Παιδικοί ΔΟΠΠΑΩ: Ρεκόρ εγγραφών και …ρεκόρ διαμαρτυριών!

Τα άκουσε για τα καλά από τους απλήρωτους εργαζόμενους με σχέση ΙΔΟΧ στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΔΟΠΠΑΩ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού, Άγγελος Πανούσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Πανούσης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης για την ανανέωση των συμβάσεων, βρέθηκε αντιμέτωπος με τις έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους (Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος) αλλά και για τον τρόπο που χειρίζεται αυτή την κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του .

Να σημειωθεί ότι, για πολλοστή φορά ο Δημοτικός Οργανισμός αδυνατεί να αντεπεξέλθει εμπρόθεσμα στις υποχρεώσεις του απέναντι στους 35 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους και μάλιστα σε περιόδους ιδιαίτερα δύσκολες.

  Πάντως, οι εγγραφές των παιδιών στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΔΟΠΠΑΩ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ήδη έχουν ξεπεράσει τα 250 σε σύνολο, αριθμός που αποτελεί και ρεκόρ για τον Δημοτικό Οργανισμό.

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,