Γεύση …ψηφοδελτίου από τον Παντελή Τσακίρη – Τα πρώτα ονόματα

Μια πρώτη, «αιφνιδιαστική», γεύση ψηφοδελτίου έδωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε με «καλεσμένους» πρώην, νυν και …μελλοντικούς αυτοδιοικητικούς! Ταυτόχρονα με το άρωμα εκλογών, ο κ. Τσακίρης, έδωσε και τον δικό του τόνο για ένα καλοκαίρι που φαίνεται για τον ίδιο να είναι μακριά από την ξενοιασιά και τη ραστώνη της παραλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια έντονη διαδικασία από πλευράς Τσακίρη για το «χτίσιμο» του ψηφοδελτίου, με ικανοποιητικά -όπως σημειώνουν πηγές της διοίκησης- αποτελέσματα, καθώς φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετά άτομα για συμπερίληψή τους.

Δημήτρης Καρασσαβίδης – Θόδωρος Κουτρουδίτσης – Αντώνης Λιακόπουλος – Νικόλας Σαραμούρτσης – Άγγελος Τσιτιρίδης – Παντελής Τσακίρης – Θάνος Χερχελετζής – Βάιος Φυλακτός

Η συγκέντρωση σε κεντρική καφετέρια του Ωραιοκάστρου (Backyard) ήταν γεμάτη «γνώριμα» ονόματα, τουλάχιστον αυτά που …ήθελε τώρα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου να γίνουν δημόσια γνωστά. Έδωσαν το «παρών» πρόσωπα με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά,  από διαφορετικές παρατάξεις, που εκπροσωπούν μεγάλο κομμάτι κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων. Όπως η «πράσινη» και γοητευτική Ωραιοκαστρίτισα, Χριστίνα Αλίρη, που δείχνει αποφασισμένη να παραδώσει την …ταυτότητά της στα χέρια του Παντελή Τσακίρη.

Στα πηγαδάκια συμμετείχαν γόνοι παλαιών και νέων αυτοδιοικητικών, όπως ο Δημήτρης Σίσκος, στις φλέβες του οποίου κυλάει «πολιτικό» αίμα από τον επί χρόνια αυτοδιοικητικό της Λητής, πρώτο σε σταυρούς προτίμησης, πατέρα του Βαγγέλη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε δίπλα στον Παντελή Τσακίρη, Προέδρους Ενώσεων και Κοινοτήτων, Τοπικούς σύμβουλους, μέλη Δημοτικών Κινήσεων, αγαπημένους τραγουδιστές, αλλά και πρώην εργαζομένους Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Είδαμε το νέο πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου Χρήστο Καμπέρη, τον Τοπικό Σύμβουλο Βασίλη Πολίτη (Δύναμη Δημιουργίας), τον αγαπημένο τραγουδιστή Παναγιώτη Κοτίδη, την πρώην εργαζόμενη της ΔΗΚΕΩ Λιάνα Παπαδοπούλου, το μέλος της ΔΕΕΠ Λίνα Ντότση, τους προέδρους Κοινοτήτων Μελισσοχωρίου και Φιλαδέλφειας, Αθανάσιο Μοσχόπουλο και Νίκο Γιαλατζόγλου, το πολύπειρο και ιδιαίτερα ενεργό μέλος της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού, Δημήτρη Πόντικα και πολλούς άλλους.

Είναι γεγονός πως ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου άνοιξε με τον πλέον «επίσημο» τρόπο την προεκλογική αυλαία με το πρώτο ζητούμενο -όπως άλλωστε για όλες τις παρατάξεις- να είναι η συγκρότηση  ψηφοδελτίου και του βασικού κορμού της δημοτικής του παράταξης. Σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρξουν υποψηφιότητες που θα ταράξουν τα νερά και θα προκαλέσουν αντιδράσεις, τηλέφωνα και πιέσεις, όπως το ρεπορτάζ λέει πως υπάρχουν ήδη μετά τη συγκέντρωση του Παντελή Τσακίρη. Και είμαστε ακόμα στην …αρχή.

Γιώργος ΑτματζίδηςΧριστίνα Αλίρη – Παντελή Τσακίρης
Δημήτρης Σίσκος – Παντελής Τσακίρης
Χρήστος Καμπέρης – Παντελής Τσακίρης – Δημήτρης Πόντικας
Βασίλης Ρούσσης Λιάνα Παπαδοπούλου – Παντελής Τσακίρης
Παναγιώτης Κοτίδης – Παντελής Τσακίρης
Βασίλειος Πολίτης – Παντελής Τσακίρης
Τομπάζης Αλέξης – Δημήτρης Καρασσαβίδης – Νίκος Γιαλαϊτζόγλου – Παντελής Τσακίρης
Αθανάσιος Μοσχόπουλος – Παντελής Τσακίρης
Λίνα Ντότση – Παντελής Τσακίρης

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , ,