Εντυπωσιακή η Μελίνα Κανά στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» του Δήμου Ωραιοκάστρου

Μια υπέροχη βραδιά χάρισε στο κοινό η Μελίνα Κανά, ερμηνεύοντας με την αισθαντική φωνή της κλασικά και αγαπημένα τραγούδια στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το θεατράκι του 2ου Γυμνάσιου Ωραιοκάστρου «πλημμύρισε» το βράδυ της Τετάρτης από τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της Μελίνας Κανά, η οποία τα «ακούμπησε» δίπλα σε κλασικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Μοναδική στιγμή της μουσικής παράστασης το αφιέρωμα στα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού. Η Μελίνα Κανά ερμήνευσε με πάθος τραγούδια της αξέχαστης καλλιτέχνιδας, παρασύροντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί της.

Στη σκηνή εμφανίστηκε μαζί της ο νεαρός καλλιτέχνης Χάρης Πανόπουλος, ο οποίος κέρδισε το κοινό με την ερμηνεία του.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, υποδέχθηκε και καλωσόρισε την Μελίνα Κανά στο Ωραιόκαστρο. Η καλλιτέχνιδα δήλωσε ενθουσιασμένη από τη φιλοξενία και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού κι όταν ανέβηκε στη σκηνή αφιέρωσε στον δήμαρχο το τραγούδι «Μιλώ για σένα».

Η Χριστίνα Ζάπρα, εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, παρουσίασε στο κοινό το μουσικό σχήμα και εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όσους συμβάλλουν στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021».

Ο επόμενος μουσικός σταθμός των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»  είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 26 Ιουλίου 2021 με λαϊκή βραδιά αφιέρωμα στη στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,