Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε η Σ. Δημητριάδου

Το κατώφλι των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης πέρασε χθες η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, προκειμένου να λογοδοτήσει για την (πρώην) χωματερή της ντροπής στον βιολογικό σταθμό της Λητής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η κ. Δημητριάδου κατέθεσε στον πταισματοδίκη έγγραφες εξηγήσεις σχετικά με την καταγγελία της Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Μ.Ε Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ που υποβλήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 2019, μόλις δηλαδή δύο ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως αρμόδια αντιδήμαρχος.

Στην πεντασέλιδη σύνοψη των γεγονότων σχετικά με τον απέραντο σκουπιδότοπο του Βιολογικού που κληρονόμησε από την προηγούμενη διοίκηση του Αστ. Γαβότση, η αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επίμονο αγώνα της νυν διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου για τη προστασία του περιβάλλοντος, στη συνεχή επιτήρηση και τον αυστηρό έλεγχο για την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων, καθώς και στην πλήρη αποκατάσταση της περιοχής γύρω από τον Βιολογικό Σταθμό.

«Η δική μας διοίκηση είναι αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη ντροπή, στα περιβαλλοντικά εγκλήματα αυτονόητα δείχνουμε μηδενική αντοχή» αναφέρει η κ Δημητριάδου, καταλήγοντας πως το «επιβεβαιώνει εμπράκτως, αφού στον προϋπολογισμό του Δήμου υπάρχουν 500.000 ευρώ για τη διαχείριση των ογκωδών αντικειμένων.

Βίντεο με τη χωματερή που καθαρίστηκε

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,