Χωρίς φαγητό οι παιδικοί σταθμοί του Ωραιοκάστρου!

Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 13:52

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας του δήμου φαίνεται να μην προνόησε έγκαιρα να καλύψει τις ανάγκες των νηπίων σε φαγητό, με αποτέλεσμα να πηγαινοέρχονται καθημερινά, τις τελευταίες ημέρες, τα ταπεράκια με πρωϊνό - μεσημεριανό από τους γονείς, οι οποίοι πληρώνουν άμεσα ή έμμεσα (ΕΣΠΑ) τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Ωραιοκάστρου. 

Την καταγγελία αυτή έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δ.Ε Ωραιοκάστρου, Γιάννης Θεοδωρίδης, ο οποίος με δηλώσεις στο Polites Oraiokastrou, υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα που επιβάλλεται να λυθεί «χθες». 

 

Screen Shot 2018-02-28 at 15 Fotor

 

«Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας ενός λάθους από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου στο τμήμα προμηθειών, τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα» είπε ο κ. Θεοδωρίδης, και συνέχισε: «μάλιστα η κ. Αντωνιάδου δεν μου έδωσε σαφή χρονοδιάγραμμα για το πότε προβλέπεται να δοθεί λύση για το φαγητό των παιδιών, και αυτό είναι κάτι που μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Ούτε τι ακριβώς έχει συμβεί με τον διαγωνισμό γνωρίζουμε, ούτε τι θα γίνει στο μέλλον. Μόνο να ενημερώσουμε τους γονείς τις τελευταίες ημέρες να έχουν ταπεράκια με φαγητό στα παιδιά» συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρίδης.

 

Screen Shot 2018-02-28 at 13 Fotor

 

Το θέμα αυτό έφερε με ερώτησή του προς τον δήμαρχο στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο επικεφαλής της «Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Πρόταση» Γιώργος Παπακωνσταντίνου χωρίς όμως να πάρει απάντηση από τη διοίκηση, αφού η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ απουσίαζε λόγω ασθένειας.

«Μα είναι απίστευτο! Δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζει ο δήμαρχος, πως επί τέσσερις ημέρες δεν έχει φαγητό να δώσει στα νήπια στους παιδικούς σταθμούς» δήλωσε στο Polites Oraiokastrou ο κ. Παπακωνσταντίνου σχολιάζοντας το «δεν ξέρω» που πήρε ως απάντηση από τα χείλη του Αστέριου Γαβότση, επειδή έλλειπε η κ. Αντωνιάδου. «Οι ευθύνες του δημάρχου δεν κρύβονται ούτε πίσω από ένα «δεν ξέρω», ούτε πίσω από τις απουσίες των δημοτικών του συμβούλων για οποιονδήποτε λόγο. Δεν ήξερε προχθές για τις ελλείψεις των μαθητών στα σχολεία του δήμου, δεν ήξερε σήμερα για την έλλειψη φαγητού των νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Ωραιοκάστρου που υποτίθεται πως είναι και δήμαρχος. Αύριο σε τι θα αιφνιδιαστεί πάλι, τι δε θα γνωρίζει για τα παιδιά; Θέλουμε γρήγορα απαντήσεις και ακόμα γρηγορότερα λύση στο θέμα» κατέληξε στις δηλώσεις χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου. 

Το Polites Oraiokastrou επικοινώνησε σήμερα με την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΩ, Ρένα Αντωνιάδου η οποία λόγω ασθένειας δεν ήταν σε θέση να κάνει δηλώσεις, ωστόσο δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Η ερώτηση στο χθεσινό Δ.Σ του κ. Παπακωνσταντίνου σε βίντεο

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή