Καταγγελία - φωτιά του ΔΑΣΩ κατά του δημάρχου Αστ. Γαβότση

Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 08:51

Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ιστορικού συλλόγου. 

"Στις 11-09-2017 ορίστηκε στις 12:00 η ώρα, συνάντηση στο δημαρχείο, μεταξύ μελών της διοίκησης του ΔΑΣΩ με τον δήμαρχο κο Γαβότση και τον εντεταλμένο για τα αθλητικά κο Λοκοβίτη. 

Το θέμα της συνάντησης ήταν η μείωση των ωρών προπόνησης για το ΔΑΣΩ στο παρκέ του Κονταξοπούλειου (μπάσκετ , βόλεϊ) για το 2017-18. Η μείωση ήταν ολότελα άδικη και αδικαιολόγητη καθώς όχι μόνον δεν υπήρξε μείωση των αθλητών του ΔΑΣΩ αντίθετα υπήρξε αύξηση 20% περίπου σε σχέση με πέρσι. Αντίθετα οι ώρες που "κόπηκαν" από το ΔΑΣΩ δόθηκαν σε σύλλογο που είχε υποστεί μείωση αθλητών. 

Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε , για μια ακόμη φορά, ότι στον σύλλογο που παραχωρηθήκαν οι ώρες εμπλέκεται άμεσα, γιατί είναι πρόεδρος του συλλόγου, υπάλληλος του δήμου, εργαζόμενος στο γραφείο αθλητισμού ο οποίος είναι αποδεδειγμένα πολέμιος του ΔΑΣΩ. Αρχικά προσπάθησε να κατακτήσει την διοίκηση του ΔΑΣΩ ως διοίκηση πρωτοδικείου αλλά απέτυχε παταγωδώς και στην συνέχεια προσπαθεί να πλήξει το ΔΑΣΩ λόγω της θέσης του στο γραφείο αθλητισμού , με την ανοχή αν όχι και με τις ευχές του δημάρχου.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο δήμαρχος, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει την απαράδεκτη κατάσταση που δημιούργησε οι ίδιος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ανέθεσε τον προγραμματισμό των ωρών προπόνησης στο παρκέ στο Κονταξοπούλειο στο συγκεκριμένο υπάλληλο του γραφείο αθλητισμού που είναι πρόεδρο αθλητικού συλλόγου και μάχεται λυσσαλέα το ΔΑΣΩ διαδίδοντας ότι θα το διαλύσει . 

Ο δήμαρχος χάνοντας την ψυχραιμία του, καθώς καταλάβαινε και ίδιος την κατάφορη και ολοφάνερη αδικία σε βάρος του ΔΑΣΩ που δεν ήθελε να παραδεχτεί , έγινε επιθετικός και άσκησε βία και λεκτικά αλλά και με πράξεις καθώς σε κατάσταση εκτός εαυτού, πέταξε στο πρόσωπο μέλους της διοίκησης του ΔΑΣΩ ένα σύνολο σελίδων με εκτυπωμένες αναρτήσεις από συγκεκριμένο site.(oraiokastro-city)

Το παραπάνω site αναφέρεται και τοποθετείται στα δρώμενα του Ωραιοκάστρου. 

Ο δε εντεταλμένος στα αθλητικά έφτασε στο σημείο να προσβάλει και να συκοφαντήσει τη διοίκηση του ΔΑΣΩ και το συγκεκριμένο site ότι με 50 ευρώ εξαγοράζεται για να ασκεί κριτική στον ίδιο. Ο δήμαρχος γνωρίζοντας την φιλική σχέση μέλους της διοίκησης του ΔΑΣΩ με τον διαχειριστή του site, μάλλον θεωρεί υπεύθυνο το ΔΑΣΩ για τις αναρτήσεις στο site (τελείως αβάσιμα και παράλογα βέβαια) και "τιμωρεί" τον αθλητικό Σύλλογο ΔΑΣΩ με μείωση των ωρών προπόνησης. Αυτή η ενέργεια του δημάρχου θεωρήθηκε από τα μέλη της διοίκησης μας ωμός εκβιασμός ώστε να ασκηθεί πίεση στο παραπάνω site, για να μην ασκεί κριτική στις επιλογές του δήμου, με αντάλλαγμα να μας δοθούν οι ώρες προπόνησης που μας αναλογούν. 

Δεν καταλάβατε κύριε δήμαρχε ότι με την μείωση των ωρών προπόνησης δεν τιμωρείται την διοίκηση του ΔΑΣΩ αλλά τους δημότες του δήμου Ωραιοκάστρου και τα παιδιά τους, που εμπιστευτήκαν το ΔΑΣΩ , ένα σύλλογο με συνεχή εξέλιξη , άνοδο και πολλές επιτυχίες.
Εκτός κι αν τιμωρώντας τους γονείς που εμπιστευτήκαν τα παιδιά τους στο ΔΑΣΩ πιστεύεται ότι με την μείωση των ωρών προπόνησης θα τους αναγκάσετε να αποχωρήσουν από το ΔΑΣΩ. Έτσι ίσως ελπίζεται ότι αφού δεν καταφέρατε να πλήξετε δικαστικά το ΔΑΣΩ που αθωώθηκε πανηγυρικά, θα πετύχετε τον στόχο σας που είναι αν όχι η διάλυση η υποβάθμιση του ΔΑΣΩ. 

Από ότι φαίνεται ο δήμαρχος και συνεργάτες του δεν θέλουν καμία κριτική για την εξωφρενική συμπεριφορά τους. Είναι ολοφάνερο ότι ο δήμαρχος και κάποιοι συνεργάτες του δεν έχουν αναληφθεί το ρόλο τη τοπικής αυτοδιοίκησης . Ο ρόλος σας δεν είναι να ευνοείται απροκάλυπτα τους υμετέρους που ενεργούν άδικα , αλλά να εξασφαλίζεται τη δίκαιη μεταχείριση όλων των συλλόγων. Εκτός και αν θεωρείται ότι ο δήμαρχος είναι τοπικός άρχοντας μόνον ορισμένων ατόμων και όχι όλων των δημοτών.
Η διοίκηση του συλλόγου μετά την στάση δημάρχου αποφάσισε να καλέσει σε συνάντηση τους γονείς των αθλητών του ΔΑΣΩ να τους ενημερώσει και να αποφασίσουν από κοινού τις περαιτέρω ενέργειες. 

Επειδή όλα τα προγράμματα προπονήσεων πρέπει βάσει κανονισμού να εγκρίνονται από το δημοτικό συμβούλιο, η διοίκηση του Συλλόγου μας αποφάσισε να ενημερώσει όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο και να αναδείξει το υπάρχον πρόβλημα."

Δημοφιλή Άρθρα

Ανάβει φωτιές το δάνειο των περίπου 2 εκατ. ευρώ για σκέπαστρο στο κολυμβητήριο

Ανάβει φωτιές το δάνειο των περίπου 2 εκατ. ευρώ για σκέπαστρο στο κολυμβητήριο Στη διερεύνηση της αγοράς για δάνειο περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κατασκευαστεί στέγαστρο στο δημοτικό κολυμβητήριο του Ωραιοκάστρου, προχωρά…

Κυριακή, 03 Ιούνιος 2018

«Οι 3 ερωτήσεις» στον τέως δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο από το Polites Oraiokastrou

«Οι 3 ερωτήσεις» στον τέως δήμαρχο Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντο από το Polites Oraiokastrou Ο τέως δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, της δημοτικής παράταξης ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ, δέχτηκε ευγενικά να απαντήσει σύντομα σε τρεις ερωτήσεις, μία…

Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018

«Λέμε και ξελέμε» από τον Αστέριο Γαβότση

«Λέμε και ξελέμε» από τον Αστέριο Γαβότση «Παινευτήκατε ότι μειώσατε κατά 47% τα δημοτικά τέλη. Καταστρέψατε τον δήμο γιατί τον πήγατε ενάμιση εκατομμύριο μείον»... για πολλοστή φορά…

Πέμπτη, 24 Μάιος 2018

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά Μακριά από το Ωραιόκαστρο, σε μεζεδοπωλείο του δήμου Λαγκαδά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέφαγαν μαζί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου…

Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

Κύλιση στην Αρχή