Υπέροχο μουσικό ταξίδι με την Ελ. Αρβανιτάκη στο Δρυμό Ωραιοκάστρου

Την Ελευθερία Αρβανιτάκη να ερμηνεύει με τη μελωδική φωνή της αγαπημένα τραγούδια απόλαυσε το κοινό το βράδυ της Τετάρτης σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, στο Θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό Ωραιοκάστρου. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα έδωσε την πρώτη για φέτος το καλοκαίρι συναυλία της, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021», που διοργανώνει με επιτυχία ο Δήμος Ωραιοκάστρου.

«Καλωσορίζουμε στο Δήμο Ωραιοκάστρου την αγαπημένη σε όλους μας Ελευθερία Αρβανιτάκη. Να είστε βέβαιοι ότι αυτό το υψηλό επίπεδο πολιτιστικών εκδηλώσεων και οι πολιτιστικές δράσεις θα έχουν συνέχεια, γιατί για τους δημότες μας, για τους κατοίκους, για τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου αξίζουν τα καλύτερα», είπε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Στο Δήμο Ωραιοκάστρου βάζουμε ψηλά τον πολιτισμό και χαιρόμαστε που οι δημότες μας αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε», ανέφερε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Ο επόμενος μουσικός σταθμός των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»  είναι στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου στις 14 Ιουλίου 2021 με την Μελίνα Κανά.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,