Παρέμβαση Π. Τσακίρη για τις σιδερένιες «παγίδες» στο 3ο Δημοτικό

Την παρέμβαση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, προκάλεσε δημοσίευμα του «Polites Oraiokastrou» (https://politesoraiokastrou.gr/?p=13037), που περιέγραφε την αυξημένη πιθανότητα ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού από μία ενδεχόμενη πτώση παιδιού πάνω στις σιδερένιες, μυτερές βάσεις των προβολέων που βρίσκονται μέσα στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για τα ισχυρά στηρίγματα των πανύψηλων μεταλλικών στοιχείων (πάνω από 5) που βρίσκονται μέσα στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος που παίζουν και τρέχουν μαθητές δημοτικού.

Ο κ. Τσακίρης ζήτησε από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, να δοθεί λύση άμεσα, «χθες», αφού οι μικροί μαθητές κινδυνεύουν να τραυματιστούν σοβαρά από ένα απότομο πέσιμο.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηαντωνίου, κινούνται ήδη οι διαδικασίες για την άμεση λύση του προβλήματος, ενώ το θέμα προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χρήστου Καμπέρη, ο οποίος πρόκειται να προχωρήσει στη διενέργεια αυτοψίας του χώρου για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τη σοβαρότητα της κατάστασης.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,