Ηλ. Ζιακούλης: SMS για τα σκουπίδια και τα προβλήματα της καθημερινότητας

Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 12:59

Ακόμα και με SMS, μεταξύ άλλων, σκέφτεται να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα της καθαριότητας του δήμου, ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Ζιακούλης, όπως δήλωσε στο Polites Oraiokastrou με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. 

Έχοντας ήδη αποφασίσει ποια πράγματα θα πρέπει να γίνουν πρώτα προκειμένου να κερδίσει τη μάχη στα θέματα της καθημερινότητας, ο νέος αντιδήμαρχος υπογράμμισε ότι θα προχωρήσει ακόμα και σε "ηλεκτρονική καταγραφή των προβλημάτων με άμεση επικοινωνία των πολιτών και της αντιδημαρχίας καθαριότητας μέσω SMS" έτσι ώστε να αντιμετωπίζει σε γρήγορο χρόνο την "καθημερινή μάχη με τα προβλήματα τα οποία είναι πολλά"

Ο κ. Ζιακούλης υπογράμμισε ταυτόχρονα πως "σε αυτή την κατεύθυνση έγινε και η αύξηση των δημοτικών τελών ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε όσο το καλύτερο γίνεται"

Τώρα όσον αφορά τη θέση του προέδρου της ΔΗΚΕΩ την οποία ήδη κατέχει, τόνισε ότι: "Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο, υπάρχει σε εξέλιξη ένας δικαστικός αγώνας στη Δημοτική Επιχείρηση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραμονή μου στη ΔΗΚΕΩ και στο προεδρείο της δημοτικής επιχείρησης", ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα τοποθετηθεί αντιπρόεδρος στη δημοτική επιχείρηση με αυξημένες αρμοδιότητες. "Θα υπάρξει αντιπρόεδρος μέλος του δημοτικού συμβουλίου της παράταξής μας, ο οποίος θα ασκεί ουσιαστικά τα καθήκοντα του αντιπροέδρου με αυξημένες αρμοδιότητες. θα τον ανακοινώσει σύντομα ο κ. Δήμαρχος"

Για την τοποθέτηση του κ. Χατζηαντωνίου ως εντεταλμένος σύμβουλος για την εποπτεία των υπηρεσιών και τον συντονισμό των δράσεων του εργοταξίου, ο κ. Ζιακούλης είπε: "Η τοποθέτηση και του κ. Χατζηαντωνίου έχει ως σκοπό τη λύση αυτών των προβλημάτων. Θεωρώ πως είναι καλύτερα, έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα αν υπάρχει διαχωρισμός σε κάποιους τομείς", ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για το έργο του τον τέως αντιδήμαρχο Καθαριότητας. 

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Χατζηαντωνίου (επίσης μιλώντας στο Polites Oraiokastrou) αναφέρθηκε στην καθημερινότητα του δημότη υπογραμμίζοντας ότι: "έχουμε χρέος να διαμορφώνουμε μία νέα καθημερινότητα που να προσφέρει -στο μέτρο του δυνατού- ουσιαστικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών μας."

 

Αστ. Γαβότσης για τα νέα καθήκοντα των συνεργατών του

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την ανακοίνωση της διοίκησης για την παραίτηση και στη συνέχεια την αντικατάσταση του τέως αντιδημάρχου καθαριότητας, Κυριάκου Ιωσηφίδη, σήμερα, με νέο δελτίο τύπου, ο δήμαρχος ευχαρίστησε "από καρδιάς" τον στενό του συνεργάτη κ. Ιωσηφίδη και παρουσίασε την επιστολή παραίτησής του.

 

Δήλωση δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση μετά την υποβολή παραίτησης του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Κυριάκου Ιωσηφίδη και την ανάληψη των καθηκόντων του νέου αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Ηλία Ζιακούλη και του νέου εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα εργοταξίου Ευάγγελο Χατζηαντωνίου.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον στενό μου συνεργάτη Κυριάκο Ιωσηφίδη για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια και την προσφορά του στον τομέα αρμοδιοτήτων του κάτω από δύσκολες, κατά γενική ομολογία, συνθήκες. Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και σύντομη ενεργή επάνοδο στη διοίκηση του δήμου μας. Παράλληλα, εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους στον νέο αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Ηλία Ζιακούλη και τον νέο εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα εργοταξίου Ευάγγελο Χατζηαντωνίου. Είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσετε τον δύσκολο και απαιτητικό τομέα της εν λόγω αντιδημαρχίας με αίσθημα ευθύνης, ευσυνειδησία και πάντα σε στενή συνεργασία με τους πολίτες του δήμου μας».

 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής παραίτησης του πρώην αντιδημάρχου Κ. Ιωσηφίδη:

«Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,

Παρακαλώ όπως δεχθείτε την παραίτησή μου από τη θέση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου Ωραιοκάστρου, δεδομένου ότι σοβαροί λόγοι υγείας δεν μου επιτρέπουν να εκτελώ τα καθήκοντά μου κατά τον τρόπο που ο νόμος ορίζει και η συνείδησή μου επιβάλλει. Παραμένω, ωστόσο, πιστός στρατιώτης και υποστηρικτής της πολιτικής και των αρχών που από κοινού υπηρετούμε και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να σας στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο που επιτελείτε στο δήμο μας».

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή