Μάστερ mayor-sef

Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 17:03

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

- Φωτό: δηλαδή τώρα να θεωρήσει κανείς πως ο Αστέριος φορώντας μαγειρικό σκούφο στον Σωτήρη, άρχισε τα μαγειρέματα;

....................

- Έχουμε και λέμε. Στη μία φωτό-facebook ο Παντελής (ο Σκαρ) φαίνεται παρέα με τον Σαραμάντο. Στην άλλη φωτό-facebook ο Παντελής (είπαμε ο Σκαρ) φαίνεται παρέα με τον Μπάτο! Προκύπτει λοιπόν ένα ερώτημα με αυτές τις «αυθόρμητες» φεϊσμπουικές αναρτήσεις: Αν υποθέσουμε πως τελικά ο Παντελής (καταλήξαμε ποιος!) θέλει να δηλώσει «παρών» (είναι μόδα) για την περίπτωση mayor of Oraiokastro town, θα δούμε δηλαδή συνεργασία Μπάτου με Σαραμάντου; Θα τρελαθούμε τελείως.

...................

- Δύο οι ομάδες μεταμφιεσμένων που ισοψήφησαν φέτος στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου! Δύο οι ομάδες μεταμφιεσμένων που ισοψήφησαν πέρυσι στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου! Πόσες ομάδες μεταμφιεσμένων μπορούν να ισοψηφήσουν του χρόνου που είναι και προεκλογική περίοδος; Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά για να πάμε να αλώσουμε το καρναβάλι της Ξάνθης.

....................

- Φλεβάρης μήνας και ο κυρ Ηλίας παραγγέλνει τρία χιλιάρικα αντιολισθητικές αλυσίδες για 26 οχήματα του δήμου, που θα βγουν όλα στους αποκλεισμένους από το χιόνι δρόμους του δήμου, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους! Μέχρι και για το σάρωθρο (δουλεύει;) ζήτησε αντιολισθητικές! Ποια δωρεά εκχιονιστικού και πράσινα άλογα γατάκια. Τέτοια εμπιστοσύνη στον δήμο.

....................

- «Έτσι όπως πας θα με αναγκάσεις να στηρίξω και τους δύο Παντελήδες» είπε ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός κάνοντας τον νυν δήμαρχο -που ήταν μαζί με την κουστωδία- να χάσει το χρώμα του μαζί με την όρεξη για φαγητό. Ωραία η ατμόσφαιρα πίσω από την πλάτη του αυτοδιοικητικού με εισαγγελείς και σύγχρονες πρακτικές.

....................

- Μα είναι δυνατόν ο υποχθόνιος και τρισάθλιος δημοσιογραφίσκος να μπερδέψει στην παρουσίαση του βιβλίου τα ονόματα και να πει την κ. Ρένα ... «Δέσποινα»; Να αφήσει κατά μέρος τα «κατά λάθος» και γονυπετής να ζητήσει συγγνώμη από την πρόεδρο για το ασύλληπτο και αδιανόητο ατόπημα!

....................

- Μετά την αυτοψία (δελτίο τύπου), υποσχεθήκαμε πως θα γίνει γρήγορα (δελτίο τύπου), η ολοκλήρωση της μελέτης (δελτίο τύπου), για τη γέφυρα (δελτίο τύπου), έτσι μετά από τέσσερα χρόνια (δελτίο τύπου), υπογράψαμε με την εταιρεία (δελτίο τύπου), βγάλαμε φωτογραφία με τα στελέχη (δελτίο τύπου), στείλαμε τις φωτό με τα πρώτα τσιμέντα (δελτίο τύπου), από το ίδιο σημείο που φωνάζαμε πως είναι ακατάλληλο (συνέντευξη τύπου!). Σιγά λοιπόν τώρα μην βγάλουμε δελτίο τύπου επειδή τη συνεχίζουμε από εκεί που την άφησε ο «διανοητικά ανεπαρκής» τέως δήμαρχος!

....................

- Σοβαρή υποσημείωση: Όταν η γέφυρα προχωράει στις εργασίες (το χρήμα ρέει) θα την ονομάζουμε «Γέφυρα Σαραμάντου». Όταν η γέφυρα σταματάει τις εργασίες (δε ρέει το χρήμα) θα την ονομάζουμε «Γέφυρα Γαβότση». Αλήθεια ξέρει κανείς ποιά από τις δύο περιόδους διανύουμε τώρα και αν το έργο προχωρά; Εδώ είναι το ερώτημα.

....................

- Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα γίνει τελικά η συνάντηση κορυφής για το μέλλον της δημοτικής ομάδας που θα καθορίσει και τη ρότα προς τις εκλογές. Εμείς το μέρος το γνωρίζουμε, μακριά από εδώ, αλλά το τι θα ειπωθεί ψάχνουμε με αγωνία να μάθουμε! Σύντομα το ρεπορτάζ.

....................

- Dark έγραφε το σοκολατάκι που άφησε μπροστά στον τέως αντιδήμαρχό του ο Αστέριος στην ημερίδα για την Ανακύκλωση. Πως άραγε να ερμηνεύσει κανείς την κίνηση αυτή; "Μαύρες" οι μέρες που προμηνύονται για τον Ηρακλή στην «Πολιτεία με (ποιο ακριβώς) Όραμα»; Ή μήπως, "Μαύρη" τη ζωή θα κάνει o Ηρακλής στην «Πολιτεία με (ποιο ακριβώς είπαμε) Όραμα»; Ώσπου να πεις κύμινο τα καλύτερα έρχονται.

....................

- Τι παίζαμε εμείς όταν ήμασταν μικροί και τι παίζουν τώρα τα παιδιά μας; Τα μήλα! Πάντα υπήρχε αυτός που έκανε το «πουλάκι» για να σώσει τους άλλους προκειμένου να μείνουν στο παιχνίδι. Η σημερινή version του παιχνιδιού; Ο δημοτικός σύμβουλος «πουλάκι» που βοηθά κάποιον να στήσει ψηφοδέλτιο σε μία δημοτική κοινότητα. Ευκολάκι...

 

Υ.Γ
Άβερελ, θυμάσαι που είχαμε ρωτήσει αν γίναμε ντοκιμαντέρ; Τελικά γίναμε και θα παιχτούμε σύντομα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Δημοφιλή Άρθρα

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση"

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση" Θύελλα αντιδράσεων από τις δημόσιες δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση: «Εμείς έχουμε 9 (ενν. μηχανικούς) και οι μισοί ξέρετε…

Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo)

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo) Βλέποντας τη χθεσινή προπόνηση των παικτών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας μπάσκετ των δημοτικών συμβούλων του Ωραιοκάστρου, καταλαβαίνει…

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου Την ανάγκη υπηρεσιών υπαλλήλου ο οποίος να γνωρίζει ...πολεμικές τέχνες(!) "έχει ανάγκη" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Ωραιοκάστρου, σύμφωνα…

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση Σε ...παράσταση μόνο για λίγους εξελίχθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό του έργου της διοίκησης του…

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή