Δ. Τσερμενίδης: Aδιανόητο να παραχωρείται η γραμμή του Ωραιοκάστρου

«Είναι αδιανόητο για εμάς η γραμμή του Ωραιοκάστρου που έγινε με τον νόμο 866 του 1979 να παραχωρείται» είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης, μιλώντας στο Polites Oraiokastrou. 

Ο κ. Τσερμενίδης εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του με την ενδεχόμενη εκχώρηση μέρους του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τονίζοντας ότι: «Το Ωραιόκαστρο, η Σίνδος το Καλοχώρι, οι τοπικές γραμμές του Χορτιάτη, η Επανομή, όλες αυτές ο γραμμές αυτές είναι από παλαιότερο νόμο και δεν είναι από την επέκταση. […] Το ΚΤΕΛ δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκτελεί συγκοινωνία εντός των ορίων του νομού Θεσσαλονίκης». 

«Να θυμίσω στους πολίτες του Ωραιοκάστρου» συνέχισε ο πρόεδρος των εργαζομένων «ότι πρώτα κάναμε την γραμμή του Ωραιοκάστρου και μετά ακολούθησε αυτή του Παλαιοκάστρου. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε μέσα από όλες αυτές τις συνεργασίες που είχαμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχουμε μία πλήρη εξυπηρέτηση για τους πολίτες».

 Ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε ακόμα ότι εντός των ημερών που έρχονται θα υπάρξει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών.

«Έχω στείλει έγγραφα με τη διαφωνία μου στον υπουργό Μεταφορών στον γ.γ Μεταφορών στον υφυπουργό μεταφορών και στον πρόεδρο του ΟΑΣΘ. Δεν δεχόμαστε καμία τέτοιου είδους μεταφορά της αστικής συγκοινωνίας και διχοτόμησης – τριχοτόμησης, και θα δούμε την εξέλιξη εφόσον ενημερωθούμε πλήρως από το αρμόδιο υπουργείο».

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,