Σ.Φάμελλος: Οι γραμμές του Ωραιοκάστρου δεν είναι γραμμές για ΚΤΕΛ

«Οι γραμμές του Ωραιοκάστρου, της Θέρμης όπως και άλλων περιαστικών περιοχών δεν είναι γραμμές για ΚΤΕΛ. Είναι γραμμές μεγάλης πυκνότητας και εξυπηρέτησης πολύ μεγάλων αστικών κέντρων» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος, στο «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM 104,9» και στους δημοσιογράφους Σ. Παπαδοπούλου και Κ. Παπαδάκη, όσον αφορά το ενδεχόμενο εκχώρησης μέρους του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Θα κατανοούσα» συνέχισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «να χρειαστεί για ένα εξάμηνο να βρουν μία λύση αν δεν έχουν λεωφορεία. Να βρουν μία λύση για την πόλη». Ωστόσο είπε ο βουλευτής ότι δε θα μπορούσε το ΚΤΕΛ να εξελιχθεί σε μέσο μακροπρόθεσμης λύσης.

Ο κ. Φάμελλος τόνισε ακόμα ότι «δεν πρέπει να τροποποιηθεί ο χαρακτήρας που είχαν πάρει οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης όσον αφορά την εξυπηρέτηση και τα θέματα της ασφάλειας των πολιτών. Διότι πάρα πολλά παιδιά κατεβαίνουν για σχολεία και για φροντιστήρια από αυτές τις περιαστικές περιοχές και του Ωραιοκάστρου και της Θέρμης». 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,