Απάντηση Σ. Δημητριάδου στην «Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού» για τα μπάζα στις Τσούκες

Τη δική της απάντηση στις σοβαρές καταγγελίες της «Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού» σχετικά με τους τόνους σκουπιδιών που, όπως υποστηρίζει, «θάφτηκαν» στην περιοχή Τσούκες, έδωσε η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

Η επίμαχη φωτογραφία

Σημειώνεται εδώ πως η συγκεκριμένη αυτοδιοικητική Κίνηση δημοσιοποίησε χθες φωτογραφία τα social media με την αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Σ. Δημητριάδου δίπλα στον πρόεδρο Τοπικού Δρυμού Κ. Πατσαλά και το ερώτημα: «Το ότι δεν στείλαμε κάποιους στον εισαγγελέα το θεωρούν αδυναμία;»

Η κ. Δημητριάδου παραδέχεται πως πραγματικά έγινε «διάστρωση» στον συγκεκριμένο χώρο (φωτό) αλλά μόνο …χωμάτων που είχαν ξεφορτώσει εκεί «από έργα που είχαν γίνει στον Δρυμό το 2019». (φωτό μετά τη διάστρωση)

Τονίζει επίσης πως τα «στοιχεία» του καθαρισμού της περιοχής «είναι καταγεγραμμένα από τον εργολάβο» και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου:

«Από το σημείο απομακρύναμε περίπου 4000 τόνους μπάζα» δήλωσε στο Polites Oraiokastrou η κ. Δημητριάδου, και συνέχισε:

«Η αναφορά για 25.000 τόνους δεν ευσταθεί. Κάναμε την δουλειά μας και καθαρίσαμε τον χώρο. Τα στοιχεία είναι καταγεγραμμένα από τον εργολάβο και στην διάθεσή όποιου αμφισβητεί το έργο που έγινε εκεί. Στην περιοχή είχαν εναποτεθεί χώματα από έργα που είχαν γίνει στον Δρυμό το 2019. Τα χώματα αυτά διαστρώθηκαν και δεν αποτελούν κίνδυνο για το περιβάλλον. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το καλό του τόπου μας.»

==========

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,