ΔΟΠΠΑΩ: Με τον μισθό του…Φεβρουαρίου θα βγάλουν Πάσχα οι εργαζόμενοι

Με τον μισθό του …Φεβρουαρίου (καταβλήθηκε μόλις λίγες ημέρες πριν!) θα περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα οι εργαζόμενοι, από το πρόγραμμα Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής του ΕΣΠΑ, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σε μία πολύ άσχημη οικονομική περίοδο, με τους δείκτες της ακρίβειας να βάζουν πολύ δύσκολα στα ελληνικά νοικοκυριά, οι περίπου 30 εργαζόμενοι του ΔΟΠΠΑΩ, όχι μόνο δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα του Μαρτίου, και όπως ενημερώθηκαν ούτε του Απριλίου θα πάρουν, αλλά ούτε καν γνωρίζουν, από τη διοίκηση του Δημοτικού Οργανισμού, αν θα γίνει ομαλά και η καταβολή της μισθοδοσίας τους επόμενους μήνες, μέχρι να πιάσει το… καλοκαίρι!

Οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Οργανισμού στηρίζουν τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ωραιοκάστρου φροντίζοντας καθημερινά 220 παιδιά οικογενειών του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η μισθοδοσία τους γίνεται μέσω των επιχορηγήσεων από την ΕΕΤΑΑ και από τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,