Ειδικό αναβατόριο για άτομα με μειωμένη κινητικότητα στο «Άγγελος Βλαχόπουλος»

Ειδική καρέκλα για άτομα με μειωμένη κινητικότητα έτσι ώστε να μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στη δημοτική πισίνα απέκτησε το «Άγγελος Βλαχόπουλος». Έτσι πλέον το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου εξοπλίζεται με αναβατόριο που εξασφαλίζει την ασφαλή, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νερό των πολιτών που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Το αναβατόριο δεν είναι σταθερό, αλλά φορητό και έτσι παρέχει τη δυνατότητα μετακίνησής του και εύκολης αποθήκευσης για προστασία από φθορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το αναβατόριο η καθέλκυση του κολυμβητή μέσα στο νερό γίνεται σε περίπου 20 δευτερόλεπτα και η ανέλκυσή του σε περίπου 25 δευτερόλεπτα.

«Το αναβατόριο πισίνας με το οποίο εξοπλίσαμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι πιστοποιημένο, απλό στο χειρισμό και ασφαλές για όσους το χρησιμοποιούν. Αποτελεί ιδανική λύση για άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, καθώς παρέχει την δυνατότητα να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο νερό για να μπορούν να χαρούν τα οφέλη της κολύμβησης», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,