Ο Δ. Σαραμάντος "αδειάζει" τον Αν. Πολυχρονίδη - Σε τροχιά σύγκρουσης οι δύο άντρες

Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 22:41

Σε οριακό σημείο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις μεταξύ Δημήτρη Σαραμάντου και Ανέστη Πολυχρονίδη, μετά τη κίνηση του τέως αντιδημάρχου Τ.Ε να μαζέψει υπογραφές από στελέχη της δημοτικής παράταξης «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ» προκειμένου -σύμφωνα με τον κ. Σαραμάντο- να τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού. 

Η κίνηση αυτή του κ. Πολυχρονίδη που έγινε μετά την απόφαση του τέως δημάρχου να κατέβει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην ΠΚΜ, δημιούργησε ένα «ψυχροπολεμικό» κλίμα ανάμεσα στους δύο πολιτικούς άντρες, με τον κ. Σαραμάντο να φτάνει στο σημείο να «απειλεί» ευθέως ακόμα και με διαγραφή του παλαιού συνεργάτη του από τη δημοτική παράταξη! 

Μιλώντας στο Polites Oraiokastrou ο τέως δήμαρχος Ωραιοκάστρου υπογράμμισε, ότι τίποτα απολύτως δεν «κληρονομείται», πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα μέσα από τις όποιες πολιτικές ή προσωπικές του επιδιώξεις να «αποπροσανατολίζει» τους δημότες και τα στελέχη που στήριξαν τη δημοτική παράταξη και τέλος, ότι η δημοκρατία μέσα σε έναν συνδυασμό δε θεμελιώνεται με «πονηριές» αλλά είναι συνυφασμένη με τις συμμετοχικές διαδικασίες. 

«Όποιοι νομίζουν ότι μαζεύοντας υπογραφές αυτομάτως τίθενται και επικεφαλής μίας δημοτικής παράταξης πλανώνται πλάνην οικτράν. Η παράταξη «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ» δε μεταβιβάζεται από κανέναν, ούτε κληρονομείται σε κανέναν, πόσο μάλλον σε ανθρώπους που πριν από μερικούς μήνες μία βραδιά στον Λαγκαδά της γύρισαν την πλάτη και αποχώρησαν» θα πει ο κ. Σαραμάντος και θα συνεχίσει: 

«Κανένας Ανέστης Πολυχρονίδης δεν έχει το δικαίωμα μέσα από τις όποιες πολιτικές ή προσωπικές του επιδιώξεις να «αποπροσανατολίσει» τους δημότες και τα στελέχη που στήριξαν τη δημοτική παράταξη, να καταργήσει τη δημοκρατική συμμετοχική διαδικασία νομίζοντας ότι θα πάρει με το έτσι θέλω ή με πονηριές το «δαχτυλίδι» το οποίο φαντάζεται. Δαχτυλίδια δεν έχουμε εδώ ούτε υπήρχαν ποτέ στην "ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ"Ο τρόπος που προσπαθεί να σφετεριστεί την παράταξη είναι απαράδεκτος τη στιγμή μάλιστα που επικεφαλής της παραμένω εγώ μέχρι τις εκλογές του 2019, αλλιώς νά η πόρτα της εξόδου, δίπλα είναι. Αν θέλει ο οποιοσδήποτε να δημιουργήσει κάτι καινούργιο φυσικά έχει δικαίωμα να το κάνει. Ας προχωρήσει στην ίδρυση του, ας του δώσει όνομα, «σάρκα» και «οστά» θα καταλήξει ο τέως δήμαρχος Ωραιοκάστρου. 

Ο κ. Σαραμάντος κατέληξε με νόημα, πως η δημοτική παράταξης «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ» θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019, με ανοιχτό μάλιστα το ενδεχόμενο συμμετοχής της στα εκλογικά δρώμενα του τόπου το 2023, έστω και με αλλαγή ηγεσίας, πάντα όμως από μέσα συμμετοχική - εκλογική διαδικασία των φίλων της παράταξης.

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή