας1 κρόκο αυγού1 σκελίδα σκόρδο1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο,χυμό από ένα λεμόνιΑλάτι και πιπέριΛίγο νερό2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα Εκτέλεση: Βάζουμε στο μπλέντερ (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το μούλτι), τον κρόκο, τις αντζούγιες και το σκόρδο. Χτυπάμε τα…

Βιεννέζικα μπισκότα (sablés viennois)

Κυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016
Η συνταγή για τη ζύμη ανήκει στον Pierre Hermé και είναι από το βιβλίο The Cook's Book! Δίνει πολύ τραγανά και συνάμα τρυφερά μπισκότα με βουτυρένια γεύση, που μπορείτε να τα απολαύσετε και σκέτα. Η ζύμη είναι πάρα πολύ μαλακιά, για να μπορεί να σχηματιστεί εύκολα με το κορνέ. ΥΛΙΚΑ: (για περίπου 12 μπισκότα σάντουιτς ή 24 μονά) 190 γρ βούτυρο αγελαδινό φρέσκο, σε θερμοκρασία δωματίου75γρ άχνη ζάχαρημια πρέζα αλάτι1/2 κ.γ πάστα βανίλιας ή τους κόκκους από μισό λοβό βανίλιας ή μια κάψουλα βανίλιας (στη χειρότερη περίπτωση)το ασπράδι από 1 μεγάλο αβγό225γρ μαλακό αλεύρι ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις…
Υλικά: 2 φλιτζάνια ζυμαρικά500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά1/2 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/4 του φλιτζανιού τριμμένη φρυγανιά2 σκελίδες σκόρδο πατημένες1 μεγάλο αυγό1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί1/2 φλιτζάνι πολτό ντομάτας2 φλιτζάνια τριμμένο λάχανο2 κουταλιές της σούπας φρέσκο θυμάρι3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό300 γραμμάρια μοτσαρέλααλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 280 βαθμούς. Σε μια κατσαρόλα βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι, τη φρυγανιά, το σκόρδο, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάσε τα κεφτεδάκια και μετέφερε τα σε ένα τηγάνι όπου θα τα ψήσεις και από…
ΥΛΙΚΑ (για μια φόρμα μακρόστενη) 2.5 φλιτζάνια καρότο τριμμένο στο ψιλό ή περασμένα στο μούλτι (περ. 250γρ)1.5 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (περ. 210 γρ)9 κ.σ. ζάχαρη (περ. 135γρ)9 κ.σ. σπορέλαιο (περ. 135μλ)3 αβγά μεγάλα1 κ.γ. σόδα μαγειρική1 κ.γ. κανέλα1 κάψουλα "βανίλια"1 χούφτα σταφίδες (προαιρετικά)1 χούφτα καρυδόψιχα χοντροσπασμένη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 oC.Χτυπάμε με το σύρμα σε ένα μπολ το λάδι με την ζάχαρη.Προσθέτουμε τα αβγά ένα-ένα. Έπειτα ρίχνουμε τη σόδα, την κανέλα και τη βανίλια. Ανακατεύουμε καλά.Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι (τις σταφίδες αν βάλουμε) και μετά το καρότο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε στη φόρμα.Ψήνουμε για 50…
Υλικά: 2 φλιτζάνια ζεστό γαλλικό καφέ2 φλιτζάνια ζεστή σοκολάτα χωρίς ζάχαρησαντιγίξύσμα από ένα πορτοκάλι Εκτέλεση: Βάλε σε ένα ποτήρι 1/2 κούπα από τον γαλλικό καφέ και 1/2 κούπα από τη ζεστή σοκολάτα. Ανακάτεψε τα για να δέσουν και στη συνέχεια βάλε από πάνω σαντιγί. Ρίξε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού για να μυρίσει και σέρβιρε! Πηγή: suzaneroady.files.wordpress.com
Σελίδα 3 από 16

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή