Π. Σκαρλάτος: Διοίκηση με «Λουδοβίκεια» νοοτροπία, η διοίκηση Τσακίρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “αν.α.σ.α.”

“Όπως έχει ειπωθεί μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ , πολλούς για λίγο, ποτέ όλους για πάντα. Έτσι έχουν τελειώσει τα ψέματα για την διοίκηση Τσακίρη εδώ και πολύ καιρό. Έχει δείξει πλέον το πραγματικό της πρόσωπο που δεν είναι άλλο από την αέναη προσπάθεια αυτοπροβολής της με σκοπό την επανεκλογή της και ικανοποίηση συμφερόντων. Ενώ δημοτικά κτήρια ρημάζουν, σχεδόν ακατάλληλα για χρήση, ο Δήμαρχος ως άλλη Αντουανέτα προκαλεί κάνοντας ανακαίνιση 33.000 € εν μέσω οικονομικής κρίσης. Χρήματα των δημοτών που έπρεπε να διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες συντήρησης κτηρίων που εξυπηρετούν όλους τους δημότες σπαταλούνται για αισθητικές παρεμβάσεις γραφειακών χώρων.

Για τα αδέσποτα, μείζονος σημασίας ακόμα πρόβλημα στο δήμο μας μετά από 3 χρόνια διοίκησης Τσακίρη, τα ψέματα του έχουν κοντά ποδάρια, χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικά τίποτα από τα προβλεπόμενα στο νόμο, το πρόβλημα «το έλυσε» με απευθείας ανάθεση σε ημέτερο εκπαιδευτή σκύλων με ποσό 9.920 €. Το μόνο μέλημα της διοίκησης οι απευθείας αναθέσεις και η δανειοδότηση για να μοιράσει χρήμα. Καλή η επικοινωνιακή προβολή στα social και το χτίσιμο προεκλογικού profil αλλά «πράξεις δείκνυσι άντρα», και αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτή η διοίκηση δεν μας αξίζει. “

============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,