Ο «Άνθρωπος 4.0» υποψήφιο βιβλίο στον διαγωνισμό βιβλίου των Public – Που ψηφίζουμε

Το υπέροχο βιβλίο «Άνθρωπος 4.0» (εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΣΘΜΟΣ) του Δημήτρη Λακασά που με τη συγγραφική του δεινότητα και την ιδιοφυή όσο και ζωντανή γλώσσα του μας μεταφέρει στα άδυτα των νέων τεχνολογιών, είναι υποψήφιο στο διαγωνισμό βιβλίου στο Public.

Στηρίζουμε με τη ψήφο μας ένα μοναδικό βιβλίο και έναν δικό μας άνθρωπο εξαιρετικού χαρακτήρα.

Ψηφίζουμε μπαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.publicbookawards.gr/2022/vote2022.php?auto=1&CatID=3&id=1265&fbclid=IwAR021rPBqmM3pX_SPPF03BnwMUZa65LQwhLXz6BQ_RxIa85qb5yzOXAYRCc

Συντελεστές του βιβλίου:

Ο Δημήτριος Λακασάς γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1973 στον Κολινδρό Πιερίας. Είναι CEO της Olympia Electronics A.E. Το 2017 ανακηρύχτηκε «Καινοτόμος επιχειρηματίας της χρονιάς» στον διαγωνισμό της EY – ERNST & YOUNG. Έχει στο ενεργητικό του συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις στον οικονομικό και επιχειρηματικό Τύπο. Έχει πτυχίο Οικονομικών και Marketing από το City College – University Of Sheffield και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Μ.Β.Α.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Sheffield. Παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριότητα, έχει διατελέσει:

Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), 2010 έως 2014

Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), 2013 έως 2015

Μέλος Γενικού Συμβουλίου ΣΕΒ, 2004 έως 2019

Μέλος Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕ), 1999 έως 2014

Ιδρυτής της δεξαμενής σκέψης Think Tank SEVE

Μέλος της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΗΔΕ ΑΠΘ)

Ο Δημήτρης Γούλιας γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1989 στη Λάρισα και μεγάλωσε στον Βόλο. Από το 2017 εργάζεται ως Οικονομικός Αναλυτής στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και είναι Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του ΣΕΒΕ. Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών (BSc) από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Διεθνείς Επιχειρηματικές Δραστηριότητες (Master in International Business) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,