Απινιδωτή παρέδωσε ο Π. Τσακίρης στο Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου

Έναν Απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας παρέδωσε σήμερα το πρωί στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, Αναστασία Σανοζίδου και Κώστα Παπαδάκη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, παρουσία της προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελίας Δρόσου και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευάγγελου Χατζηαντωνίου.

«Αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου αναλάβαμε ταυτόχρονα την πρωτοβουλία να εξοπλίσουμε τα σχολεία μας με Απινιδωτές. Ευχόμαστε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ποτέ, έχουμε όμως καθήκον και υποχρέωση να φροντίσουμε να υπάρχουν σε όλα τα σχολεία», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Η ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών αποτελεί για εμάς ζήτημα υψηλής προτεραιότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζεται η υλοποίηση της πρωτοβουλίας εξοπλισμού των σχολείων με απινιδωτές», ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελία Δρόσου.

«Τους προηγούμενους μήνες παραδώσαμε τους πρώτους Απινιδωτές σε σχολικές μονάδες του Δήμου μας και συνεχίζουμε. Στόχο έχουμε να εξοπλίσουμε όλα τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας με Απινιδωτές και εργαζόμαστε για αυτό το σκοπό», είπε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.

Η κ. Σανοζίδου και ο κ. Παπαδάκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον εξοπλισμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου με Απινιδωτή και ευχαρίστησαν εκ μέρους ολόκληρου του Συλλόγου τη διοίκηση του Δήμου, ευχόμενοι βεβαίως να μην χρειασθεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,