Με παιδικές χαρούμενες φωνές «πλημμύρισε» το θέατρο Τσούκες στο Δρυμό

Με ένα θερμό χειροκρότημα και με χαμόγελα υποδέχθηκαν δεκάδες παιδιά τον «Αχυρούλη», τον πρωταγωνιστή της παιδικής παράστασης «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Τσούκες στο Δρυμό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Το έργο

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής  SPACE παρουσίασαν το αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά, που μάγεψε μικρούς και μεγάλους: «Το Όνειρο του Σκιάχτρου». Η μουσική του έργου φέρει την υπογραφή του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του συνέθεσε πρωτότυπη μουσική για παιδική θεατρική παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά.

Η Ναταλία Δραγούμη, ο Μέμος Μπεγνής, η Χρύσα Κλούβα, ο Γιώργος Αντωνόπουλος, η Δανάη Μιχοπούλου, ο Βαγγέλης Καλίτσογλου και ο Γιάννης Παπαθανασίου με τις ερμηνείες τους εντυπωσίασαν τα παιδιά, που ενθουσιάστηκαν από την παράσταση.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,