άρχισαν τα όργανα...

Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018 19:38

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

- Τίτλος φωτογραφίας: «Ποιος είναι τελικά το αφεντικό;». Αρκεί να δει κανείς τον Δημήτρη πως σφίγγει το χέρι στην καρέκλα για να καταλάβει από τι γλυτώσαμε μόλις πήρε χαμπάρι τη φωτό!

....................

- Έχει ηθική υποχρέωση απέναντι στον Παντελή αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κατέβει είπε ο Ντόκεν στη συγκέντρωση του Λαγκαδά. Δηλαδή ολίγον έγκυος, ολίγον Αστέριος, ολίγον καθηγητής, ολίγον Τασούλα, ολίγον αναλογική, ολίγον θολώνουμε τα νερά, ολίγον από ολίγο. 

...................

- Ντοκουμέντο ανταλλαγής διαπλεκόμενου SMS. Δημοσιογράφος: «Μετά τη γέφυρα Σαραμάντου θα έχεις και ψηφιακό Μουσείο Καρκάρη;».
Δήμαρχος: «Αυτό θα πει κωλοφαρδία, έτοιμη μασημένη τροφή»! Πως αλλάζουν οι καιροί για τους υπαλληλίσκους.

...................

- Στην πρώτη συνάντηση ξεκαθάρισε το πράγμα και φανερώθηκαν αυτοί που θέλουν να φύγουν από την παράταξη. Στη δεύτερη συνάντηση τι θα γίνει; θα φανερωθούν αυτοί που θα μπουν στην παράταξη! Έχει γούστο.

....................

- Νέα μαϊμουδιά άει-φέρ που χειρίζεται το ένα από τα δύο προφίλ FB του γιατρού. Μήνυμα κομμένο - ραμμένο και αντιγραφή από το διαδίκτυο για την ημέρα της γυναίκας! Τον ξεμπρόστιασε ο thirty days. «Εφίλεσα το κόρτσοπο σ' ντ' έποικα σε νέ θεία; και κεπαζέν εποίκες με, απέσ' σα καφενεία». Κανένας για μετάφραση; Πάντως μπροστά στα like τι είναι το «Κεπαζέν» (ρεζίλι).

....................

- Lord of the Rings ο Αστέριος προσπαθώντας να στήσει δύο ψηφοδέλτια. Λογαριάζει χωρίς τον πονηρό τον Βλάχο αλλά και την αλεπού τον Ωραιοκαστρίτη.

....................

- Το άκρον άωτον της ταχύτητας: Γίνεται συνάντηση «Παρων-άρχη» με την-τον υποψήφιο. Μετά από ώρα δίνονται τα χέρια με την-τον υποψήφιο. Συμφωνείται απόλυτη εχεμύθεια και τελειώνει το ραντεβού με την-τον υποψήφιο. Μετά μερικά λεπτά ο γιατρός μαθαίνει το όνομα του-της υποψήφιας! Non official underground subway μεταξύ «Παρων-άρχη» - Boss.

....................

- Τι είπε ο Αστέρης; Ο αδελφικός μου φίλος ο Σάββας! Έτσι είναι η πολιτική. Ο φίλος μου ο Σάββας (ο Αν.) που πήρε τη σκυτάλη από τον Θόδωρο (του Καρ.), που προηγήθηκε του Δημήτρη (τον Μαρδ.), αλλά τα προβλήματα τώρα θα μας τα λύσει ο Γιώργος (ο Λαζ.). Ποια εθνικά θέματα που δεν είναι στη κουλτούρα; τα τοπικά θέματα είναι που καίνε τον γιατρό!

....................

- «Άνοιξέ μου να κρυφτώ νύχτωσε και σ΄ αγαπώ» αλλά φωτό δε θέλω να βγω! Η παράκληση καλεσμένου-ης στο τραπέζι του τέως δημάρχου. Στον Λαγκαδά. Είτε δεν αξίζει να το κρατήσουμε είτε είναι καλό για να μη το πούμε.

....................

- Σίγουρα πετυχημένο: «Ποιος χειρίζεται το facebook του Ντόκεν; Μα ο Σάββας»! Άδικο έχει ο Βαγγέλης; Μία ματιά μονάχα φτάνει.

....................

- «Έφυγες και ξεβρώμισε ο τόπος» φώναξε μεταξύ αστείου - σοβαρού στον τέως αντιδήμαρχο με βροντερή φωνή ο Παναγιώτης. Σάββατο πρωί, μπροστά στον κόσμο, στον πεζόδρομο της Δημοκρατίας.

....................

- Ανεξάρτητος μυγδονιάρχης υπάρχει; Όχι βέβαια. Δηλώνει «ποπολάρος» μέχρι τον εκλογικό νόμο για να μαζέψει τους αντιbossικούς, και μετά να κυβερνήσει πάλι τον τόπο μαζί με το αφεντικό. Την ταινία ο «φίλος μου ο Λευτεράκης» την έχει δει κανείς;

 

 

ΥΓ

Άβερελ, αν θέλεις γέφυρα να πας οδοντίατρο, γιατί η άλλη σταμάτησε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Δημοφιλή Άρθρα

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση"

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση" Θύελλα αντιδράσεων από τις δημόσιες δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση: «Εμείς έχουμε 9 (ενν. μηχανικούς) και οι μισοί ξέρετε…

Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo)

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo) Βλέποντας τη χθεσινή προπόνηση των παικτών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας μπάσκετ των δημοτικών συμβούλων του Ωραιοκάστρου, καταλαβαίνει…

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου Την ανάγκη υπηρεσιών υπαλλήλου ο οποίος να γνωρίζει ...πολεμικές τέχνες(!) "έχει ανάγκη" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Ωραιοκάστρου, σύμφωνα…

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση Σε ...παράσταση μόνο για λίγους εξελίχθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό του έργου της διοίκησης του…

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή