Με παραδοσιακούς χορούς άνοιξε η αυλαία του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη

Παρουσία του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη άνοιξε η αυλαία του καθιερωμένου πλέον πολιτιστικού φεστιβάλ του δήμου Ωραιοκάστρου. 

Η πρώτη ημέρα του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη Ωραιόκαστρο 2019» περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς με το «3οαφιέρωμα στους παραδοσιακούς χορούς» και τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Ωραιοκάστρου. 

«Ότι θετικό έχουμε παραλάβει θα το συνεχίσουμε» είπε ο κ. Τσακίρης καλωσορίζοντας τον κόσμο στο ανοικτό θέατρο Δρυμού «Τσούκες» ευχαριστώντας την ίδια ώρα τόσο τον πρώην αντιδήμαρχο Πολιτισμού Πέτρο Αταμιάν, όσο και τον νυν Ηλία Ζιακούλη. 

Δεκάδες κόσμου έδωσε το «παρών» στην έναρξη του πολιτιστικού φεστιβάλ στον Δρυμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δ.Σ Λία Δρόσου, οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης και Νέας Γενιάς Νικόλας Σαραμούρτσης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Βαγγέλης Χατζηαντωνίου και της ΔΗΚΕΩ Αναστάσιος Πανιώρης, ο πρόεδρος Τοπικού Κώστας Πατσαλάς, η αντ/ρχος Καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου, ο επικεφαλής της «Συνεργασία τώρα» Ανέστης Πολυχρονίδης, οι σύμβουλοι Βαγγέλης Καραστερίου, Ηρακλής Τσακαλίδης, Πασχάλης Χατζηευαγγέλου κ.α.

Στο Κονταξοπούλειο σήμερα η Γιώτα Νέγκα

Γιώτα Νέγκα

Με τη συναυλία της Γιώτας Νέγκα συνεχίζονται απόψε οι εκδηλώσεις του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη». Η μουσική συναυλία πραγματοποιείται στις 8.30 απόψε το βράδυ στον χώρο του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου. 

Τη Γιώτα Νέγκα θα πλαισιώσει η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,