Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας στο πάρκο «Αναψυχής & Ψυχαγωγίας» του Ωραιοκάστρου

Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 11:33

Αντικρίζοντας κανείς την απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει σήμερα το πάρκο της «19ης Μαΐου» στην περιοχή «Βουναλάκι» Ωραιοκάστρου, καταλήγει εύκολα στο συμπέρασμα, πως πρόκειται για ένα «Πάρκο Αναψυχής & Ψυχαγωγίας» μόνο κατ' ευφημισμό. 

Ο χώρος που εγκαινίασε μετά βαΐων και κλάδων τον Ιούνιο του 2016 ο Αστέριος Γαβότσης, έχει δυστυχώς εγκαταλειφθεί στην τύχη του, με τη διοίκηση του δήμου να σφυρίζει αδιάφορα στις συνεχείς οχλήσεις των δημοτών.

 

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ στα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ                                                                 ΛΕΙΠΕΙ Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ

Beauty 73zb ole   880

 

Η μπρούτζινη πλακέτα η οποία είχε τοποθετηθεί κάτω από τη επιγραφή του δήμου Ωραιοκάστρου τιμώντας τη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, έχει ξηλωθεί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την αντικατάστασή της. 

(Εγκαίνια... με ξένα κόλλυβα στο "Πάρκο 19ης Μαΐου". Ξήλωσαν την τιμητική πλακέτα "δείγμα" http://www.politesoraiokastrou.gr/oraiokastro/item/6367-leipei-i-epifrafi-onomatodosia-parko-pontioi-oraiokastro.html)

«ΡΙΖΩΣΑΝ» τα ΠΑΓΚΑΚΙΑ 

40 copy

 

Το γραφικό παρεκκλήσι Πέτρου και Παύλου έχει «πνιγεί» από τα χόρτα, τα παγκάκια έχουν «ριζώσει». Στη παιδική χαρά ακόμα να τοποθετηθούν τα νέα όργανα για να παίζουν τα παιδιά, ο δρόμος ανάμεσα στα δέντρα όπου γινόταν η λιτανεία της άγιας εικόνας έχει γίνει άβατος, σκουπίδια παντού.

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ                                                                           ΣΗΜΕΡΑ

22  33


Επικριτικός απέναντι στη διοίκηση του δήμου στάθηκε και ο πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας Θόδωρος Ματσουκατίδης, ο οποίος μιλώντας στο Polites Oraiokastrou, υπογράμμισε ότι «ο δήμος φαίνεται δυστυχώς να αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών από μια εμφανή απόσταση και κυρίως με πλήρη αδιαφορία. Οι ευθύνες της διοίκησης είναι μεγάλες.Μία διοίκηση η οποία αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα αυτονόητα, μετά μάλιστα από τέσσερα χρόνια παρουσίας της στο τιμόνι του δήμου. Εκτός πια αν επιλέγει να παρεμβαίνει στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, όσο πιο κοντά χρονικά γίνεται στη λήξη της θητείας της, προκειμένου να φανεί ότι παράγει έργο».

 

ΒΙΝΤΕΟ: «ΔΑΣΟΣ» ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ

 

ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ

 

.......................

Διαβάστε τότε το ρεπορτάζ: "Πάρκο 19ης Μαΐου" στο Ωραιόκαστρο

( http://www.politesoraiokastrou.gr/oraiokastro/item/5754-onomatodosia-ekklisaki-pontos-oraiokastro.html)

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή