Ξεχωριστή παρουσία η Μαρία Τσακίρη στις εκλογές του ΕΒΕΘ

Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 23:20

"Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποτελεί σημαντικότατη πύλη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας προς τον υπόλοιπο κόσμο. Ένα ισχυρό Επιμελητήριο είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο στις ημέρες που βιώνουμε για τον εξωστρεφή προσανατολισμό που πρέπει στρατηγικά να κατευθυνθεί ολόκληρη η οικονομία της χώρας μας. Σε αυτήν ακριβώς την προσπάθεια συμπαρατάσσομαι, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και καινοτόμες ιδέες στον σκληρό τομέα των εξαγωγών, με το συνδυασμό "Νέο Επιμελητήριο" υπό την ηγεσία του κ. ΙωάννηΜασούτη. Στόχος όλων μας η δημιουργία υπεραξίας στις επιχειρήσεις και στα προϊόντα που εξάγονται απο τη χώρα μας προς τον υπόλοιπο πλανήτη."

Μαρία Τσακίρη

..........................

Η Μαρία Τσακίρη, κόρη του Γιάννη Τσακίρη και της Ροδής Καπουρτζούδη, γεννήθηκε το 1987 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και μεγάλωσε στη Νεοχωρούδα του δήμου Ωραιοκάστρου. Επιπλέον έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Παύλο Τσακίρη. 

Αφού αποφοίτησε το 2005 από το Ελληνογαλλικό Κολλέγιο Δελασάλ συνέχισε τις σπουδές της στην Γυμναστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας το πάθος της για τον στίβο, στον οποίο διέπρεψε ως πρωταθλήτρια στα αγωνίσματα ταχύτητας στα παιδικά και τμήματα νεανίδων. 

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η επαγγελματική της πορεία είναι πλούσια καθώς από το 2005 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων της οικογενειακής επιχείρησης «Αβγά Τσακίρη», ηγέτιδα στον χώρο της αβγοπαραγωγής από το 1963. 

Το 2011, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και σε ηλικία μόλις 24 ετών, αναλαμβάνει την Διοίκηση του Υποκαταστήματος της εταιρείας στην Αθήνα, όπου και εγκαθίσταται για δύο χρόνια. 

Tο 2013 ξεκινά παρακολούθηση μαθημάτων και σεμιναρίων Διοίκησης Επιχειρήσεων στο κορυφαίο "Business School" της Ευρώπης, στο Insead του Παρισιού στη Γαλλία, αποκομίζοντας σημαντικότατες παραστάσεις σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης.

Το 2014 επιστρέφει στην Ελλάδα με νέες ιδέες και ένα φιλόδοξο και πρωτοπόρο concept. Σχεδιάζει και αναπτύσσει την premium σειρά δημητριακών "Le Petit Déjeuner", σειρά η οποία αρχικά προωθείται στην ελληνική αγορά στα τέλη του ίδιου χρόνου. 

Έπειτα από δύο χρόνια εντατικής μελέτης της παγκόσμιας αγοράς, συμμετοχές σε εκθέσεις σε Ευρώπη και Ασία, και ενώ τα προϊόντα «Le Petit Dejeuner» βρίσκονται στα ράφια των μεγαλύτερων σούπερ μάρκετ της Ελλάδας, ξεκινά και η εξαγωγική δραστηριότητα. Το 2016 συνάπτονται εμπορικές συμφωνίες πώλησης της σειράς "Le Petit Déjeuner", σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ανά τον κόσμο. 

Σήμερα τα προϊόντα "Le Petit Déjeuner", ένα μόλις χρόνο μετά την έναρξη του λανσαρίσματος τους στην παγκόσμια αγορά, βρίσκονται στα ράφια πολυκαταστημάτων της Ρωσίας, Ρουμανίας, Ισπανίας, Ταϊβάν, Νότια Κορέας και της Κίνας ανταγωνιζόμενα με τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του είδους παγκοσμίως. Η τελευταία μεγάλη της επιτυχία, συνίσταται στην συμφωνία για είσοδο των προϊόντων "Le Petit Déjeuner", στην τεράστια αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Για την επαγγελματική της δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή της εταιρίας «Tsakiris Family» στα "ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS".

Μία δυναμική παρουσία ενός νέου, δικού μας ανθρώπου στις εκλογές της 4ης και 5ης Δεκεμβρίου στην κατηγορία των Εξαγωγών.

Δημοφιλή Άρθρα

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο»

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο» Στον φανατισμό και στη διχόνοια φαίνεται να επενδύει προεκλογικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όπως έδειξε τουλάχιστον με τον λόγο…

Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Ψηφιακές εικόνες από το Ενεργειακού τύπου στέγαστρο που προτίθεται να κατασκευάσει η διοίκηση του δήμου προκειμένου να «κλείσει» το δημοτικό…

Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε»

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Η αδιάφορη αλλά συνάμα παθητική στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών του ή των…

Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά Μακριά από το Ωραιόκαστρο, σε μεζεδοπωλείο του δήμου Λαγκαδά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέφαγαν μαζί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου…

Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

Κύλιση στην Αρχή