Αναβαθμίζεται η περιφερειακή οδός στον Πεντάλοφο

«Λίφτινγκ» στα πεζοδρόμια, τον δρόμο και τον φωτισμό κατά μήκος της περιφερειακής οδού στον Πεντάλοφο σχεδιάζει η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου.

Η σύμβαση για τη λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση της περιφερειακής οδού Πενταλόφου υπογράφηκε στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Σακκος Χ. & Σια Ε.Ε.», που ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Όπως αναφέρεται στην τεχνική έκθεση του έργου, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν επιλέχθηκαν με σκοπό την αύξηση του επιπέδου ασφάλειας τόσο των χρηστών – οδηγών, όσο και των πεζών και την εναρμόνιση της οδού με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας.

Για την υλοποίηση του έργου προβλέπονται εργασίες εκσκαφών, κατασκευής πεζοδρομίου (από χυτό βοτσαλωτό δάπεδο, κυβόλιθους, πλάκες σκυροδέματος προς δημιουργία όδευσης τυφλού και σχιστόλιθους), τοποθέτησης ηλεκτροφωτισμού, ασφαλτόστρωσης, κατασκευής διαγράμμισης της οδού, τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης και τοποθέτησης αστικού εξοπλισμού, όπως κάγκελα και παγκάκια.

Η εκτέλεση του έργου πρόκειται να αρχίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

===========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, ,