Είδες τι Έκανες;

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

  • Έσω-παραταξιακές μαχαιριές αλλά και δηλητηριώδη σχόλια για όσους αποφάσισαν να μείνουν χωρίς ανάσα. Τι έγινε στη συγκέντρωση στα Δηβέλια την περασμένη Κυριακή; Τo menu του αρχηγού είχε από όλα αλλά όχι για όλους, με αποτέλεσμα ορισμένοι να ετοιμάζονται για πραγματικές αποχωρήσεις, σε επίπεδο μελών, και όχι για γιαλαντζί, σε επίπεδο αρχηγών. 
  • Και στον αντίποδα η αντι-συγκέντρωση το βράδυ της Παρασκευής με την ξανθιά αγαπημένη (μας) να έχει ως κεντρικό θέμα την Β&O! Τουτέστιν δηλαδή, με τη σύμπραξη “Breath & Orama” δε βλέπουμε μέλλον στην παράταξη! Τουτέστιν «Εν τω τηγανίω οι κεφτέδες, Τασούλα;» (άσχετο).
  • Όπου Γιώργος και μάλαμα και ανάμεσα ο Λάκης. Δύο Γιώργηδες και ένας Λάκης οι μέχρι στιγμής προτεινόμενοι για να συμπαρασταθούν στον έρμο τον Δημότη. Εξαρτάται απ’ το αφεντικό πάντως αφού εκλέγεται με αυξημένη πλειοψηφία 2/3 από το Δημοτικό Συμβούλιο. And the 12 points go to … Ευκολάκι το όνομα, δύσκολη η εκλογή.
  • «Ταύρος εν υαλοπωλείω» ο πρώην δήμαρχος για την αναφορά μας στο new blog του με όλα τα θέματα να φέρουν την υπογραφή του από πάνω. Μέχρι και στα διεθνή η υπογραφή. Doctor-bal ante portas…
  • Πρώην τοπικός πολιτικός απειλεί δεξιά και αριστερά ότι θα κυνηγήσει δημοσιογράφο που θεωρεί ότι τον έβλαψε προεκλογικά και συνέβαλε στην ήττα του! Ακόμη κι αν τον πέρασε για μπεκάτσα, δεν ξέρει ότι τελείωσε η περίοδος του κυνηγιού; Στην κυριολεξία μία «βρώμικη» δουλειά που πρέπει κάποιος (άλλος) να κάνει.
  • Ο Στέντορας είχε ευεργετηθεί από τη θεά Ήρα με το χάρισμα να έχει βροντερή φωνή που ισοδυναμούσε με φωνή 50 ανδρών. Ο Ντόκεν τα πήρε στο κρανίο με τη Σοφία στο δημαρχείο και έβαλε φωνή που ισοδυναμούσε με 60 ανδρών! Στέντωρ – Ντόκεν 0-1 και το ματς θα συνεχιστεί στα σίγουρα…
  • Καλά να είσαι ανερχόμενος, καλά να μένεις στον Δρυμό, καλά να είσαι πολέμιος της χαζομάρας, αλλά να ανακαλύπτεις μέσα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ότι το αίμα σου έχει ψηφίσει αντίθετα από εσένα και μάλιστα την προσωποποίηση της …ευέλικτης ντομπροσύνης; Αυτό πάει πολύ. Ορατότης μηδέν. Όχι άλλο κάρβουνο. Όχι άλλο κάρβουνο (δύο φορές).
  • Πως μας διέφυγε: η Μαρία της Φιλοζωικής η πρώην υπερδραστήρια πρόεδρος έγραψε στο fb πως αποχωρεί από τη Δύναμη Δημιουργίας «μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο εσωτερικό της παράταξης». Αυτές που προηγήθηκαν ή αυτές που έπονται; 

ΥΓ

  • Άει-φερελ κάνε εσύ την επανένωση και θα σε βάλουμε εμείς στην Ένωση! Με φόντο τις νέες απειλές του πρώην συνεχίζουμε… 
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,