Γιατί παραιτήθηκε ο Άγγελος Πανούσης από τη διοικούσα παράταξη

Τετάρτη, 04 Απρίλιος 2018 19:27

Την αποχώρησή του από τη διοικούσα παράταξη του Αστέριου Γαβότση έκανε γνωστή με επιστολή του προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ και ένα από τα πιο αξιόλογα στέλεχη της «Πολιτείας με Όραμα», Άγγελος Πανούσης.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει στην επιστολή του, την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το www.politesoraiokastrou.gr, ο κ. Πανούσης πίστευε πως «με την πάροδο του χρόνου η διοίκηση θα βελτιώνεται και ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο της». Επίσης, εκτιμούσε πως «η διοίκηση θα υλοποιήσει τα έργα υποδομής και θα πραγματοποιήσει όσα ακόμη δεσμεύθηκε και υποσχέθηκε προεκλογικά στους πολίτες του Ωραιοκάστρου»

Ακόμα, το τέως μέλος της δημοτικής παράταξης του κ. Γαβότση υπογραμμίζει ότι «καθημερινά παρατηρούνται φαινόμενα διοικητικής δυσλειτουργίας στο Δήμο μας με λάθη και παραλείψεις. Τις περισσότερες φορές τα φαινόμενα αυτά παρατηρούνται ακόμη και σε απλά θέματα», ενώ σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το πρόσωπο του Αστέριου Γαβότση, λέει: «Οι τελευταίες εξελίξεις και όχι μόνο αφενός με θλίβουν, αφετέρου ενισχύουν τη σιγουριά της απόφασης μου ότι δε μπορώ να συνεχίσω τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να συνεργάζομαι μαζί σας και με την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ».

Καταλήγοντας ο Άγγελος Πανούσης στην επιστολή του έκανε πλέον σαφές πως «τελικά σήμερα δεν έχω καμία ηθική και πολιτική δέσμευση προς την εν λόγω παράταξη»

Ακολουθεί η επιστολή προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου

...............................

Αξιότιμε Κε Δήμαρχε, 

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 συστρατεύτηκα μαζί σας στην παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας. Στα τέσσερα αυτά χρόνια περάσαμε πολλά και μου αναθέσατε καθήκοντα τα οποία κατά γενική ομολογία ολοκλήρωσα με επιτυχία. 

Πίστευα ότι με την πάροδο του χρόνου η διοίκηση θα βελτιώνεται και ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο της. Επίσης εκτιμούσα ότι η διοίκηση θα υλοποιήσει τα έργα υποδομής και θα πραγματοποιήσει όσα ακόμη δεσμεύθηκε και υποσχέθηκε προεκλογικά στους πολίτες του Ωραιοκάστρου. 

Δυστυχώς όμως, καθημερινά παρατηρούνται φαινόμενα διοικητικής δυσλειτουργίας στο Δήμο μας με λάθη και παραλείψεις. Τις περισσότερες φορές τα φαινόμενα αυτά παρατηρούνται ακόμη και σε απλά θέματα. Οι τελευταίες εξελίξεις και όχι μόνο αφενός με θλίβουν, αφετέρου ενισχύουν τη σιγουριά της απόφασης μου ότι δε μπορώ να συνεχίσω τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να συνεργάζομαι μαζί σας και με την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ».

Κρίνω τελικά ότι σήμερα δεν έχω καμία ηθική και πολιτική δέσμευση προς την εν λόγω παράταξη.

Με τιμή,

Άγγελος Πανούσης
Οικονομολόγος MBA,MSc

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή