Ημερίδα με κολυμβητές από Θεσσαλονίκη και Σέρρες στο «Α. Βλαχόπουλος»

Ημερίδα με τη συμμετοχή κολυμβητών από ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Σερρών πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, από τις 9 το πρωί τις 12 το μεσημέρι.

Η ημερίδα θα έχει προαγωνιστικό χαρακτήρα και πραγματοποιείται εν όψει της έναρξης της νέας κολυμβητικής αγωνιστικής περιόδου.

Θα συμμετάσχουν κολυμβητές ηλικίας από 12 έως 18 ετών από αγωνιστικά τμήματα ομάδων του νομού Θεσσαλονίκης και των Σερρών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι κολυμβητές θα λάβουν μέρος σε αγώνες φιλικού χαρακτήρα, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους και της συνεργασίας.

«Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει στην ημερίδα και να χειροκροτήσει τους δεκάδες κολυμβητές που θα λάβουν μέρος σε φιλικές αναμετρήσεις», αναφέρει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου, Αναστάσιος Πανιώρης.

===========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,