άρχισαν τα όργανα...

Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018 19:38

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

- Τίτλος φωτογραφίας: «Ποιος είναι τελικά το αφεντικό;». Αρκεί να δει κανείς τον Δημήτρη πως σφίγγει το χέρι στην καρέκλα για να καταλάβει από τι γλυτώσαμε μόλις πήρε χαμπάρι τη φωτό!

....................

- Έχει ηθική υποχρέωση απέναντι στον Παντελή αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κατέβει είπε ο Ντόκεν στη συγκέντρωση του Λαγκαδά. Δηλαδή ολίγον έγκυος, ολίγον Αστέριος, ολίγον καθηγητής, ολίγον Τασούλα, ολίγον αναλογική, ολίγον θολώνουμε τα νερά, ολίγον από ολίγο. 

...................

- Ντοκουμέντο ανταλλαγής διαπλεκόμενου SMS. Δημοσιογράφος: «Μετά τη γέφυρα Σαραμάντου θα έχεις και ψηφιακό Μουσείο Καρκάρη;».
Δήμαρχος: «Αυτό θα πει κωλοφαρδία, έτοιμη μασημένη τροφή»! Πως αλλάζουν οι καιροί για τους υπαλληλίσκους.

...................

- Στην πρώτη συνάντηση ξεκαθάρισε το πράγμα και φανερώθηκαν αυτοί που θέλουν να φύγουν από την παράταξη. Στη δεύτερη συνάντηση τι θα γίνει; θα φανερωθούν αυτοί που θα μπουν στην παράταξη! Έχει γούστο.

....................

- Νέα μαϊμουδιά άει-φέρ που χειρίζεται το ένα από τα δύο προφίλ FB του γιατρού. Μήνυμα κομμένο - ραμμένο και αντιγραφή από το διαδίκτυο για την ημέρα της γυναίκας! Τον ξεμπρόστιασε ο thirty days. «Εφίλεσα το κόρτσοπο σ' ντ' έποικα σε νέ θεία; και κεπαζέν εποίκες με, απέσ' σα καφενεία». Κανένας για μετάφραση; Πάντως μπροστά στα like τι είναι το «Κεπαζέν» (ρεζίλι).

....................

- Lord of the Rings ο Αστέριος προσπαθώντας να στήσει δύο ψηφοδέλτια. Λογαριάζει χωρίς τον πονηρό τον Βλάχο αλλά και την αλεπού τον Ωραιοκαστρίτη.

....................

- Το άκρον άωτον της ταχύτητας: Γίνεται συνάντηση «Παρων-άρχη» με την-τον υποψήφιο. Μετά από ώρα δίνονται τα χέρια με την-τον υποψήφιο. Συμφωνείται απόλυτη εχεμύθεια και τελειώνει το ραντεβού με την-τον υποψήφιο. Μετά μερικά λεπτά ο γιατρός μαθαίνει το όνομα του-της υποψήφιας! Non official underground subway μεταξύ «Παρων-άρχη» - Boss.

....................

- Τι είπε ο Αστέρης; Ο αδελφικός μου φίλος ο Σάββας! Έτσι είναι η πολιτική. Ο φίλος μου ο Σάββας (ο Αν.) που πήρε τη σκυτάλη από τον Θόδωρο (του Καρ.), που προηγήθηκε του Δημήτρη (τον Μαρδ.), αλλά τα προβλήματα τώρα θα μας τα λύσει ο Γιώργος (ο Λαζ.). Ποια εθνικά θέματα που δεν είναι στη κουλτούρα; τα τοπικά θέματα είναι που καίνε τον γιατρό!

....................

- «Άνοιξέ μου να κρυφτώ νύχτωσε και σ΄ αγαπώ» αλλά φωτό δε θέλω να βγω! Η παράκληση καλεσμένου-ης στο τραπέζι του τέως δημάρχου. Στον Λαγκαδά. Είτε δεν αξίζει να το κρατήσουμε είτε είναι καλό για να μη το πούμε.

....................

- Σίγουρα πετυχημένο: «Ποιος χειρίζεται το facebook του Ντόκεν; Μα ο Σάββας»! Άδικο έχει ο Βαγγέλης; Μία ματιά μονάχα φτάνει.

....................

- «Έφυγες και ξεβρώμισε ο τόπος» φώναξε μεταξύ αστείου - σοβαρού στον τέως αντιδήμαρχο με βροντερή φωνή ο Παναγιώτης. Σάββατο πρωί, μπροστά στον κόσμο, στον πεζόδρομο της Δημοκρατίας.

....................

- Ανεξάρτητος μυγδονιάρχης υπάρχει; Όχι βέβαια. Δηλώνει «ποπολάρος» μέχρι τον εκλογικό νόμο για να μαζέψει τους αντιbossικούς, και μετά να κυβερνήσει πάλι τον τόπο μαζί με το αφεντικό. Την ταινία ο «φίλος μου ο Λευτεράκης» την έχει δει κανείς;

 

 

ΥΓ

Άβερελ, αν θέλεις γέφυρα να πας οδοντίατρο, γιατί η άλλη σταμάτησε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Δημοφιλή Άρθρα

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο»

Διχαστική δήλωση Αστ. Γαβότση: «Βάρδα και μη βγει δήμαρχος από το Ωραιόκαστρο» Στον φανατισμό και στη διχόνοια φαίνεται να επενδύει προεκλογικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όπως έδειξε τουλάχιστον με τον λόγο…

Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο

Έτσι θα είναι το Ενεργειακό σκέπαστρο στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Ψηφιακές εικόνες από το Ενεργειακού τύπου στέγαστρο που προτίθεται να κατασκευάσει η διοίκηση του δήμου προκειμένου να «κλείσει» το δημοτικό…

Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε»

Απάθεια δημάρχου για τις νέες τιμές ζώνης που «καίνε» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "Η αδιάφορη αλλά συνάμα παθητική στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με σκοπό την αποφυγή των ευθυνών του ή των…

Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις;

'Αλλα λέει ο δήμαρχος, άλλα λένε οι αποφάσεις; Την περασμένη Τρίτη 20-3-2018, δηλαδή χθες, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, εξέδωσε δελτίο τύπου με διευκρινήσεις όσον αφορά την εις…

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά

Μαζί τα έπιναν Γαβότσης - Καρασαββίδης σε ταβέρνα στον Λαγκαδά Μακριά από το Ωραιόκαστρο, σε μεζεδοπωλείο του δήμου Λαγκαδά, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου και συνέφαγαν μαζί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου…

Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

Κύλιση στην Αρχή