Αντιδήμαρχοι: «Πρωταγωνιστές» και «Δύναμη Δημιουργίας» μέχρι το τέλος

Καμία αλλαγή στο σχήμα των αντιδημάρχων δεν επιχείρησε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, αφού αφενός απομένει ένας χρόνος μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αφετέρου, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της …κόντρας με κανέναν, εκτός πια και αν κάποιοι εκ των αντιδημάρχων παραιτηθούν από μόνοι τους στο τέλος για να συνεχίσουν σε άλλο μετερίζι.

Έτσι λοιπόν ο κ. Τσακίρης αποφάσισε να πορευτεί με το υφιστάμενο σχήμα μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2023, έχοντας στο πλάι του τους ίδιους 7 Αντιδημάρχους στις ίδιες θέσεις. Οι 5 είναι από τους «Πρωταγωνιστές» (Δ. Καρασαββίδης, Σ. Δημητριάδου, Χ. Καζαντζίδης, Α. Λαζαρίδης, Χ. Ζάπρα) και οι 2 είναι από τη συνεργασία του με τη «Δύναμη Δημιουργίας» (Γ. Παραπανήσιος και Ε. Κανταρτζής).

Εποχή προεκλογικής συσπείρωσης λοιπόν και το υπόλοιπο διάστημα που απομένει, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου θα επικεντρωθεί στην υλοποίηση των έργων που έχει προγραμματίσει για την καλή έξωθεν μαρτυρία.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,