Πρόσκληση για αίτηση εγγραφής στο Κοινωνικό Φαρμακείο Ωραιοκάστρου – Τα δικαιολογητικά

Ο Δήμος  Ωραιοκάστρου  από 12-11-2018 και για τέταρτη  συνεχή  χρονιά στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες  λειτουργώντας  Κοινωνικό Φαρμακείο στο πλαίσιο της πράξης <<Δομή Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο>> ενταγμένη στο ΕΣΠΑ2014-2020. 

Σκοπός του προγράμματος είναι   η υποστήριξη ευπαθών ατόμων/νοικοκυριών που διαμένουν στον Δήμο Ωραιοκάστρου  μέσω της  παροχής φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και  παραφαρμακευτικών  προϊόντων. Οι υπηρεσίες   παρέχονται εντελώς δωρεάν και αφορούν  ανθρώπους  που πληρούν  τις απαραίτητες  προϋποθέσεις.     

Τα  Εισοδηματικά  κριτήρια για την ένταξη των ωφελούμενων στο Κοινωνικό Φαρμακείο είναι τα παρακάτω:

Λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων  κατά της εξάπλωσης του Covid 19 οι αιτήσεις  θα κατατίθενται στο χώρο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, Βασιλέως Γεωργίου 23  Από: ΤΕΤΑΡΤΗ 1-12-2021 έως  ΔΕΥΤΕΡΑ 31-1-2022 από 09:00 έως 14:00μ.μ τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης. Μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλ. 2313304017 ή με email:kfarmakeio1@oraiokastro.gr  να κλείσετε ραντεβού  για παράδοση των εγγράφων σας.

Υπεύθυνη  του Κοινωνικού Φαρμακείου:

ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ – Κοινωνική Λειτουργός

[φωτογραφεία αρχείου]

===========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,