«Ικανοποιημένοι» οι γονείς από τους παιδικούς του ΔΟΠΠΑΩ, αλλά…χωρίς στοιχεία!

Έρευνα χωρίς να …δοθούν στη δημοσιότητα τα ποιοτικά της στοιχεία παρουσιάζει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Προνοίας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.).

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της διοίκησης του δήμου, από την έρευνα που διεξήγαγε ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.,  προκύπτει «ότι οι γονείς σε ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό, περίπου 88%, δηλώνουν πολύ έως αρκετά ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχονται στις δομές».

Επίσης, πάντα με την ίδια έρευνα, «ένα ποσοστό 38,7% πιστεύει ότι θα πρέπει τεθούν σε προτεραιότητα οι παρεμβάσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των παιδικών σταθμών.»

Σημειώνεται πάντως ότι, οι έρευνες που δίνονται στη δημοσιότητα, συνήθως περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και τα εξής ποιοτικά στοιχεία: Τον αριθμό των ερωτηθέντων που πήραν μέρος στην έρευνα, το χρονικό διάστημα που έγινε, το ερωτηματολόγιο, καθώς και τα αναλυτικά στοιχεία των απαντήσεων. Η συγκεκριμένη έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Δημοτικό Οργανισμό, περιορίζεται στην παρουσίαση μόνο δύο ποσοστών και κανενός άλλου στοιχείου!

Παντελής Τσακίρης: «Σκοπός η βελτίωση των δομών του Οργανισμού»

«Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση και τα στελέχη του ΔΟΠΠΑΩ έγινε με σκοπό τη βελτίωση των δομών του Οργανισμού. Θεωρούμε σημαντικό το γεγονός ότι οι γονείς των παιδιών που φιλοξενήθηκαν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας ήταν αρκετά έως πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχονται στους παιδικούς σταθμούς. Όσον αφορά στις προτεραιότητες έχουμε δρομολογήσει παρεμβάσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινούν εργασίες για να βελτιωθούν ακόμη περισσότεροι οι κτιριακές εγκαταστάσεις», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,