Τσακίρης για Σκαρλάτο: Ασεβής στους ζωντανούς, ασεβής και στους νεκρούς

Σκληρή απάντηση στις καταγγελίες του επικεφαλής της «αν.α.σ.α.», Παντελή Σκαρλάτου, για «σκάνδαλο» στα Κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου από τη διοίκηση του Δήμου έδωσε, μέσω του facebook, ο ίδιος ο Παντελής Τσακίρης.

Με ανάρτησή του, ο κ. Τσακίρης κατηγόρησε τον κ. Σκαρλάτο για ασέβεια καθώς «ονειρεύεται σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν» και «προκειμένου να τα δημιουργήσει χρησιμοποιεί αδίστακτα ακόμη και τους…νεκρούς».

Ανέφερε ακόμα πως με «τη γνωστή, προσφιλή και πάγια τακτική του ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα» ενώ, όπως τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, ο δημοτικός σύμβουλος παρουσιάζει σκόπιμα ως «σκάνδαλο» ένα υπηρεσιακό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης μόνο και μόνο για να κάνει κακό στην εκλεγμένη διοίκηση του τόπου και για να πείσει τον εαυτό του ότι κάτι έχει να πει.

Σημειώνεται, πως ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α.» κατηγόρησε ανοιχτά και δημόσια τους: Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Καρασαββίδη, Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου και Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών Χαράλαμπο Καζαντζίδη, ότι «ενέχονται στο σκάνδαλο» με αναφορές για «παρανομίες» και «κακοδιαχείριση».

Ακολουθεί η σκληρή απάντηση Τσακίρη και στη συνέχεια η καταγγελία για το «σκάνδαλο» .

Ασεβής στους ζωντανούς, ασεβής και στους νεκρούς

Ονειρεύεται σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν ο κ. Σκαρλάτος, και προκειμένου να τα δημιουργήσει χρησιμοποιεί αδίστακτα ακόμη και τους….νεκρούς!

Τη γνωστή, προσφιλή και πάγια τακτική του να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και να κατασυκοφαντεί χωρίς να διαθέτει στοιχεία και αποδείξεις συνεχίζει ο κ. Σκαρλάτος. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, υπερβαίνει τα εσκαμμένα και πιστεύοντας ότι “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, επιδεικνύει ασέβεια προς τους νεκρούς του τόπου μας.

Παρουσιάζει σκόπιμα ένα υπηρεσιακό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, η οποία απλώς ζητά διευκρινήσεις για τη λειτουργία των κοιμητηρίων, ως δήθεν “σκάνδαλο”…

Σκάνδαλο δεν είναι να ζητάει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση διευκρινήσεις για οποιοδήποτε υπηρεσιακό ζήτημα από μία δημοτική αρχή.

Σκάνδαλο είναι να παίζεις ακόμη και με τους κεκοιμημένους μόνο και μόνο για να βλάψεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους. Μόνο και μόνο για να κάνεις κακό στην εκλεγμένη διοίκηση του τόπο σου και να πείσεις τον εαυτό σου ότι κάτι έχεις να πεις.

Φαίνεται ότι σας ενοχλεί το γεγονός ότι η Διοίκησή μας νοιάζεται για τη σωστή λειτουργία των Κοιμητηρίων και ξεπερνώντας πολλά εμπόδια πέτυχε να εξασφαλίσει την κυριότητα των χώρων, ώστε επιτέλους τα Κοιμητήρια να λειτουργούν όπως πρέπει να λειτουργούν και να διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές.

Δεν έχετε να πείτε απολύτως τίποτα το ουσιαστικό για κανένα θέμα που απασχολεί τους συνδημότες σας. Το έχετε αποδείξει, κ. Σκαρλάτο.

Σας νοιάζουν μόνο οι εύκολες και ψεύτικες εντυπώσεις.

Σας νοιάζει μόνο να “βάζετε τρικλοποδιές”, ακόμη και όταν με αυτές καταλήγετε να πέφτετε μόνο εσείς…

Δεν περιμένουμε κάτι άλλο από εσάς. Τουλάχιστον, όμως, σεβαστείτε τους νεκρούς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “αν.α.σ.α.”

Μετά το ψηφοθηρικό σκάνδαλο της Προέδρου της ΔΕΥΑΩ με τα λεφτά του δήμου, σειρά έχει το σκάνδαλο της διοίκησης Τσακίρη στα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου.

Κατόπιν καταγγελίας της παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α. στη Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης από τον Αύγουστο του 2021, για τις παρανομίες και την κακοδιαχείριση της διοίκησης Τσακίρη με την αγοραπωλησία τάφων στα κοιμητήρια Ωραιοκάστρου, ζητούνται με έγγραφο της Αποκεντρωμένης διοίκησης επιπλέον εξηγήσεις, διότι δεν θεωρήθηκαν επαρκείς, από τους :

 κ. Τσακίρη,

τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών,

την Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και

τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών, οι οποίοι ενέχονται στο σκάνδαλο.

Η κακοδιαχείριση και οι παράνομες δράσεις της διοίκησης Τσακίρη δεν έχουν τέλος.

=========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,