Δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Ωραιόκαστρο: Ισχυρός «πρωταγωνιστής» στο πολιτικό σκηνικό παραμένει ο Π. Τσακίρης.

Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας του Ωραιοκάστρου «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ», αναδεικνύουν πως ο Παντελής Τσακίρης  παραμένει ένας ισχυρός Δήμαρχος, ενώ η διαφορά στην πρόθεση ψήφου διαμορφώνεται στις 28 (!) ποσοστιαίες μονάδες από τον Ανέστη Πολυχρονίδη που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Μεσούσης της θητείας και παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση Τσακίρη, οι πολίτες εξακολουθούν να κρίνουν θετικά τόσο την ίδια όσο και τους χειρισμούς της στο μέτωπο της πανδημίας. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις για την ιεράρχηση των προβλημάτων στον Δήμο Ωραιοκάστρου, με την κατάσταση του οδικού δικτύου να παίρνει την πρωτιά από την καθαριότητα, η οποία φαίνεται να κερδίζει με άνεση τη μάχη της καθημερινότητας.

Πρόθεση ψήφου

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης (Πρωταγωνιστές ξανά), καταγράφει εξαιρετικά μεγάλο προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου με 38,1% (έναντι 26,9% το Ιανουάριο) , ενώ ο Ανέστης Πολυχρονίδης (Συνεργασία τώρα) λαμβάνει 10,7% (έναντι 7,8% το Ιανουάριο).

Ακολουθεί ο Παντελής Σκαρλάτος (αν.α.σ.α.) με 6,2% (έναντι 10% το Ιανουάριο), ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (Δύναμη Δημιουργίας) με 4,1% (έναντι 6,8% το Ιανουάριο), ο Χρήστος Τερζής (Πολιτεία με Όραμα) με 2,5%, ο Άγγελος Θεμελής (Λαϊκή Συσπείρωση) με 2,5% (έναντι 1,9% το Ιανουάριο) και ο Πασχάλης Χατζηευαγγέλου (Αλληλεγγύη Ανατροπή) με 2,1% (έναντι 2,6% το Ιανουάριο).

Δημοτικότητα προσώπων

Επίσης πολύ υψηλή εμφανίζεται η δημοτικότητα του Δημάρχου. Ειδικότερα, ο κ. Τσακίρης συγκεντρώνει το 60,5% των θετικών απόψεων, ενώ ο κ. Πολυχρονίδης το 30,4%. Ακολουθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου 22,5%, ο κ. Σκαρλάτος 19,9%, ο κ. Θεμελής με 16,7, ο κ. Τερζής με 12% και ο κ. Χατζηευαγγέλου με 10,3.

Δήμαρχος – Αντιπολίτευση

Εντύπωση προκαλεί το πως καταγράφουν οι πολίτες τη συνολική παρουσία της αντιπολίτευσης στον δήμο Ωραιοκάστρου: το 60,6% έχουν αρνητική γνώμη για τη μέχρι τώρα παρουσία της αντιπολίτευσης, ενώ στην αντί πέρα όχθη η παρουσία του Δημάρχου (αρκετά – πολύ) βρίσκεται στο 48%, με το λίγο – καθόλου στο 49%.

Κάμψη για τη ΝΔ άνοδος για ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο

Σύμφωνα με την έρευνα της Opinion Poll η ΝΔ βλέπει τα ποσοστά της να μειώνονται στο Ωραιόκαστρο κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες (Ιανουάριος 40,1%) και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο να κινείται ανοδικά (Ιανουάριος 9,8%).

Βουλευτές ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με την παρουσία και δημοτικότητα των βουλευτών της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης στο Ωραιόκαστρο, τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν:  Θ. Καράογλου – Σαβ. Αναστασιάδης για τη ΝΔ και Σ. Φάμελλος – Δ. Αυγέρη για τον ΣΥΡΙΖΑ.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , , , , ,