Γεύσεις

Υλικά: 160 γραμμάρια κιμά από κοτόπουλου1 ασπράδι αυγών1 σκελίδα σκόρδο πατημένη1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο1 ντομάτα κομμένη σε μικρές φέτες1 μικρό αγγουράκι κομμένοαλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Για να φτιάξεις το μείγμα ανακάτεψε σε ένα μπολ τον κιμά με την μουστάρδα, το ασπράδι, το βασιλικό, την πάπρικα, το σκόρδο, το κολοκύθι, το αλάτι και το πιπέρι. Ζύμωσε πολύ καλά τα υλικά και χώρισε τα σε δυο μπιφτέκια. Ζέστανε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει τηγάνισε τα μπιφτέκια και από τις δυο πλευρές μέχρι να ψηθούν καλά. Σε ένα μπολ ανακάτεψε το σπανάκι μαζί…

Σούπα από μανιτάρια

Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016
Υλικά: 200 γραμμάρια μανιτάρια πλευρώτους3 -5 φρέσκα κρεμμύδια10 σκελίδες σκόρδο600 ml νερό2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ200 ml γάλα1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτοςρίγανηαλάτιπιπέρι Εκτέλεση: Κόψε τα μανιτάρια σε μικρά κομματάκια και βάλτα σε μια κατσαρόλα, σε αλατισμένο νερό, για να βράσουν. Μόλις μαλακώσουν στράγγιξε τα μανιτάρια, αλλά κράτα το νερό. Ανακάτεψε το κορν φλοάουρ με πολύ λίγο γάλα και άφησε το στην άκρη. Σε ένα τηγάνι βάλε το λάδι να ζεσταθεί και μέχρι να κάψει, κόψε σε μικρά κομμάτια τις σκελίδες σκόρδου και το κρεμμύδι. Τσιγάρισε τα μαζί με τα μανιτάρια. Ρίξε το τηγάνι…

Κεφτεδάκια στο φούρνο με άνηθο

Σάββατο, 23 Ιούλιος 2016
Υλικά: 400 γραμμάρια κιμά (ότι κιμά θέλεις)1 μεγάλο αυγό1/3 της κούπας ψίχα ψωμιού20 γραμμάρια άνηθο1 κουταλιά της σούπας αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 300 βαθμούς.Κόψε σε πολύ μικρά κομματάκια τον άνηθο και ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Πλάσε τα κεφτεδάκια και μετέφερε τα σε ένα ταψί που έχεις στρώσει λαδόκολλα. Ψήσε για 45 – 60 λεπτά και σέρβιρε αμέσως! Πηγή: imagelicious.com

Απολαυστική mousse σοκολάτα

Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2016
Υλικά: 6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος250 γραμμάρια σοκολάτα1/3 της κούπας ζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Σε ένα μπολ θα χτυπήσεις πολύ καλά 5 ασπράδια από τα αυγά και σε ένα άλλο μπολ θα χτυπήσεις την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη. Σε ένα κατσαρολάκι θα λιώσεις τη σοκολάτα. Μόλις λιώσει, χτύπα ένα αυγό, πρόσθεσε το στη σοκολάτα και ανακάτεψε καλά. Συμπλήρωσε την κρέμα γάλακτος, ανακάτεψε κι αφού δέσουν πρόσθεσε σιγά σιγά και τα αυγά. Μετέφερε το μείγμα σε μπολάκια και άφησε το να κρυώσει στο ψυγείο για 2 -3 ώρες. Πηγή: beantownbaker.com

Κέικ με σοκολάτα χωρίς αλεύρι

Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015
Υλικά: 113 γραμμάρια ημίγλυκη σοκολάτα1/2 κούπα βούτυρο1/4 της κούπας ζάχαρη3 μεγάλα αυγά1/2 κούπα σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρηάχνη ζάχαρη Εκτέλεση: Προθέρμανε το φούρνο στους 270 βαθμούς και άλειψε ένα μικρό ταψί με βούτυρο. Σε ένα μπεν μαρί λιώσε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα. Βγάλε την κατσαρόλα από το νερό και πρόσθεσε μέσα τη ζάχαρη και ανακάτεψε. Στη συνέχεια συμπλήρωσε τα αυγά και ανακάτεψε ξανά. Τελευταίο βήμα είναι να προσθέσεις τη σκόνη κακάο και να ανακατέψεις για τελευταία φορά. Μετέφερε το μείγμα στο ταψί και ψήσε για 25 λεπτά. Μόλις το κέικ γίνει, άφησε το να κρυώσει, πασπάλισε με άχνη ζάχαρη…

Πεντανόστιμη mousse από καφέ

Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015
Yλικά: 1 ζελατίνη ζαχαροπλαστικής2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη3/4 του φλιτζανιού κρύο δυνατό καφέ1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτιημίγλυκα δάκρυα σοκολάτας για το γαρνίρισμαΓέμισε το 1/3 μια κούπας με βραστό νερό, ρίξε μέσα τη ζελατίνη κι αφού ανακατέψεις καλά για να λιώσει άφησε την στην άκρη για να κρυώσει. Εκτέλεση: Με το μίξερ χτύπα την κρέμα μέχρι να φουσκώσει και στη συνέχεια, χωρίς να σταματήσεις το χτύπημα συμπλήρωσε τη ζάχαρη. Μόλις τα υλικά δέσουν ρίξε μέσα τον καφέ και τη ζελατίνη και συνέχισε να χτυπάς. Μετέφερε το περιεχόμενο σε μικρά μπολάκα και άφησε τα στο…

Κέικ πορτοκάλι με ανθότυρο

Σάββατο, 02 Σεπτέμβριος 2017
Υλικά: 100 γραμμάρια γιαούρτι αγελαδινό180 γραμμάρια ανθότυρο3 αυγά250 γραμμάρια ζάχαρη1 ποτήρι του κρασιού σπορέλαιο400 γραμμάρια αλεύρι2 1/2 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερχυμό από 2 πορτοκάλια2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνηφετόυλες από 1 πορτοκάλι ή μανταρίνι για διακόσμηση Εκτέλεση Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το τυρί, μέσα σ' ένα μπολ. Προσθέτουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και δουλεύουμε καλά όλα μαζί τα υλικά. Ρίχνουμε το λάδι μαζί με το μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Βουτυρώνουμε μια φόρμα, την πασπαλίζουμε με γαλέτα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε το γλυκό στους 180 βαθμούς, 45 με 50 λεπτά. Το βγάζουμε από τον φούρνο και με…

Κέικ με γλυκόπικρη σοκολάτα

Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016
Υλικά: 400γρ. γλυκόπικρη σοκολάτα, τριμμένη ή σπασμένη σε μικρά κομμάτια3 κουταλιές της σούπας νερό (ή περισσότερο αν χρειάζεται)12 αυγά, διαχωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια2 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού4 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, μαλακό1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένοζάχαρη άχνη Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. Βουτυρώνουμε τον πάτο και τα τοιχώματα ενός στρογγυλού ταψιού με αποσπώμενο πάτο. Προσθέτουμε μερικές κουταλιές της σούπας ζάχαρη και ανακινούμε ελαφρά έτσι ώστε όλες οι πλευρές και ο πυθμένας του ταψιού να επικαλυφθεί με ζάχαρη.Χτυπάμε 2 κρόκους αυγών με τη ζάχαρη μέχρι να έχουμε ένα παχύ και…
Υλικά: 2 αυγά1/4 φλιτζανιού (60 ml) γάλα χωρίς ζάχαρη3/4 κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα2 κουταλιές της σούπας (30 ml) σιρόπι σφενδάμου1/2 φλιτζάνι ζάχαρη1/4 φλιτζανιού (56 ml) λιωμένο βούτυρο3/4 φλιτζανιού (185γρ.) άγλυκο πουρέ μήλου¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/4 φλιτζανιού ψίχουλα αμυγδάλων1 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο1 φλιτζάνι αλεύρι1 φλιτζάνι βατόμουρα, χοντροκομμένα και ανακατεμένα με αλεύρι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και βάζουμε σε 10 φόρμες για muffin αντικολλητικά χαρτιά ή τις βουτυρώνουμε και τις αλευρώνουμε.Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και τα αφήνουμε για 5 λεπτά. Επίσης ανακατεύουμε το γάλα σε ένα κύπελλο και προσθέτουμε…
Υλικά: 680 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας1/3 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο βασιλικό1/3 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι1/3 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι Εκτέλεση: Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να δημιουργηθεί η ζύμη. Αφού την πλάσεις καλά χώρισε την σε 4 κομμάτια ίσης ποσότητας και πλάσε 4 μπιφτέκια. Λάδωσε τη σχάρα του φούρνου και ψήσε τα μπιφτέκια σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν αρκετά! Πηγή: theironyou.com

Γλυκό ψωμί με μαρμελάδα βατόμουρο

Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2015
Υλικά: 1 κουταλάκι του γλυκού ξηρή μαγιά125 ml ζεστό γάλα75γρ. ζάχαρη25γρ. βούτυρο, λιωμένο1 πρέζα αλάτι1 αυγό200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις120γρ. μαρμελάδα βατόμουρουψιλοκομμένα αμύγδαλα Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιά μέσα στο ζεστό γάλα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και 60γρ. αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά. Καλύπτουμε το μπολ και το αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 30-40 λεπτά ή μέχρι να διπλασιαστεί σε μέγεθος.Προσθέτουμε το ζεστό (όχι καυτό) λιωμένο βούτυρο, το αλάτι, το αυγό και το υπόλοιπο αλεύρι, ένα φλιτζάνι την φορά ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.Ζυμώνουμε τη ζύμη στο μπολ για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ενσωματωθεί όλο το αλεύρι και…
Υλικά: 4 κλωναράκια φρέσκο ​​δεντρολίβανο12 κράκερς2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν500γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή χοιρινό ή ένα μείγμα και των δύο1 γεμάτη κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη1 μεγάλο ελευθέρας βοσκής αυγόθαλασσινό αλάτιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριελαιόλαδο1 ματσάκι φρέσκο ​​βασιλικό1 μεσαίο κρεμμύδι2 σκελίδες σκόρδο½ φρέσκια ή αποξηραμένη κόκκινη πιπεριά τσίλι2×400γρ. κονσέρβες με ψιλοκομμένες ντομάτες2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο400γρ. ζυμαρικά σπαγγέτι ή πέννεςπαρμεζάνα, για σερβίρισμα Εκτέλεση: Ψιλοκόβουμε το δεντρολίβανο. Τυλίγουμε τα κράκερς σε μια πετσέτα και τα σπάμε μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με τη μουστάρδα, τον κιμά, το ψιλοκομμένο δενδρολίβανο και την ρίγανη. Σπάμε μέσα το…

Κέικ μήλου με frosting

Τρίτη, 17 Νοέμβριος 2015
Υλικά: 1/2 φλιτζάνι μαργαρίνη1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη1/4 φλιτζανιού λευκή ζάχαρη2 αυγά1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια σε σκόνη1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο1/2 φλιτζάνι γάλα2 φλιτζάνια μήλο, ψιλοκομμένο Για το frosting: 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη2 φλιτζάνια κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα1 πρέζα μοσχοκάρυδο1/4 φλιτζανιού γάλα εβαπορέ Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα 25 εκατοστών τετράγωνο ταψί. Κοσκινίζουμε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο.…
Υλικά: λάδι5 αυγά155γρ. (3/4 φλιτζανιού) ζάχαρη άχνη2 κουταλάκια του γλυκού πάστα βανίλιας50γρ. (1/3 φλιτζανιού) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του2 1/2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ50γρ. βούτυρο Για την μους: 2 αυγά, με διαχωρισμένο τον κρόκο από το ασπράδι60γρ. (1/3 φλιτζανιού) ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη100γρ.(70% κακάο) μαύρη σοκολάτα, λιωμένη και κρύα (για την σάλτσα)2 κουταλιές της σούπας λικέρ Frangelico300ml κρέμα γάλακτος150γρ. (70% κακάο) μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη (για την μους) Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Λαδώνουμε 2 ορθογώνιες φόρμες για κέικ. Απλώνουμε στον πάτο τους αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη και τη…
Υλικά: ½ φλιτζάνι γιαούρτι, από πλήρες γάλα¼ φλιτζανιού σάλτσα τσίλι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη φρέσκια ​​ρίγανη1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι½ κουταλάκι μείγμα μπαχαρικών1 κοτόπουλο, χωρίς την σπονδυλική στήληφυτικό λάδι Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το γιαούρτι, την σάλτσα τσίλι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη ρίγανη, το πιπέρι και το μειγμα μπαχαρικών σε μια μεγάλη αεροστεγή πλαστική σακούλα. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε για να καλυφθεί όλο με το μείγμα. Σφραγίζουμε την σακούλα με πίεση προς τα έξω ώστε να βγει ο αέρας. Την βάζουμε στο ψυγείο για 8-24 ώρες.Ζεσταίνουμε το γκριλ σε μέτρια φωτιά.…
Υλικά: 2 1/4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ1 πρέζα αλάτι115γρ. ανάλατο βούτυρο3/4 φλιτζανιού λευκή ζάχαρη2 αυγά230γρ. τυρί μασκαρπόνε1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη.Σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει ελαφρύ και αφράτο.Προσθέτουμε τα αυγά, ένα κάθε φορά και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε το τυρί μασκαρπόνε και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε.Ανακατεύουμε μέσα το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Πλάθουμε μια κολλώδη ζύμη,…
Υλικά: ¾ φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις, συν επιπλέον1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1 πρέζα αλάτι4 μεγάλα ασπράδια αυγών½ φλιτζάνι ζάχαρη1 ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη¼ φλιτζανιού πλήρες γάλα⅓ φλιτζανιού λιωμένη λευκή σοκολάτα Για μούλιασμα: ½ φλιτζάνι γάλα εβαπορέ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος½ φλιτζάνι ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλαβούτυρο για το ταψί Για το γαρνίρισμα: χτυπημένη κρέμα γάλακτος (1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος χτυπημένη με 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη)κομματάκια λευκής σοκολάτας Εκτέλεση: Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Κοσκινίζουμε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.Διαχωρίζουμε τους κρόκους από τα…

Γλυκό Κουταλιού Σταφύλι, Σουλτανίνα

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015
Υλικά 1000 gr. ρώγες σταφυλιού σουλτανίνα800 gr. ζάχαρη150 ml. νερό1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού1 κάψουλα βανιλλίνης Προετοιμασία Διαλέγουμε σφιχτές και καθαρές ρώγες σταφυλιού.Τις πλένουμε πολύ καλά και τις αφήνουμε να στραγγίσουν.Σε μια κατσαρόλα και κάνουμε εναλλάξ στρώσεις τις ρώγες με την ζάχαρη. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στο ψυγείο για τουλάχιστον 6-8 ώρες, έτσι τα σταφύλια θα «βγάλουν» όλα τους τα υγρά και θα υγροποιηθεί η ζάχαρη. Το δέσιμο Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά το γλυκό και προσθέτουμε το νερό. Βράζουμε το γλυκό, χωρίς να το ανακατεύουμε και ξαφρίζουμε όταν χρειαστεί.Σιγοβράζουμε το γλυκό για τουλάχιστον 35-40 λεπτά μέχρι να δέσει το σιρόπι.Κατεβάζουμε…
Υλικά: 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο4 φλιτζάνια ψιλοκομμένα κρεμμύδια6 πατάτες, αποφλοιωμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες1/3 φλιτζανιού ζωμό κοτόπουλο ή βοδινού3/4 φλιτζανιού τριμμένο τυρί γραβιέρα1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι πιπέρι λευκό (ή μαύρο πιπέρι)1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 15 έως 20 λεπτά.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τις πατάτες και ανακατεύουμε απαλά με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1/2 φλιτζάνι…
Υλικά: 1 φλιτζάνι μαργαρίνη, μαλακό2 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη4 αυγά6 μπανάνες, πουρέ2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα1/4 φλιτζανιού σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη1 φλιτζάνι sour cream1 φλιτζάνι σταγόνες μαύρης σοκολάτας Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βουτυρώνουμε ελαφρώς 2 ορθογώνιες φόρμες για κέικ.Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε την μαργαρίνη, την ζάχαρη και τα αυγά. Ανακατεύουμε μέσα τον πουρέ μπανάνας και την βανίλια. Κοσκινίζουμε μαζί το αλεύρι, τη σόδα και το κακάο. Τα ανακατεύουμε καλά μέσα στο μείγμα. Ανακατεύουμε μέσα την sour cream και κομματάκια σοκολάτας. Χύνουμε το…
Σελίδα 4 από 16

Δημοφιλή Άρθρα

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο»

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο» Στον φανατισμό και στη διχόνοια φαίνεται να επενδύει προεκλογικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όπως έδειξε τουλάχιστον με τον λόγο…

Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Ψηφιακές εικόνες από το Ενεργειακού τύπου στέγαστρο που προτίθεται να κατασκευάσει η διοίκηση του δήμου προκειμένου να «κλείσει» το δημοτικό…

Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε»

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Η αδιάφορη αλλά συνάμα παθητική στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών του ή των…

Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά Μακριά από το Ωραιόκαστρο, σε μεζεδοπωλείο του δήμου Λαγκαδά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέφαγαν μαζί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου…

Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

Κύλιση στην Αρχή