Ξεκινούν οι εγγραφές για το «Παιδί και Θάλασσα» στο Δ. Ωραιοκάστρου

Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018 14:57

photo/politesoraiokastrou.gr photo/politesoraiokastrou.gr

Από τις 2 έως και τις 13 Ιουλίου -ημέρα Παρασκευή- θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Παιδί & θάλασσα» του δήμου Ωραιοκάστρου, οι αιτήσεις συμμετοχής του οποίου ξεκινούν από τις 22 Ιουνίου έως και 27 Ιουνίου 2018. 

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά δημοτών και κατοίκων του Δήμου που ολοκλήρωσαν την τρίτη τάξη Δημοτικού έως και τη δεύτερη τάξη Γυμνασίου, δηλαδή 8 - 14 ετών. Προορισμός φέτος η Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής. Η μεταφορά από και προς την παραλία θα γίνεται με λεωφορεία του δήμου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή είναι:

1. Αίτηση ενδιαφέροντος. 

2. Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα πως το παιδί παρακολουθείται τακτικά από γιατρό, ο οποίος έχει βεβαιώσει τους γονείς για την καλή υγεία του. 

3. Πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα και βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ( για τη χρήση του δικαιώματος έκπτωσης). 

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, (για τη χρήση του δικαιώματος έκπτωσης). 

 

H οικονομική συμμετοχή των οικογενειών καθορίζεται ως εξής: 

• Σαράντα ευρώ (40€) ανά παιδί.

• Για το δεύτερο παιδί υπάρχει έκπτωση 50%, δηλαδή είκοσι ευρώ (20€) και για το τρίτο παιδί δωρεάν συμμετοχή.

• Παιδί με δύο γονείς άνεργους και οικογενειακό εισόδημα κάτω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€), θα έχει δωρεάν συμμετοχή.

• Παιδί με δύο γονείς άνεργους και οικογενειακό εισόδημα άνω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€) θα έχει έκπτωση 50%, δηλαδή συμμετοχή 20€ για κάθε παιδί. 

• Παιδί μονογονεϊκης οικογένειας με άνεργο γονέα και εισόδημα κάτω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€), θα έχει δωρεάν συμμετοχή.

• Παιδί μονογονεϊκης οικογένειας με άνεργο γονέα και εισόδημα άνω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€), θα έχει έκπτωση 50%, δηλαδή συμμετοχή 20€ για κάθε παιδί. 

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 22 Ιουνίου έως και 27 Ιουνίου 2018

Οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να προμηθευτούν από το γραφείο αθλητισμού, στο δημοτικό κολυμβητήριο του Ωραιοκάστρου (τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 - 690793 - Γιάτσης Δημήτριος). 

Οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να προμηθευτούν από το δημοτικό κατάστημα στη Λητή (1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2394 - 330501 - Νίκας Λευτέρης). 

Οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να προμηθευτούν από το δημοτικό κατάστημα στον Πεντάλοφο (τηλέφωνο επικοινωνίας 2313 - 300801 - Παπαδημητρίου Μάρω).

 

..........................................

(Επειδή ξεφυτρώνουν «σαν τα μανιτάρια» στο facebook παρόμοιες σελίδες με την ίδια ονομασία χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση με εμάς, τη δική μας σελίδα «Πολίτες Ωραιοκάστρου» στο facebook, θα τη βρείτε μόνο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/)

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο»

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο» Στον φανατισμό και στη διχόνοια φαίνεται να επενδύει προεκλογικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όπως έδειξε τουλάχιστον με τον λόγο…

Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Ψηφιακές εικόνες από το Ενεργειακού τύπου στέγαστρο που προτίθεται να κατασκευάσει η διοίκηση του δήμου προκειμένου να «κλείσει» το δημοτικό…

Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε»

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Η αδιάφορη αλλά συνάμα παθητική στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών του ή των…

Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά Μακριά από το Ωραιόκαστρο, σε μεζεδοπωλείο του δήμου Λαγκαδά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέφαγαν μαζί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου…

Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

Κύλιση στην Αρχή