Μετωπική σύγκρουση ΚΕΡΑΥΝΟΥ – ΔΑΣΩ πυροδότησαν οι δηλώσεις Α. Πανούση στο ΔΣ

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των Αθλητικών Σωματείων Κεραυνού και του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου πυροδότησε η δημόσια παραδοχή αδυναμίας διαχείρισης ορισμένων θεμάτων που απασχολούν τους Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου, του εντεταλμένου σύμβουλου Αθλητισμού, Άγγελου Πανούση.  ( https://politesoraiokastrou.gr/?p=11813 )

Με αφορμή την ανακοίνωση που εστάλη από τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου σχετικά τη στάση του κ. Πανούση στο ΔΣ, και την αναφορά στο κείμενο περί «κόκκινης φανέλας», ο «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» Ωραιοκάστρου απάντησε με «σκληρή γλώσσα» κάνοντας λόγο για «αερολογίες» και «ασυναρτησίες».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ»:

Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε την ανακοίνωση του γειτονικού σωματείου ΔΑΣ Ωραιοκάστρου κατά του Συλλόγου μας και του Δήμου Ωραιοκάστρου. Ενώ δεν συνηθίζουμε να μπαίνουμε σε ανούσιες δημόσιες αντιπαραθέσεις, οφείλουμε να θέσουμε κάποια γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και να μην αφήσουμε τις γνωστές αερολογίες – ασυναρτησίες των ανακοινώσεων του, να αμαυρώνουν το έργο που προσφέρουμε στην κοινωνία και στον αθλητισμό του Ωραιοκάστρου.

 Έχουμε αποδείξει το τι πρεσβεύουμε ως Σύλλογος και κυρίως ως ποδοσφαιρικό τμήμα (για το οποίο γίνεται λόγος στην λεπτομερή και άστοχη ανακοίνωση σας), στον τόπο του Ωραιοκάστρου. Την απάντηση στις ερωτήσεις που θέσατε, σας την δίνουν οι γονείς του δήμου μας, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους πλήρως και πλέον τα τμήματα υποδομών της ποδοσφαιρικής μας ακαδημίας αριθμούν 190 και πλέον εγγεγραμμένους αθλητές.

Το σωματείο μας ποτέ δεν απαίτησε από το Δήμο Ωραιοκάστρου να “εξοριστούν” τα υπόλοιπα σωματεία, ποτέ δεν κλείδωσε κανένα γήπεδο για κανέναν, ούτε ζήτησε κάποια επιλεκτική μεταχείριση. Προφανώς και θα θέλατε να το κάνουμε. Απαιτήσαμε λοιπόν, το αυτονόητο. Την κατανομή ωρών χρήσης των γηπέδων, σύμφωνα με τον αριθμό των αθλούμενων που διαθέτει κάθε σύλλογος. Σας καλούμε να μας ενημερώσετε λοιπόν για τα εξής:

-Είστε έτοιμοι να καταθέσετε στον δήμο με έγγραφα τον ακριβή αριθμό των τμημάτων και των παιδιών της ακαδημίας σας;

-Είστε διατεθειμένοι να παραθέσετε τις ώρες που σας έχουν διατεθεί στα γήπεδα;  Πόσες από αυτές απασχολείτε (…όταν εμφανίζεστε);

-Σας ενδιαφέρει η σωματική ακεραιότητα των παιδιών που αθλούνται στο σωματείο σας; Αν ναι, με ποιον τρόπο συμβάλλετε στην συντήρηση και στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων; Σε οποιαδήποτε κρούση συνεργασίας που σας έχουμε κάνει επιλέξατε να μην συμμετέχετε, με την πρόφαση ‘’είναι αρμοδιότητα του Δήμου’’.

– Είστε διατεθειμένοι λοιπόν να συνεισφέρετε οικονομικά στη συντήρηση και τις ανάγκες των γηπέδων (αγορά χορτοκοπτικού τρακτέρ, αγορά διχτυών εστιών, τοποθέτηση νέων

εστιών, κούρεμα γηπέδου κ.ά.) ή θα αναθέσετε τις ευθύνες ξανά στο Δήμο;

– Θα μας βοηθήσετε επιτέλους να αναγνωρίζουμε ποιοι προκαλούν τους βανδαλισμούς στα αποδυτήρια του γηπέδου και στα σήματα των Συλλόγων, όπου ως δια μαγείας δεν προκαλούνται φθορές στα δικά σας;

– Εφόσον ενδιαφέρεστε για τους αθλούμενους του Δήμου, γιατί δεν συγκινείστε όταν απασχολείτε ολόκληρα γήπεδα με 5-6 αθλητές των τμημάτων σας, ενώ ταυτόχρονα βλέπετε 40-50 παιδιά του Συλλόγου μας να κάνουν προπόνηση σε μισά γήπεδα, μπροστά στα μάτια έκπληκτων γονιών, διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα και εμποδίζοντας την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη;

– Είστε έτοιμοι να επενδύσετε στην ανδρική ομάδα σας ,ώστε να φτάσει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο στην Α1 και να χρειαστούμε εμείς άλλο γήπεδο για τις υποχρεώσεις μας;

– Το Ωραιόκαστρο, με επεμβάσεις του Δήμου, που τις ζητούσαμε όλοι για συναπτά έτη, αναβαθμίζεται αθλητικά. Επιλέγετε να είστε συνοδοιπόροι ή -θα παραμείνετε εκεί που σας κατατάσσουν όλοι- να δημιουργείτε προβλήματα, με στόχο να καλύψετε την δικιά σας ανικανότητα;

– Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, με δική του πρωτοβουλία και δαπάνη, προσφέρθηκε να τοποθετηθούν αποδυτήρια τύπου κοντέινερ στο πλαστικό γήπεδο 11×11 για την προστασία των αθλητών του (επί της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου) και εσείς ως σωματείο του ιδίου Δήμου, ζητήσατε να τα χρησιμοποιείτε χωρίς να συμβάλετε, όπως έχετε τη συνήθεια να πράττετε.

Κριτής όλων μας, είναι οι ίδιοι οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου που γνωρίζουν την τοξικότητα που σας περιβάλει, σας έχουν γυρίσει την πλάτη, δείχνοντας ξεκάθαρα την πραγματικότητα που επιμένετε να μην αναγνωρίζετε.

Η ανυπαρξία, η ταραχή και ο τρόπος λειτουργίας σας, μας είναι γνωστός. Εμείς θα συνεχίζουμε την ποιοτική αναβάθμιση του Συλλόγου μας, των μεθόδων και των εγκαταστάσεων που διατίθενται, με μοναδικό στόχο το καλό των παιδιών του Δήμου μας” .

ΥΓ. Τα παιδιά με τις κόκκινες φανέλες που κατονομάζετε, είναι δημότες του Ωραιοκάστρου

και αθλητές του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, του Συλλόγου που επηρεάζει τον ύπνο σας και

δεν έχετε την ευθιξία να κατονομάσετε στις κωμικές ανώνυμες ανακοινώσεις σας.

Με εκτίμηση,

O Πρόεδρος και το ΔΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,