parelasi...

Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 18:29

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

-Φωτό: Το θέμα δεν είναι τι (μπορεί να) ρώτησε ο Αστέριος τον Σωκράτη (επίσκεψη ΠτΔ), αλλά ποια είναι η απάντηση που (μπορεί να) έλαβε! Οϊμέ ο τάλας.

....................

-Πως το έγραψε ο professor; «να μου το θυμηθείτε, σε λίγο καιρό ο μόνος λόγος για να έρθει ένας επισκέπτης στο Ωραιόκαστρο θα είναι το ...καρναβάλι της Ξάνθης»! Το 12άρι του κοινού goes to κ Θόδωρο.

....................

-«Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι» είπε στην παρέα ο chief Ηλίας (του 16ου ;) ευρισκόμενος εις το αρμόδιο τμήμα. Που και να μην έπαιρνε μαζί και τους νομικούς του(!) συμβούλους, για να «καθαρίσει» τα της δημοτικής επιχείρησης και τα χρωστούμενα. Τραγέλαφος. Κορώνες και ημέτεροι. Ως συνήθως.

....................

-Χώρια που δημοτικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις οσονούπω θα είναι μαζί μια μεγάλη οικογένεια. Όλοι και όλα, να μπουν γρήγορα στον δήμο. Έτσι θα γλιτώσουμε από «χρέη» και γκρίνιες. Να δούμε.

....................

-Βράζει στο ζουμί του τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε της ύδρευσης. Κόκκινο πανί ο γιατρός. «Παραιτήσου», όχι «δεν παραιτούμαι». «Διώξε τον αντιπρόεδρο» από τη μια, «να το κάνεις εσύ» από την άλλη. Άντε να δούμε μετά πως θα βολέψουμε το Χριστινάκι.

....................

-Πάντως για παραιτήσεις και δυσαρεστημένα πρόσωπα, δε θα γράψουμε ξανά. Φτάνει. Μας ακολουθεί ο boss και μετά λύνει (προσωρινά βέβαια) τις παρεξηγήσεις. Τι θα γίνουμε εμείς δηλαδή, "κλέφτες"; Εκτός αν τα γνωρίζει (μία υπόθεση κάνουμε) και κάνει το «κορόϊδο». Μια χαρά το κλίμα που έχει ο Δρυμός. Yet...

....................

-Προσεχώς στο «θέατρο», το έπος του αυτοδιοικητικού ανασχηματισμού. Ολοταχώς σε αλλαγές προκειμένου να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο γιατρός. Για να αποφύγει το «μαύρο στον Μαυρογιαλούρο». Αλλά και για να «σώσει» μερικούς μερικούς (με αυταρχικές συμπεριφορές) που εκτίθενται συνεχώς στα ΔΣ (και όχι μόνο), και που προκαλούν μονίμως τον γέλωτα. Βαρίδια.

...................

-«Έπεσαν οι τιμές των προκάτ (αιθουσών), από την εποχή του κυρ-Νίκου. Στο μισό κατέβηκαν» είπε με ...νόημα ο φίλος μας ο Δάκης. Ναι, αλλά από την άλλη τοποθετούνται πολύ νωρίτερα, πριν καν βγει στον αέρα ο διαγωνισμός. X-files !

....................

-Αλλά τουλάχιστον τα «αντισταθμιστικά» των «μικροέργων» στο δημοτικό (για την προκάτ αίθουσα) ξεκίνησαν. Τώρα το κιόσκι (εγκρίθηκε) μετά «η διαμόρφωση της επάνω αυλής» και θα «μεριμνήσουμε για σχολική τροχονόμο και γήπεδο». Όλα και όλα. Ο Βαγγέλης τουλάχιστον κρατά τον λόγο του. Κάνει αυτά που υπόσχεται. Εύγε

...................

-Σκαρφαλωμένοι ολόγυρα «στα κάγκελα» οι αθλητικοί σύλλογοι με τη στάση του Δήμου. «Μα τέτοια αβάντα στον αθλητικό σύλλογο που μάλιστα άνοιξε και τη μαθητική παρέλαση;» Τον «πολυτάλαντο» όπως ανακοίνωσε στο μικρόφωνο η Στέλλα; Και καλά το ...«λάθος», κάτι και «για τους υπόλοιπους (πολιτιστικούς) που ακολούθησαν, δεν ακούσαμε». Ψυχραιμία, όχι σε εμάς, μια ερώτηση στους αρμοδίους θα λύσει απορίες.

 

ΥΓ.
Άβερελ, μήπως γνωρίζεις ποιος είναι ο δήμαρχος, ο οποίος, όπου βρεθεί και σταθεί «απειλεί»(!) δημοσιογράφο με νύχτες «ηδονής και πάθους», επειδή ...κάνει απλώς τη δουλειά του; Το ακούσαμε και αυτό! Σα να το έχει τερματίσει και μάλιστα στο hard mode.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή