Ολιγοήμερη παράταση στο άνοιγμα του «Άγγελος Βλαχόπουλος»

Σε ολιγοήμερη παράταση της έναρξης λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Άγγελος Βλαχόπουλος» προχωρά η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου, της οποίας η ακριβής διάρκεια θα εξαρτηθεί από τον πυρετώδη ρυθμό των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η μεσολάβηση των εορτών του Πάσχα καθώς και κάποιες τεχνικές εργασίες για τη συντήρηση και κυρίως την αναβάθμιση των υπηρεσιών του κολυμβητηρίου προς τους δημότες, οδήγησε την αρμόδια διεύθυνση να ξεφύγει από τον αρχικό της σχεδιασμό που ήταν για τις 3 Μαΐου.

«Κάποιες εργασίες απαιτούν περισσότερο χρόνο από τον αρχικό σχεδιασμό, προκειμένου να εκτελεστούν άρτια» δήλωσε στο Polites Oraiokastrou ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης, και συνέχισε:

«Έτσι, αν και σχεδιάζαμε να ανοίξει το κολυμβητήριο την επόμενη εβδομάδα, η έναρξη λειτουργίας θα γίνει τις επόμενες μέρες εντός Μαΐου, ώστε να παραδοθεί πλήρως λειτουργικό στους δημότες. Ενδεικτικά αναφέρω πως αντικαταστήσαμε τον παλιό καυστήρα με ένα νέο και σύγχρονο, που εξασφαλίζει σημαντικά ποσοστά εξοικονόμησης ενέργειας, ειδικά αυτή την εποχή που όλοι βιώνουμε τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης. Επίσης, προχωράμε στην αντικατάσταση πλακιδίων στην πισίνα και κάνουμε εργασίες συντήρησης στα αποδυτήρια και στους υπόλοιπους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων. Εργαζόμαστε εντατικά, ώστε το Κολυμβητήριο όταν ανοίξει τις πύλες του να παρέχει στους δημότες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.»

Π. Τσακίρης: Στόχος μας το Κολυμβητήριο να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Για το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος» αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης:

«Τα δυόμιση χρόνια που είμαστε στην Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου πετύχαμε το κολυμβητήριο να αποσπά θετικά σχόλια για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχει, ενώ αυξήθηκε ο αριθμός των συνδημοτών μας που επιλέγουν να αθλούνται σε αυτό.

Η προσπάθειά μας να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το Κολυμβητήριο συνεχίζεται. Το επόμενο διάστημα προγραμματίσαμε να γίνουν τεχνικές παρεμβάσεις, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του.

Όσον αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων είμαστε σε αναμονή. Όταν ενεργοποιηθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος σχετικό πρόγραμμα θα προχωρήσουμε στην κατάθεση σχετικής μελέτης.»

===========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,