Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στους δρόμους της «ΕΛΠΙΔΑΣ» (Βίντεο – Φωτό)

Εκατοντάδες κόσμου ξεχύθηκαν στους δρόμους της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για καλό σκοπό. Στο μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό αθλητικό ραντεβού, μικροί και μεγάλοι έτρεξαν μαζί στο πανέμορφο δασόκτημα του Δ. Ωραιοκάστρου, σε έναν αγώνα χωρίς ανταγωνισμό και για υπέροχο λόγο.

Ήταν μια μοναδική γιορτή που προήγαγε τη φυσική αγωγή με την αίσθηση προσφοράς και που διοργάνωσε ξανά, με απόλυτη επιτυχία, ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ».

Οι οικογένειες, οι μανούλες και οι μπαμπάδες με τα μωρά στο καρότσι, οι πολυάριθμες παρέες, τα σχολεία, οι σύλλογοι, οι υπέροχοι αθλητές, όλοι, είχαν φέτος ξανά την ευκαιρία, μετά από δύο δύσκολα χρόνια πανδημίας, να τρέξουν ή να περπατήσουν επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαδρομές.

Φορώντας τα μπλουζάκια του Συλλόγου Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ» και με στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της προσφοράς, ξεχύθηκαν στους δρόμους του περιαστικού δάσους και πέρασαν καλά.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλους όσοι βοήθησαν και ένα μεγάλο μπράβο στο ζεστό χαμόγελο και στην καλή διάθεση των εθελοντών.  

Το παρών στον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού «Αυτισμός Ελπίδα» έδωσαν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας,  η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, η Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου,  ο Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας Σωτήρης Μπάτος, ο πολιτευτής της ΝΔ, Φάνης Παπάς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Ακολουθούν φωτογραφικό υλικό και βίντεο:

===

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , , ,