Ο Φιλέας Φογκ και ο Πασπαρτού έκαναν στάση στο Δρυμό!

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση δημιουργίας νέου σιδηροδρομικού σταθμού στον Δρυμό, ο Φιλέας Φογκ και ο Πασπαρτού έκαναν …στάση στις Τσούκες!

Οι δύο ήρωες του αγαπημένου έργου του Ιούλιου Βέρν στάθηκαν για λίγο να ξαποστάσουν από το περιπετειώδες ταξίδι που ξεκίνησαν, με στόχο να γυρίσουν τον κόσμο σε 80 ημέρες!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Ωραιοκάστρου η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής «Dominus» παρουσίασαν το έργο του Ιούλιου Βέρν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής.

Οι «λιλιπούτειοι» θεατές, αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, ενθουσιάστηκαν από τις ερμηνείες των ηθοποιών και από τα τρισδιάστατα σκηνικά της παράστασης.

Η παιδική σκηνή παρουσιάστηκε με την πρωτοποριακή και φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3D mapping projection, η οποία σχεδιάστηκε στο εξωτερικό, ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, ούτως ώστε οι θεατές να βιώσουν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη αισθητική εμπειρία!

Το κοινό καλωσόρισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα. Αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου να διοργανώνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες σε όλες τις περιοχές με ελεύθερη είσοδο, η οποία έγινε ένθερμα αποδεκτή από το κοινό και καθιερώθηκε ως θεσμός.

Η επόμενη στάση των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» θα γίνει στον Πεντάλοφο. Στις 15 Αυγούστου 2022, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι με τα Χάλκινα (Balkan). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,