Δυσαρέσκεια και αποχώρηση από την παράταξη Πολυχρονίδη για την αρνητική του στάση στο δάνειο για αποκατάσταση των δρόμων του δήμου

Ο Χρήστος Καρατζιάς, ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος του Ανέστη Πολυχρονίδη στη Δημοτική Ενότητα της Μυγδονίας αποχώρησε από την «Συνεργασία τώρα» διαμαρτυρόμενος για την αρνητική στάση του δημοτικού συμβούλου στο θέμα του συμμαζέματος του άθλιου οδικού δικτύου του Δήμου με δανειοδότηση.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα σε ανάρτησή του στα  social media: «αιτία αυτής μου της απόφασης, στάθηκε η καταψήφιση του επικεφαλής της παράταξης κ. Πολυχρονίδη περί της σύναψης δανείου για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου του Δήμου, συνολικού μήκους 37 χλμ.».

Ο κ. Καρατζιάς σημείωσε επίσης με νόημα ότι «ο Δρυμός, ο τόπος που μεγάλωσα και ζω, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Μυγδονίας, έχει την ανάγκη άμεσης και αποτελεσματικής αποκατάστασης του οδικού δικτύου, σήμερα, με δραστικές λύσεις και όχι με πρόσκαιρα και περιστασιακά μπαλώματα».

Δεν παρέλειψε δε να απονείμει τα εύσημα στους άλλους δύο εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης της «Συνεργασία τώρα», Γιώργο Παρισόπουλο και Ηλία Λαζαρίδη! Και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι διαφοροποιήθηκαν από την αρνητική ψήφο του αρχηγού τους Ανέστη Πολυχρονίδη και υπερψήφισαν τις ασφαλτοστρώσεις με δάνειο «καθώς», όπως είπε ο κ. Καρατζάς, «θεωρώ πως κριτήριο για τη οποιαδήποτε τοποθέτηση ή στάση ενός αιρετού, σε όποια παράταξη κι αν ανήκει, θα πρέπει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών, πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες και ιδεολογικές προκαταλήψεις.»

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,