Συγκέντρωση για τη δημιουργία νέου λατομικού χώρου στον Δρυμό

Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 21:05

Περίπου δύο εβδομάδες μετά από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να παραχωρήσει 340 στρέμματα του Δρυμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για λατομική χρήση, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και στενός συνεργάτης του δημάρχου Κώστας Πατσαλάς, καλεί με ανακοίνωση – πρόσκληση τους κατοίκους του Δρυμού και του Μονολόφου για ενημέρωση στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.

Πρόκειται για το τμήμα Άσσηρος - Νέα Σάντα στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Δοϊράνης, ένα έργο «πνοής» όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στο ΔΣ η ίδια η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου θέτοντας μάλιστα στους δημοτικούς συμβούλους ξεκάθαρα και -για ορισμένους- «εκβιαστικά» το δίλημμα ή της παραχώρησης του χώρου για εξόρυξη υλικού ή της ευθύνης του κινδύνου απένταξης από το ΕΣΠΑ ενός μεγάλου έργου.

Ο κ. Πατσαλάς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να επιθυμεί διακαώς την κάθοδό του τον Μάϊο του 2019 ως ανεξάρτητος πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού, είχε μιλήσει περί «εκβιαστικού ψευδοδιλήμματος», στηλίτευσε τη στάση των συναδέλφων του απέναντι στην «απόφαση του τοπικού που αγνοήθηκε» και διάβασε (τοπικό συμβούλιο) ένα ένα όλα τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που πήραν μέρος στο τελευταίο ΔΣ, αναφέροντας ποιος ψήφισε "υπέρ" και ποιος "κατά" της παραχώρησης της χορτολιβαδικής έκτασης για δημιουργία λατομικού χώρου στον τόπο του.

«Υπέρ» της παραχώρησης της δημοτικής έκτασης για τη δημιουργία λατομικού χώρου στον Δρυμό από την παράταξη του κ Γαβότση ψήφισαν 12 δημοτικοί σύμβουλοι: Θεόφιλος Σημαιοφορίδης, Αταμιάν Πέτρος, Ευθυμίου Θεόφιλος, Χατζηαντωνίου Βαγγέλης, Καρύδης Αθανάσιος, Τσακαλίδης Ηρακλής, Παναγιωτίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Νίκος, Ζιακούλης Ηλίας, Βαμβάκη Λιμπαντέ, Πορφυριάδης Παντελής, Λοκοβίτης Νίκος.

Από τη δημοτική παράταξη του κ Σαραμάντου ψήφισαν «υπέρ» 4 δημοτικοί σύμβουλοι: Σαραμάντος Δημήτρης, Καρασαββίδης Δημήτρης, Δούμπαλας Κυριάκος, Λαζαρίδης Γιώργος.

Από την παράταξη του κ. Παπακωνσταντίνου ψήφισαν «υπέρ» 3 δημοτικοί σύμβουλοι: Παπακωνσταντίνου Γιώργος, Κανταρτζής Βαγγέλης και Παραπανίσιος Γιώργος.

«Κατά» ψήφισαν ο Γρηγόρης Εδιρνέλης (Αλληλεγγύη Ανατροπή), Άγγελος Θεμελής (Λαϊκή Συσπείρωση), Β. Καραστερίου, Π. Κοϊτσίδης, Μοδίτσης, Χ. Τερζής και Κ. Πατσαλάς. «Παρών» ψήφισαν Α. Πολυχρονίδης και Θ. Δίγκαλης.

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή