Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Γρ. Εδιρνέλη για την υποψηφιότητά του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή, ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της  λογαριασμό στο facebook η σύζυγος του πρώην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη Ανατροπή», Γρηγόρη Εδιρνέλη.

Η κ. Όλγα Βασιλειάδη, με αφορμή την υποψηφιότητα του Γρηγόρη Εδιρνέλη στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε με συγκίνηση:

«Ανάμεσα στους πολλούς ικανούς και άξιους υποψηφίους είναι και ο σύντροφος της ζωής μου ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ.

Για τον Γρηγόρη μου μπορώ να μιλάω ώρες, θα πω όμως μόνο ότι, έχει την καταπληκτική ικανότητα να βγάζει στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεται  (σε μένα συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια..)

Καλοπροαίρετος και ευγενής, με ήθος και σεβασμό σε ανθρώπους και διαδικασίες, μαχητής αλλά ευπρεπής, αγωνίζεται σταθερά και αδιάκοπα για τα τοπικά και ευρύτερα κοινωνικά/πολιτικά θέματα που μας απασχολούν…».

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Εδιρνέλης

Ο Γρηγόρης Εδιρνέλης γεννήθηκε το 1957 από γονείς εργάτες, ζει στη Λητή και έχει τρεις κόρες.  Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω, ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1983.

Ήταν μέλος της Μαθητικής Οργάνωσης Δημοκρατικής Νεολαίας  (ΜΟΔΝΕ) από 15 χρονών, μέλος της Πανσπουδαστικής στη Νομική του ΔΠΘ, του ΦΟΘΚ, της ΚΝΕ, του ΚΚΕ, μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από την ίδρυσή του. Κατέβηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (2 φορές) στο Δήμο Θεσσαλονίκης με τον αείμνηστο Τάσο Κουράκη, καθώς και υποψήφιος του ψηφοδελτίου της Αριστεράς στις Νομαρχιακές εκλογές με τον Μάκη Τρικούκη.

Είναι μέλος όλων των συντονιστικών της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου, Συντονιστής της νεοσύστατης ΟΜ Μυγδονίας και αναπληρωτής συντονιστής σήμερα της Β΄ Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη.

Διετέλεσε επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ» 2014-2021, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος  7 χρόνια στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Ως ενεργός πολίτης συμμετείχε σε πολλές κοινωνικές/κινηματικές δράσεις. Πρωτοστάτησε στην ανατροπή της απόφασης παραχώρησης νέου λατομείου στην περιοχή ΚΑΜΑΡΑ του Δρυμού καθώς και στην υποδοχή προσφυγόπουλων σε σχολείο του Ωραιοκάστρου ενώ πέτυχε την καθολική αποδοχή ψηφίσματος υποδοχής τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ωραιοκάστρου.

Στάθηκε ενεργά στο πλευρό των απολυμένων συμβασιούχων του Δήμου Ωραιοκάστρου παλεύοντας μέχρι τη δικαίωση τους. Αγωνίζεται, για τον αποχαρακτηρισμό της λατομικής περιοχής του Μεσαίου.

Υπήρξε υποψήφιος σύμβουλος στο Δ.Σ.Θ. σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ είναι μέλος των ΔΣ  των ΚΑΔΙΘ και του ΤΑΔΙΘ (Ταμεία των δικηγόρων Θεσ/νίκης), πρόεδρος του Β΄ Τμήματος Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΘ,  Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων του Δήμου Ωραιοκάστρου 2012-2013. 

Επίσης είναι μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου ΜΥΓΔΟΝΑΣ 2010-2012, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Μυγδονίας 2009-2011, με ενεργή/ ουσιαστική συμμετοχή στον αγώνα για την ίδρυση του 5ου Δημοτικού και του 5ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου (Σκάρας) και Πρόεδρος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Λητής 2007-2010. Αρθρογραφεί συχνά στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για διάφορα ζωτικά θέματα.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,